Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hi,hi..imi pare rau ca v-am derutat:)
Liliana..deci s-o primim si pe Adeluta in rindurile " bateristilor"??
Carmencita..eu nu am putut vedea poza cu bluza...dar daca ai recuperat=-...m-am linistit
Andrea imi pare rau pentru Stef....poate nu i-a priit ceva...eu nu cred ca-i gitul...Sa ne spui ce-a spus dr...
Simo....somn usor petrecareato!Pina la 30 de ani imi doream sa fie ziua mea ..in fiecare zi...dupa 30...daca s-ar putea sa fie din 3 in 3
Adina te inteleg...eu am inceput sa aud plinsete si-n timp ce fac dus...rabdare...sigur este de la faptul ca a schimbat din nou casa..ca si in cazul Duracellului meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Olivia, bineinteles.Nu ti-am spus ca am si eu un , pardon o Duracell.Dar tot il mai astept pe al tau.
Fetelor ninge si la mine, ca-n povesti. A nins toata dupa amiaza si acum seara e o zapada pe strada...mama, mama...si inca mai ninge. E pentru prima data cand ii vad si pe americani luati pe nepregatite. De fapt ei au trecut de nu stiu cate ori pe starzi, dar pentru ca ninge in continuu nu prea au razbit, mai ales ca e trafic.
L-am adus asta seara pe sot acas pe jos, de drag. Si el ma tot striga "Adeluta tata, nu intra in zapada ca te uzi"...hahaha, cred ca ii e dor de piticut.

Pupici
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata!
simona, se pare ca te-ai petrecut bine de ziua ta, ma bucur, despre cadouri ce sa zic, alea, primlele scrise de tine, nici mie nu mi-ar prii .. si pe mine dupa 30 ani, m-au apucat regretele ca nu m-am nascut in an bisect.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatzaaaa!
Olivia ai fost haioasa cu scrisu'. las ca se intampla si altora. cum a fost noaptea trecuta? sper ca mai bine.
Andreea m, imi pare rau de Stefi. ati avut o noapte linistita? este foarte probabil sa fie o mica indigestie, poate a mancat cu pofta ceva in oras? (ma gandesc ca icneala aia a fost un semn...ca doar mancase de ceva timp) sanatate multa!
Adina mama linisteste-te....si fii sigura ca e mai bine cu Alex acasa! pup si sper ca esti mai bine azi!
eu ieri am ajuns la sala....prima data dupa 3 ani! si a fost ff bine, am stat doar 40 de minute ca nu am vrut sa fac vreo febra.....dar inceputul a fost facut! sper sa o tin tot asa.
va pupi si va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Buna dimineata fetele! Uau, ce bine ca este vineri si vine w/e !!!
Marcela, revedere frumoasa cu puiuta ta! Doamne, ce fericire pe voi!
Liliana, , nu-mi vine sa cred ce puternica esti, cu puiul la mii de km !
Sanatate lu'Stefi mica Totusi nu cred sa fie de la gat. Ilinca taman azi termina cu antibioticul pentru gatul rosu, dar a facut febra, muci, tuse, dar fara vomitat.
Andreea, ce face Alexia? Ai scos-o afara zilele astea? Sanatate

O zi buna tuturor! si o noapte usoara schimbul 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Roxana, brava de asa initiativa! si doamne ajuta, sa te tina, dupa cum spui!
Simona, o zi usoara la servici dupa atatea petreceri pe capul tau!
Adina . Lasa ca se fac ieri mari si trec toate. nu parca pana pe la vreo 20 de ani este mai greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
Am luat ieri pachetul cu cadouri de acasa. Mama mi-a pus acolo niste fotografii de cand eram eu mica, cu ei cu bunicii. Ofofof si cum stateam eu aseara singurica si ma uitam la ele m-a apucat un dor si-o jale... Cand m-a sunat omu din deplasare nu stia ce sa mai faca, plangeam de se rupea camasa pe mine... Acum pozele stau frumos pe masa si cum ma uit spre ele iar ma incearca, cred ca trebuie sa le ascund pana trece dispozitia asta pisacioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

fetele cochetele, sa va intreb ceva: pe Ionut de ieri noapte il ustura funduletul, initial am zis ca nu s-a sters cum trebuie la gradi si din cauza asta (chilotul era curat), desi toaleta i-o fac seara de seara, azi dimineata inca mai era rosu si-l ustura... ce-o mai fi si asta? e posibil sa fi luat vreo bizdiganie de acolo? si cu ce sa-l dau? ca neopreolul cu care o dau poe ilinca vad ca nu-si face efectul la el...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Uau Rox ce tare esti, ai fost la sala!!! Si eu tot de vreo 3 ani trag chiulul... si ce mult imi doresc sa merg. Din pacate la mine e mai greu ca nu am cu cine sa o las pe Eva, iar ea nu e genul de copil cuminte pe care sa-l poti lua cu tine, asa cum faceam cu Mara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

Noi am avut o noapte buna, a dormit nesperat de bine, cam matinala, dar bine dispusa. Sper sa-si revina si eu cred mai degraba ca vina o poarta 3 coasainte mici pe care le-am mancat cu o zi inainte. Oricum trecem pe la dr. diseara.

Roxana, bravo tie! Si eu as vrea la sala, dar nu mai apuc. Tu cum reusesti si servici si Patrick si timp pentru tine si bunataturi gatite de tot felul. Care este cheia succesului?
Luminita, of, iar febra? Multa sanatate Ilincai si sper sa nu aveti probleme in week-end.
Adina, stai linistita, Alex se va adapta repede la noile "conditii".
Liliana, asa deci, domnisoara isi baga nasul peste tot. Mi se pare ceva foarte cunoscut, parca si Stefi face la fel

La noi e tare frumos afara, rocoare, dar soare. Poae ajung azi mai repede acasa sa ies cu Stefi la plimbare. Pana atunci va doresc o zi buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput