Camere foto (digitale, cu film, SLR...)
Raspunsuri - Pagina 9
adi2003 spune:
Am gasit in meniu optiunea Flash Output, cu trei trepte de reglaj.
Multe caracteristici le aflu pe "incercate". Manualul aparatului Canon A610 sub forma de carticica e redus substantial (doar optiunile de baza), iar manualul complet este in format pdf, pe calculator.
Inca nu mi-am dat seama de ce apar pe LCD-ul aparatului, 1,2,3 sau mai multe dreptunghiuri atunci cand fac o poza. Nu-mi dau seama ce rol au.
Florile mele
gabibarta spune:
Ma bag si eu in discutie, ca am inceput si eu sa cochetez cu ideea unui aparat digital. Deci am inteles ca Benq e nasol de tot, dar ce parere aveti despre HP-uri?
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
LACRI SM spune:
Vad ca vorbiti despre aparate foto,deci va pricepeti la poze. Poate cineva sa ma ajute intr-o problema? Nu reusesc sa introduc poze in albumul personal.Imi da tot eroare, fisierul are format necunoscut.Nu inteleg de ce pentru ca fotografiile mele sunt toate in format jpg.De ce nu le recunoaste serverul?
LACRI
dante01 spune:
s-a mai vb despre camere si pe acest subiect care intre timp insa a ajuns la arhiva....
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=49597
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
Catalin spune:
Subiect initial: "Canon A75"
postat de kim222, 24/03/2006, 23:13:55
Am cumparat acest aparat acum un an si citeva luni. Ieri " a decedat"....A dat ceva semne anterioare..puse de noi pe seama bateriilor...Sa va spun ce se intimpla...deschideam aparatatul si pe ecran era ultima poza facuta (cu citeva zile inainte)...
Dupa alte citeva poze facute..iar ingheta imaginea.
Rapiditatea cu care puteam face poze...se incetinise deasemenea.
De ieri nu se mai deschide....deloc...
Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi? Stiti care ar putea fi problema...ca sa stiu daca este rentabil sa-l repar...
Multumiri.
raspuns postat de Roxana Claudia, 25/03/2006, 06:26:50
Kim, si eu am acelasi tip de aparat! Il am de ceva mai mult timp decat tine si am facut atatea poze cu el ca daca s-ar strica as zice ca si-a facut "treaba". Si al meu a inceput sa faca fite..cand il deschid are niste dungi. Nu se intampla mereu insa e suficient cat sa-mi dau seama ca trebuie sa ma pregatesc emotional si nu numai. Cred ca ar fi bine sa incerci sa-l repari. E un aparat bunut.
Succes!
Roxana Claudia
raspuns postat de osna, 25/03/2006, 20:49:04
fetelor eu am patit la fel cu CANON-UL meu A75.am facut seara niste poze si dimineata pauza,pur si simplu nu mai mergea,pe ecran numai linii.am citit pe net ca este o problema de cip,greseala de fabricatie si toate aparatele care au prb asta vor fi reparate de firma.l-am dus la un reprezentant canon din oras,desi iesise de vreo 3 ani din garantie si mi l-au reparat in 2 sapt pe gratis.am platit numai 8 euro taxe de transport.nu am avut decat chitanta cum l-am cumparat si pasaportul.
incercati si voi,poate ete aceeasi problema.
acum merge la fel ca atunci cand era nou.
raspuns postat de dana d, 26/03/2006, 10:40:28
Buna! Eu am A60 si am fost foarte multumita de el cam un an si jumatate. Faceam poze si filme toata ziua si peste tot pe unde mergeam. Nu am avut nici un fel de problema pana l-a scapat fata mea din mana. Din nefericire era si cu obiectivul deschis si a cazut pe obiectiv. Acum nu mai poate sa scoata obiectivul complet, il scoate dar si face poze dar majoritatea sunt foarte neclare, am descoperit ca numai cu zoom maxim mai scoate si poze bune din cand in cand. Din cauza greutatii scosului obiectivului, acumulatorii tin doar pt cateva poze, maxin 20, asa ca.. va dati seama ca pot sa spun ca nu ma ajuta cu nimic.
Am vrut sa-l duc la reperat (si inca mai vreau) dar ambele adrese si nr de telefon din certificatul de garantie nu mai erau valabile, asa ca am scris mail la reprezentanta Canon si am primit raspuns cu adresa si nr de tel unde se pot repara, este undeva in Titan, Salajan, pe acolo. Daca va intereseaza o sa caut in mailuri si va scriu adresa. Eu tot aman dar sigur nu renunt la el pana nu incerc si ultima varianta-reparatia.
kim222 spune:
Multumesc pentru raspunsuri..vad ca si-a revenit..dar are totusi ceva..Cind il deschid pe ecran am ultima poza facuta...si nu ma lasa sa fac poze....deci a mai avut cineva aceasta problema...indiferent de tip-ul de aparat digital! Multumesc!
dante01 spune:
Autor: cristi22na
Subiect: acumulator si incarcator canon v2
Trimis la: 04/05/2006 20:48:05
buna,stiti unde pot gasi acumulator si incarcator pt camera digitala canon ixus v2 ?
raspuns:
Autor: adrienne12
Raspuns la: 04/05/2006 21:43:28
on line la firma producatoare sau pe ebay.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA
Elise spune:
tzantzari n-am pozat, dar cred ca asta iti da o idee despre rezolutzie: te satisface?
Elise
CristinaT spune:
Tocmai mi-am recuperat ap foto de la niste hoti, dar a fost trantit jos si e facut praf. Am un sony DSC-P52 cred ca de vreo 3 ani folosit zilnic. Sa incerc sa-l mai repar sau sa caut sa-mi iau altul???
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006