Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (139)
Raspunsuri - Pagina 5
BLUE ANGEL spune:
iuhuuuuu! gata party la serviciu ...next ..party acasa !!!
va multumesc din suflet inca odata !!!
abia astept sa ne vedem
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
roller025 spune:
Adina, la mine Vicu seamana cu tati la agitatia din somn si cu mine la pozitiile de somn Combinatia e imbatabila...
Nicole, io as veni, dar, ca si la Luymi, termin cu jobu' la 5 jumate si la ora aia numa cu avionu' pot strabate centrul intr-o juma de ora... De dormit, problema nu e patul, ca el doarme la el in patut, ci prezenta lu tac'su in perimetru. Aseara, io nu-l bagam in seama si el, care bananaia prin camera, se urca in pat si mi se baga in fata sa-l vad. Daca a vazut omu' ca nu are efect a inceput sa se cocoatze pe tac'su si sa se arunce pe spate pe pat (sporturi extreme, huh...)
Lia, mie mi-a facut Vicu una mai haioasa: are o nazdravanie din aia cu apa pentru facut baloane de sapun. Dupa ce s-a terminat solutia i-am pus Pur cu apa si 'mnealui a asistat. Intr-o seara mi-a dat sticla sa-i fac baloane si io, fara chef, ii spun: "mami, dar nu mai e apa in ea." La care cupilu' dashtept ma ia de mana si ma duce in bucatarie, imi da sticla de Pur si-mi spune senin: "apa". Na, mai minte cupilu...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
carmenp spune:
am pus ceva poze in albumul 3, sper sa si mearga...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Dorsilia spune:
Dana, sa stii ca si eu asara zic gata..incepem cu varianta Nicle...NIMIC, n-a tinut, stins becuri, tot, numa TV fara ton, io, si taica-su sobri ca branza-n putina..pai s-a pus asta micu si mai ca nu ne-a scalpat ca sa-l bagam in seama, mie-mi tragea de okelari, lui taica-su ii smulgea parul, tropaia in varful patului, isi punea pantalonii pijamalei in cap si umbla cu ei asa fara sa vada, se dadea dea rostogolul, musca de tablia patului, radea non-stop sau miorlaia...si asta nu e totul....NU am putut sa-l ignoram ca se ranea in cele din urma. Si-asa a dat aseara cu gura de vana de si-a spart buza de sus un pic, in zelul lui de a se urca singur la spalat.
Si ce e mai important...toaa ziuacat e numai cu mine e baiat rezonabil, cum vine taicasu acasa incepe cu pretentii, miorlaieli, fasoane de in juma de ora imi pune parul pe bigudiuri de nervi, idem face la masa daca e si taica-su si la somn.
PS. ieri treceam cu el pe langa biserica si-ncepe el brusc sa sufle pe gura, cu gura punga asa cum se sufla-n foc. Si-a adus aminte ca-n biserica sunt lumanari multe aprinse si gata..hai sa merem sa suflam. Se distrau oamenii de el, cei veniti sa puna lumanari si sa se roage pt cei dragi, ca el pufaia de zor acolo cu mare indarjire de la 2 m de tava cu lumanari. Deci au memorie deja puii nostri dragi
eli spune:
Blue angel, la multi ani! sanatate s tot ce iti doresti! petrecere frumoasa!
va multumesc pt urarile de sanatate, o sa i le transmit lui tati.
Kim, am vazut pozele. Super faine.
Am vazut-o si pe Adeluta Lilianei, frumoasa foc.
Am citit discutia din urma cu vreo 2 capitole despre ciuperci, branzica... Eu i-am mai dat ciuperci. Acum, de cand a inceput sa manance, dupa 1 luna de greva foamei (doar orez si paste), ii dau mai des branza, chiar si 2-3 zile la rand. I-am mai dat si vinete fierte si varza fiarta.
Voi ce legume fierte/crude nu le dati?
Stef rosie cruda nu manaca, in mancare il mai pacalesc. Castravete si ardei doar cand are chef. Manca broccoli, cartof, morocov, boabe de porumb si mazare.
Cand facem si baie in cada se baga singurel in apa pana la gat.
Prin casa exerseaza mersul piticului.
Sambata mi-a adus o sticla cu apa, credeam ca ii e sete, desfac dopul si-i dau sa bea, protesteaza si-mi da el mie sa beau.
Ma duc la nani. Somn usor/ziua buna!
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei noi
vrabiuta spune:
dragele mele,
astept oferta de la zig zag, dar intre timp am mai sunat si la un alt club pentru copii, recomandat de simona. oferta lor pentru o petrecere de 3h, pentru 10 copii, este de 5,8 mil ROL. pretul include:
- inchirierea spatiului
- jucarii, piscina cu bile, casuta, tobogan de interior
- covor de baloane si baloane de sapun
- face painting pentru cine vrea (doar pentru copii )
- 2 persoane care sa se ocupe de copii
- meniu pentru fiecare copilas: snitel/chiftelute/ficatei de pui + piure/cartofi natur + salata + tedi/prigat/apa plata.
locatia: http://www.dreamparty.ro/locatia.htm
pana acum suntem 5 mamici cu 4 pitici (nu cred ca voi putea aduce puiul mic). va rog sa va ganditi si sa imi dati un raspuns cat de repede se poate, ca sa pot inchiria sala. avem deadline pana luni, dar cu cat mai repede cu atat mai bine.
foto
rain spune:
Carmen, mai ce tzucurei scumpi ai tu acolo ...si ce cojocel are Ilinca, e haios!
Danule si Lia ...acu' sper ca nu va asteptati ca din prima sa va iasa faza cu adormitul, dar daca mai faceti asa inca 3-4 seri, ii ignorati pur si simplu, poate aveti rezultate, v-am spus ca se poate intimpla si asa (sa se joace), dar moata parca era mai cuminte, se juca ea, dar nu facea atatea nazdravenii, io va tin pumnii in continuare! misto fazele cu Pur si cu stinsul lumanarilor, sint mari acum si de la o zi la alta stiu tot mai multe, moata aseara se chinuia sa se imbrace cu chilotii mei, ii luase de pe uscator (erau uzi) si nu intelegea schema de a-i baga pe picior!
cine zicea ca nu poate sa ajunga la intilneala ? ar fi de la ora 17.30-18 ...ii aduceti pe pitici de dimineata la mine si apoi vin eu cu toti la party, vreti?
despre bb2 nu stiu ce sa zic, avand in vedere ca moata a fost si e un copil cuminte, am "cizelat-o" asa cum am vrut eu, daca si al doilea ar fi la fel ...boierie, dar daca ma gandesc ca al doilea poate fi total opus moatei ...mai stau pe ganduri, graba nu-i, dar simt eu ca trec anii prea repede si vreau sa fiu o mami tanara, adica tot un copil ca ei!
tocmai vroiam sa va spun "ma duc s-o trezesc pe moata" ...ca o si aud, gata, ma duc la joaca!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
szivarvany spune:
atunci io mai fac o fetita cuminteee, somnoroasaaa
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
philip spune:
neata si de la noi
simona, la multi ani inca o data, ti-am trimis felicitare si pe yahoo, poate n-ai primit-o...
la fel o intrebam si pe andreea ieri daca a primit mpm meu, vad ca nu zice nik, e de acum 2 zile
cred ca m-ati uitat
carmen, cum sa fie, ca la munca. asta am vrut, asta am.
va pup, pe mai tarziu
philip&andreea
copilasi dragalasi
Mimilinca spune:
Fetele, ma pregatesc de plecare!!!!
O seara placuta tuturor si o noapte usoara, mai ales la copiii Duracell si la mamici deopotriva
Marcela, da' meniu nu este de copilasi mai mari ?? Ca a mea nu le are cu chiftelute, snitele. La ea cascavalul sa traiasca ! Seara o tragem tot cu iaurt cu cereale, macaroane cu branza si alte budinci. Imi dau si eu cu parerea ca poate, poate vad cum aranjez sa pot fugi de la servici si sa ajungem sa va vedem. Dar mai vorbim.
Oricum, Nicole multumim de oferta. Da' cred ca dupa o astfel de zi, ei poate or mai ajunge la petrecere, da' tu nu cred.
Carmen tzucureii tai de tzucurei scumpi si haiosi.
Acum, chiar gata. va