Alinuta a fost operata, maine se intoarce acasa

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

SA DEA DUMNEZEU SA FIE TOTUL BINE!
Sunteti minunate fetelor!
Va pupicesc pe toate.
Carmen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Citesc in continuare si ma minunez cum a putut D-zeu sa aranjeze lucrurile pentru cazul asta! Nu stiu daca mama Alinei este credincioasa, dar stiu ca Alina, desi s-a nascut cu aceasta problema, pare a fi o fetitza tare tare norocoasa ca vestea despre ea a ajuns la niste fete atat de inimoase si de minunate ca voi an-k, danna-j,adrianafedorca, oanamc, lucia_lia si toate care ati dat cate un banutz pentru Alina.
Sa va dea D-zeu sanatate la toate!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Caramella, Ligia 13 - va multumim pentru cuvintele frumoase. Alaturi de fam Ivascu si Alinuta sunt foarte multi oameni si gandurile lor bune, ajutorul financiar care-l ofera este un dar pretios, sunt sigura ca Cristinel si Gabriela Ivascu sunt mai mult decat multumitori si nu cred ca ar fi cuvinte in care sa-si poate exprima recunostinta si multumirea pentru fiecare ajutor si gand de incurajare cu care sunt inconjurati!O veste buna este ca am dat de urma pachetului care se afla in Bucuresti si pe care cu ajutorul tatalui Adrianei Fedorca il vom putea recupera si eventual da direct Gabrielei in Bucuresti sau daca timpul ne va permite sa-l trimitem prin posta familiei!Ieri am vorbit la Clinica din Wilrijk cu D'na Rita Denie, care este asistenta d'l Dr. Claes C. Seful chriurg oftamolog care va face operatia Alinutei, i-am confirmat printr-un email rezervarea camerei de tip Ward (adica salon) iar costul ei plus operatia in sine este de 5000e la care se mai adauga 2 consultatii de cate 30e fiecare (una inainte si alta dupa operatie) plus pe zi aprox 30e pentru mama Alinei care va sta cu Alina pe toata perioada de 5 zile cat este operata(de duminica pana joi) si va beneficia de un pat plus cele 3 mese pe zi.Am confirmat ca plata se va face la internare, iar asistenta m-a asigurat ca operatia ca totul o sa fie pregatit in timp. Sa aveti un We excelent, plin de caldura alaturi de cei dragi![url="http://http://alinalumina.go.ro/(Alina lumina site nou)[/url] La multi ani 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Ieri An-k mi-a transmis ca a vb cu Gabriela si au intrat cei 4000e de la POSTA ROMANA celor care au facut posibila aceasta donatie va multumim ![url="http://http://alinalumina.go.ro/(Alina lumina site nou)[/url] La multi ani 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

quote:
Originally posted by lucia_lia
Dragii si dragele mele,Am fost sfatuita sa nu divulg inca ce se face zilele acestea, dar fiinndca sunt femeie, sper sa mi se ierte :P Am fost contactata la sfarsitul anului de catre un reprezentannt al Romexterra Bank, care mi-a comunicat intentia bancii de a dona suma de 25 mil lei vechi in contul Alinei. Azi am fost sunata din nou si am comunicat persoanei de contact de la banca datele de identificare ale Asociatiei Speranta Copiilor 2000 din Barlad, asociatie prin intermediul careia se va facilita transferul banilor spre contul Alinei. Tin sa multumesc in mod deosebit bancii si celor care au avut initiativa la aceasta innstitutie in favoarea Alinei si de asemenea imi pare rau ca nu am cum sa multumesc suficient inimoasei presedinte Maria Epure de la Asociatia Speranta Copiilor 2000 pentru ca a fost de acord sa intermedieze transferul banilor.In alta ordine de idei, spuneti-mi ce mai trebuie facut aici inn legatura cu plecarea!!! mama a scos fisa medicala dar i s-a spus ca va pleca prin Minnisterul Sanatatii?!!!
Multumiri Romexterra Bank pentru aceasta initiativa inimoasa, am inteles din ce mi-a spus Lia_lucia ca au aflat de pe forum despre Alinuta, inseama ca cineva din interiorul Bancii citeste acest forum si acest subiect, ii multumim persoanei care a facut posibila aceasta donatie!Va dorim un AN 2006 PROSPER in AFACERI![url="http://http://alinalumina.go.ro/(Alina lumina site nou)[/url] La multi ani 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am mai primit si eu ieri 10 euro de la rrox3
multumim mult roxana

Adriana si bb Cezarica


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110&whichpage=1 br / " target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

rrox multumim, pupicei printeselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

fetelor care le veti primi pe Alinuta si pe mama ei, mult succes sa iasa totul asa cum tb! Si Alinutei mult succes sa treaca cu bine si sa vada lumina zilei in ... cateva zile!!!??

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Doamne ajut-o pe Alinuta sa treaca cu bine de operatii si sa poata sa vada chipurile celor dragi!

tuturor care au facut posibila aceasta minune!



Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Fetelor, apuc si eu sa citesc cateva randulete pe aici si ma emotioneaza mult gandul ca Alinuta va putea vedea atat de curand,peste doar cateva zile.Ma gandesc ce o fi in inima parintilor ei,cata bucurie si cata nerabdare.
E absolut minunat!

Mergi la inceput