Bebelusi de iulie-august 2005 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Gagici, intru la depresii daca mai vorbiti de silueta. Tocmai ce-am mancat lapte de pasare, muuuuuuuult.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini hai ca ai fost haioasa cu Milosovici. Iar dotarea este in functie de gen dar asta era si surpriza sa vedetei si voi ce mult ii place lu fii-miu cu fundul gol si pe masa de schimbat acu mai nou si cu descoperirea picioarelor e jale.
Eu de cand ma stiu am fost cu suncile grasimile cure diete niciodata nu am fost multumita. Stiu ca trebuie sa multumesc Celui de sus ca dupa nastere sunt cam ca inainte de sarcina si nu ar tre sa ma plang. Si de asta de fapt nu ma plang ma plang de lipsa mea de ambitie la papa si la drink, bag cate o berica de numa numa pe acasa si plus dulciuri uneori. si ce repede se puneeeee....

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Corbioana, cum reusesti, mama, si munca, si gimni, si cupchil? Asa cuminte e flacaul? Te invidiez.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Mona sa-ti fie de bine,macar e bun. eu maninc sticks-uri ca o purcicuta si citesc...de dimineata am mincat prajitura cu mere si frisca si ma vait...

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Mona, si la noi e la fel. Luni se duce la Barou sa ia cadoul pt Luca. Iti dai seama ca va fi punga plina de dulciuri. Si cum restul casei tine post...cine le papa ?! Andreeeeeaaaa
Am vazut ca s-a deschis patinoar la voi, ati fost?! Sau poate acu sunteti, asteptam impresii

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Giana, eu am avut problema asta cu carutzul. Trebe sa fii perseverenta si sa nu cedezi. Incearca si in casa sa-l pui, ca sa se obisnuiasca. Da-i de lucru acolo, jucarii, ceva. Iar afara, daca plange lasa-l sa planga putin, mai ia-l in bratze, pune-l la loc. Eu am scapat in 5 zile. Toata treaba e sa fii perseverenta

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Ioana, super pozele cu Andrei evolueaza bine la sol

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

, la noi s-a deschis patinoar? Habar n-am avut. Din pacate nu am patine de gheata, dar poate se inchiriaza.

Sa auzim numai de bine.

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mai intru si eu ca nu am mai prea intrat...Aidan o duce mai bine cu somnul dar inca nu e ca si in State.Tot se mai trezeste noaptea.Aseara a dormit de la 11 pm la 8.30 dar s-a trezit de vreo 4 ori.Ma dispera diferenta asta de fus orar.
Sunt foarte obosita, arat ca o stafie.Azi am cumparat mobila pt casa asa ca m-am cam si stresat

Am mai pus si eu niste poze in albumul "Alte poze", sunt doar niste poze de prin State, sa ma mai vedeti si pe mine :)

Ioana, super pozele cu Andrei!!!!!!!

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare,

am reusit pana la urma sa-i dau Ioanei papa bun, marul i-a placut tare mult, azi a papat un mar intreg. Mai rau este cu morcovelul ca nu-i prea place fiert simplu, da sa vomite cum il simte pe limbutza... Dar nu-mi fac probleme, la cat este de mancacioasa sigur ii va place amestecat cu cartof.

Monai, m-ai prins!! Intr-adevar, din a 3-a a mers!!!!

Kulta, pupam si noi pe Sebi scump, multumim pentru aprecieri!!!

Anis, este frumoasa foc Ingrid!!!

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput