Bebelusi de iulie-august 2005 (29)
Raspunsuri - Pagina 13

Albinutzza spune:
Mona, am vazut mai devreme la stiri. In Deva primul patinoar, care va tine 5 luni pe an
Albinutzza & Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici

Albinutzza spune:
Am uitat sa va zic, ca azi am inceput branzica. I-am dat-o cu mar, acum la ora 5, masa de dupa-amiaza. Deci oficial de azi avem 3 mese de solide. La masa de 11 i-am bagat banana, ca am zis sa mai guste si el si altceva
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici

Albinutzza spune:
Adriana, bine ca si-a mai revenit Aidan, usor-usor isi revine. Tu arati excelent, foarte bine, nici nu se vede ca ai fost insarcinata
Irina felicitari...noi mancam 3 mere, e adevarat ca sunt mai micutze, nu sunt mari, adek imi iese juma de cana
07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici

corbioana spune:
Monai e cumintel asa el Andrei, da vrea f multa atentie si sa aiba pe cineva primprejur plus ca nu mai sta locului trebuie mutat din pat in patut din patut in scoica din scoica in brate samd... Cat doarme cupilul fac dus, mananc, lucrez, strang prin casa care si ce apuc. La gym ma duc de 2x/sapt si vine si sta soacra sau mama cu el.
Cand am de lucru de nu-mi vad capul chem soacra sa stea cu ziua (eventual si noaptea la mine daca ma intind). Dar am zile in care sunt singura cu el si mai reusesc asa printre Andrei si Andrei si Andrei sa mai scriu 2-3 paragafe.
Albinutzza daaa baga baiatul nu are treaba multumim
ce de papa are Bomdarul in program heheheee diversitate nu gluma! Ce fel de branzica ii dai?
Adriana ma bucur ca sunteti bine, multumim te Aidan ce papa? cum mai merge cu greutatea?
Irina deci si mica Ioana a inceput cu diversitatea bravoo cu marutul ! Sa-i zici sa pape si morcovel ca Andrei papa morcoveata din piureul de legume da???
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

andre_ea spune:
Buna seara! Sunt suparata pe voi. Ne-ati uitaaaaaat!
Azi Tudor a facut 4 luni. Si sunt tare mandra de el. Acrescut mare baiatul. Intinde mana dupa jucarii, mai ales dupa telecomanda (ca e cea mai interesanta jucarie). Ne cunoaste bine acum. Mor dupa el cum imi zambeste in fiecare dimineata, si lui tati si seara, ca nu l-a mai vazut de mult. Deja e cam problematic sa il las singur in pat pentru ca se intoarce si de cateva ori ajunsese aproape de margine.
Azi am fost sa-i cumparam cadouri de Craciun, printre care si un scaun Chicco Polly, ca mi-a placut mai mult decat Mama sau Happy Snack. Pus in pozitia aproape culcat baiatul meu vrea sa se ridice.
In rest, ma omoara cu programul de bebelus mic, se trezeste numai la ore ciudate si eu sunt cam chiauna.
Andreea, mami de

POZE

mamini spune:
Andre_ea, la mult inainte! sa traiasca Tudor si sa fiti sanatosi toti, sa va bucurati de el, asa vesel si scump cum il aveti.
si mult inainte si pt Pooh! Dana n-a mai apucat sa intre pe la noi...
M

mamini spune:
sotul meu culca veveritza mica si eu bintui pe aici, dar vad ca iar e slaba miscare...
ma duc sa vad un film si va zic noapte buna.
M

emaaimee spune:
Am ramas datoare cu niste urari,da,asa e!
Pe data de 9:
Remus(roxanuta),Petra(codruta_grg),Alexandru Nicolae(ra_75)
Pe data de 10:
Clara(cristina 33) si Al Gabriel al Danei ursulica
de
cu fundita
Iaca poze [b]POVESTEA MINUNII

Monica-Elena spune:
la multi ani Tudor.
Irina nici lui mihnea nu ii place morcovul si mai ales combinat cu mar.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos