Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Seara buna si de la noi.
Marcela, sunt convinsa ca seara asta va fi una foarte frumoasa.Sa pupi Liuta mica de o mie de ori ca sa-ti ajunga pentru inca o saptamana.
Hehehe, Olivia, si euma intrebam cine isi injecteaza cafea in vena la ora asta tarzie(ora Ro), cand colo era ora matinala la mataluta.
Carmen bine ca ai recuperat pijamaluta. "mimic" de ars today?
Fetele ce va invidiez ca iar va intalniti, vreau si eu printre atatia piticii.
Simona, cum au fost party-urile, caci am inteles ca ai avut unul la servici si unul acasa.
Pupici
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

liliana, am recuperat-o, m-a ajutat vecinu` de la 1, ca-n baza vintului incoltea pe tzava da, am ars cartofii, i-am pus la prajit si-am plecat sa-i dau papa lui ilinca si i-am dat... da` snitele au iesit super bune, zic ei plus ca am avut timp sa pun de-un piure.
olivia, am stat oleac pe ginduri
papadiqqqq, cum fuse la dom` doctor? daca tragi vreo geana pe aici, raspunde-ne!
marina, nu prea mai intri nici tu pe aici, te-ai intors?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Pentru prima data, Stefi a vomat azi. Problema principala este ca nu stiu de la ce. Aseara a plans foarte tare cand am venit din oras, cum nu a plans de foarte mult timp (am spus ca a deochiat-o cineva), apoi a mancat bine, dar cu pofta, a dormit bine, iar dimineata s-a trezit cu vesela, dar dupa 20 min. a inceput greata. Nu a vomat, dar tot icnea. A iesit afara, i-a placut, in schimb cand a venit nu a vrut sa manance si a adormit repede, cu un pic de lapte (cam 50-60 ml). S-a trezit dupa o ora si jum, plangand, a vomitat, apoi a readormit. Dupa somn, iar a inceput sa vomite, cum bea o gura de ceai si manca ceva (chiar si trei guri de grisina) vomita. Dupa 4-5 reprize nu i-am mai dat nimic, am sunat la dr., ne-a dat 5 picaturi de metaclopramid si i-a trecut. Spre seara era deja vesela, a mancat o felie de paine cu almette si 150 ml de lapte inainte de culcare. Acum doarme si sper sa se trezeasca sanatoasa. Of, chiar m-am speriat.

Olivia, imi pare rau ca aveti probleme cu somnul, cred ca este doar o faza, poate ies ceva dinti, cand i-au iesit maselele Stefaniei ziua nu avea nimic, dar noaptea era chin. Sper sa revina repede la program.
Ce frumos ca va intalniti, eu va urez de pe acum petrecere frumoasa.
Andreea, multa sanatate Alexiei, se simte mai bine?
Andreea, asa-i la servici, este bine pentru moral, dar mai obositor. Oare de ce nu exista servicii de 4 ore, platite ca pentru 8?
Simona, ce cadouri ai primit? Poate imi vine vre-o idee pentru cadourile de Craciun
Marcela, pupici Alexandrei si intepatura usoara maine (faci vaccinul parca, nu?)
Chiar, ce filme ati mai vazut? Am vazut Upside of anger si tare mi-a placut, mai vreau si eu citeva titluri, poate apuc de Craciun sa vad ceva filme.

Ma duc sa mai citesc din urma, daca nu mai revin va urez noapte buna si o zi buna pentru schimbul trei!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

andreea, daca s-ar intimpla asta la unul dintre cupiii mei as jura ca-i de vina gitul. metaclopramid ti-a dat ca sa nu mai vomite... sanatate stefaniei, sa se faca bine repede!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Andrea, pupici lui Stefi cea mica, sa se faca repede, repede bine,acdica maine sa nu mai aiba mimic.Hehehe uite ca am imprumutat cuvantul Alessiei.
Chiar Caro mimic, mimic de pe la voi, nici o veste noua?
Carmen, scuze, nu am vrut sa cobesc cu arsul...dar se pare ca nu te plictisesti deloc acasa.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Asta mi-a spus si o alta dr, sa nu fie gatul. Oricum maine mergem sa ne vada dr. de familie. Febra nu are, scaunele sunt normale, dupa picaturi i-a revenit si pofta de mancare.

