Camere foto (digitale, cu film, SLR...)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ma bag si eu in discutii pe aici, ca tare mult imi place sa ma joc cu pozele.Am cochetat la un mom dat cu gandul de a face cursuri de arta fotografica, dar din pacate nu am reusit.Aveti idee unde as putea sa citesc mai multe despre cum se fac pozele( mai profesioniste)(gen fotomagazin).
Eu am un aparat din cel cu rola pe care vreau sa-l dau (un Minolta DYNAX 404 si) si sa-mi mai iau un digital, dar din cel mai profesionist, la care ii pot schimba obiectivul.La aparatul cu rola am si un obiectiv separat care merge pana la 300mm,pe care ma gandeam daca as putea sa-l fol daca imi iau un digital cu obiectiv detasabil.
In mom de fata ma joc cu un Kodak DX6490, e ok, imi place,dar vreau unul mai profesionist.
Cam astea sunt pozele facute cu el.
poze kodak

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

2+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Tumpi,eu sunt acum la faza aia nasoala, cu cat avansez imi dau seama ca nu stiu nimica;-))

Depinde cat vrei sa investesti in aparat, dar eu as spune sa-ti iei un Canon, 350D costa destul de putin pt un DSLR, dar obiectivele sunt scumpe, obiectivul din kitul lor(18-55 mmm) se pare ca nu e cel mai fericit.
Nu stiu ce obiectiv ai tu acolo...cel mai bine cauta pe net obiectivul tau si vezi ce i se potriveste din oferta de digitale.
De asemenea, poti intra pe fotomagazin forum sa intrebi acolo la obiectivele tale ce body digital merge, aia stiu multe.
Bafta!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Sabina,m-am uitat mai bine, uite asta este www.cameras.com/Merchant2/merchant.mvc?&Product_Code=AF275&Screen=PROD" target="_blank">obiectivul care il am eu si scrie pt ce aparate se potriveste.Cand mi-am luat obiectivul, am luat si un filtru de 62mm.
Este ok si un Canon, desi eu ma gandeam la un Nikon.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

2+1

Mergi la inceput

ce sa zic, nu ma pricep, dar din ce stiu eu Tamron sunt obiective faine..acu...chiat nu ma pricep.
Tre sa vezi daca se potriveste la digital
cel mai bine mergi cu el la magazin si intrebi!
Nikon 70s e si el f bun, nikon 50d e mai ieftin si iarasi bun.
uite aici un site: www.dpreview.com

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumare spune:

Recomand Canon S2 IS
Zoom optic 12X
Zoom digital 4X
Zoom total 48X
Calitate garantata....doar e Canon. Oricum aparatul stie sa fac multe
LINKUL:http://www.cameredigitale.ro/descr.php?id=2385&tab=3&categ_id=6

Mergi la inceput

iepu mare, aiputea sa editezi linku? se lateste toata pagina.

Parerea mea e ca daca Tumpi stie foloseasca un slr pe film n-are de ce sa se coboare din nou la un point and shoot.
Plus ca rezolutia e mult mai bune la un dsrl.S2 IS are numa 5 megapixeli.Oricum, a aparut si S3-ul.da eu tot pe DSLR as merge....
Tumpi, ia zi, te-ai hotarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Nu stiu daca poate edita, asa e link-ul de la cameredigitale. Am gasit si am pus alt link, ala era imposibil.

Oana_B

Mergi la inceput

Mersi, Oana, de fapt as vrut sa=l ascunda;-)sub un cuvant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

buna!

ma tot gandesc si eu la un Olympus camedia c-7000? ce parere avetzi? ca eu nu prea ma pricep....initizial ma hotarasem la un canon power shot 610 dar am intzeles ca olympus-ul "scoate" tzantzarul mai cu detalii....

pe care sa il iau?

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Ati vazut pe undeva prin vreun magazin (ca eu n-am vazut), Kodak LS755??Dar vreau sa se poata vinde si in rate.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput