Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (139)
Raspunsuri - Pagina 6
alice2004 spune:
Pai Marcela, multumim, eu promit sa vad cum ma aranjez si iti dau raspunsul cit de curind !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
alice2004 spune:
Cori, am vazut o multim de monopoly in cora ultima data cind am fost - cred ca vreo citeva sute de mii, pina in trei, as zice eu, adevarul este ca nu m-am uitat la pret, ca mie una mi se pare un joc plictisitor, dar nu cred sa fie mai mult !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
vrabiuta spune:
pot sa ne dea ce vrem noi, asta e propunerea lor de meniu, la care putem face modificari.
o seara frumoasa tuturor!
in seara asta ma duc sa imi vad puiul.
foto
philip spune:
marcela, ce ma bucur pt tine, s-o pupi si de la noi! cum esti cu...bustul?
philip&andreea
copilasi dragalasi
alice2004 spune:
Marcela, iti doresc numai bine si pupici Liei !!!
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
mamica_iulie_august spune:
...si tot cu aceeasi stare de spirit
Carmen..vazut tucureii..superbi ..ce mi-a placut Ilinca in cojocel!
Daria ce a spus dr?
Adina intrebai cum dorm copii in pat cu parintii lor...la noi de aia este tragedie..ca nu este obisnuit decit la el in pat..si se suceste ca un catel care nu-si gaseste locul...ore....
Lumi , ma bucur ca Ilinca est emai bine..
Marcela..o sa fie un we frumos pentru tine....s-o pupi pe Dana....
Dana..noi am incercat metoda descrisa de Nicole...long time ago..nu are nici o treaba ...pina la urma depinde tot de personalitatea copilului!
Ma duc sa-mi consum .. cafeluta...cea de toate zilele:)
alice2004 spune:
Hehehe, chiar ma intrebam cine este !!!! Dar m-am dumirit ... Noi sintem la ora de baie - adica baietii, ca io-s pe aici, dupa care vine si rindul meu, ca Gizmo cu mine adoarme ! Si apoi probabil (sper io !) sa am si eu timp sa vad un film, ca s-au adunat la dvd-uri, un teanc ! Cred ca le vad pina face copilu opshpe ani !!!
Va doresc o seara buna si o noapte asisderea !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an