Tocmai ma uitam pe pozele tzucureilor, ce-mi place cum se mai iubesc ei

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Ufff,am reusit si eu sa adorm Duracellu 2,in sfarsit!Avea chef de joaca,l-am lasat sa topaie cat a vrut el,si-a baut lapticu fara proteste,cand sa adoarma s-a mai ridicat o data si urla nu-i nu-i si a inceput sa planga....o fi cautat-o pe mama?Ca acum imi pare rau ca l-am adus acasa,i-am stricat copilului programul,l-am luat de la distractie ca sa-l tin aici si sa fiu langa el numai seara....deci ma consider o mama egoista,si asa ma simt parca as chinui copilul Of Doamne ca nici cum nu e bine....
Nu ma bagati in seama,sunt mai plangacioasa in seara asta,iar s-au adunat o gramada de belele si plansul lui Alex din seara asta mi-a pus capac,de am plans si eu cu el odata...
Ma duc sa strang de p-aci si revin...daca nu ne citim maine.
Pupam copilasii si mamicile

Mergi la inceput

Of Adina, sincer sti ca si eu ma gandesc la acelasi lucru, ca o Adelutei ii este mai bien in Romania, si ca eu vreau sa o aduc aici numai ptr egoismul meu. Nu vreau sa spun ca asa este, dar ma intre uneori...cum e mai bine sa procedez.
Pupici lui Duracell 2 si tie sa-ti uiti de probleme si suparari.

Liliana

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ce mai face maimutica mea.
De cateva zile sun ca disperata acasa si nu raspunde nimeni. Mai mai sa fie, nu s-au mai intors din plimbareala gagicile (alias maica-mea si Adela )Spuneau ca stau 3-4 zile la matusa mea.Si uite sunt doua saptamani si ele tot acolo stau. Asa ca sunt la matusa.Hai sa va spun cum decurge discutia.Eu, eu "sarut mana", maica-mea "sa cresti mare...nu Adeluta nu, Flori (matusa) vezi ce face Adela in dulap"(asa ne salutam de cand suntem mici). Eu intreb ceva...maica-mea raspunde, dar in timpul asta aud vorbindu-se in casa..."Adeluta, nu"..."ihhhh nu acolo",....."puiut cazi"...."ce ai luat de acolo"..."Adeluta, nu mama"...asa ca va inchipuit ce conversatie frumoasa am avut eu. Concluzia....tare cuminte copil mai am si eu.Si a mea e si fetita, caci spuneati ca fetitele sunt mai cuminti.
Si o intreb pe matusa-mea unde ii sunt bibelourile, caci avea o sufragerie superba plina de bibelouri...la care ea imi spune, ca sa fiu eu sanotoasa , ca nimic nu mai e la locul lor. Le0au urcat pe toate, cat de sus au putut.Pana si telefoanele le-au pus in baie ca cica la cel cu butoane deja formase numere aiurea fata...
Asa ca aveti grija daca va doriti al doilea copil fata pe motiv ca e mai cuminte....

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

sal'tare !!!!
acum mi-au plecat musafirii ..sunt cam ametita de atata beutura ..dar tot am intrat sa va mai multumesc odata pentru urari !!!
cadouri primite ? ..pai sa va zic : o vila , o viza pentru Australia , un iaht ..si multe altele ...glumesc normal ..nici nu-mi doresc asa ceva
serios vorbind ..multe produse de la Body shop , un parfum Light Blue (D&C), o bluza , multe flori ...si multe urari de la prieteni dragi care nu m-au uitat! (nu prea te-am inspirat la cadouri , Andrea, sorry- si eu am aceeasi problema ..mi-am facut lista si ma uit pierduta in ea ...)
am incercat sa vad tzucureii ..dar imi merge prost net-ul ..nici emsajul asta nu stiu dc va ajunge ..dar imi incerc norocul !
multa sanatate picilor bolnaviori !!!!
pupam mamicile frumoase
ma duc sa sforai ca maine o iau de la capat ...iuhuu !!! cu munca ...

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput