Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza! repede, repede, ca am la treabaaaa....
Nicole, io ti-l aduc pe Vicu de dimineatza, dar cred ca pe seara trimit Salvarea la tine... Aseara a adormit mai bine. Incerc acum o alta schema: adormitul direct la el in patut, nu plimbat sau la noi in pat. Aseara a reusit, dupa vreo ora. Norok ca vine w/e si am timp...
Marcela, pupici Liei. Daca ar fi dupa mine eu as zice sa schimbam locatia, macar de variatie. Iar cu papa - va ramane sigur pentru noi, nu pentru pitici.
Simona - cum e dupa petrecere?
Andreea de Philip - nu te-a uitat nimeni. Te asteptam oricand
Olivia - mi-a placut postarea ta... E tare greu dimineatza, nu?
Liliana - pai te asteptam mamica si pe tine in Ro si ne intalnim, cu tot cu Adeluta
Andreea - pupici Stefaniei. Probabil a fost o indigestie. Ma bucur ca a trecut.
Roxane - bravoooooo! (io nu mai am curaj...)
Cori - nu e vreme de plansete. Arata-i pozele Marei si povesteste-i si ei de atunci, sa vezi ce bine o sa iti faca (sper, nu da cu rosii...)
Carmen - incearca Bepanthene. La Vic mergea mai bine decat Neoprenolu'

Hai ca fug la treaba, ne auzim mai pe seara.
O zi buna!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata tuturor !
Am facut analizele, suntem 100% ok, ne-a dat ceva pt muscaturile alea de tantari, Giulia a fost in verba si si-a aratat toate talentele

Revin imediat numa` merg sa va citesc din urma.
O zi frumoasa sa aveti !!! Si un we mijto`

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hihihi nu ma mai laudati ca mi-o iau in cap. glumesc, va multumesc mult pentru sustinere!!!
Andreea m si eu zic ca acele croissante au fost de vina! probabil le-a inghitit cam repede! sper sa aveti o zi super azi!
pai cum sa reusesc? ca orice femeie...munca de la 8 la 16.30-17, dupe aia acasa. recunosc ca daca mai stau o ora la fitness sau in alta parte ramane mama mai mult cu Pat. si mai recunosc ca nu stiu ce m-as fi facut fara ea! eu doar sper sa ii pot ajuta pe copiii mei asa cum face ea cu mine. mancare....dupa ce se culca Pat sau cand vine Mugur si stau ei impreuna. cam asta ar fi.
Cori iubito eu zic ca e ok ca ai plans nitel si te-ai descarcat. este absolut normal sa te simti singurica. dar acu esti cu toata familia, vin sarbatorile....si totul e ok! vorba Danei, arata-i-le si Marei, precis va fi incantata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bon giornoo ! Mama, da ce efervescenta pe aici la scris ! Daca si la voi e o zi asa de frumoasa ca in Bucuresti, mi se pare normal !
Multa sanatate tuturor piticilor si pupici mamicilor !
Pai Olivia, ca ma intrebai de filme, ce mi-a placut a fost Finding neverland, cu Johnny Depp ... Suspect zero cu Ben Kingsley ... si ar mai fi ... Saw 1 si 2 ...
Noi ne pregatim de iesit afara, ca e soareeee mult !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata!
am vorbit aseara cu dana(ema) si a zis ca e ok pentru 14! ramane petrecerea la eVIS, pe 14 dec (pentru variatie si pentru ca oricum de la zig zag inca nu am primit nici o oferta).
lista updated:
1. dana (ema)
2. simona (blue angel)
3. gongutza (adina)
4. nicole (rain)
5. dana (roller)
6. marcela (vrabiuta)

cine mai vine?

foto

Mergi la inceput

aseara am plecat extrem de tarziu de la birou... a fost groaznic, ma uitam la ceas si simteam ca ma apuca disperarea asa ca am ajuns foarte tarziu, era aproape 10 si puiul mic dormea. am pupacit-o un pic prin somn si s-a trezit, si bineinteles ca n-a vrut sa se mai culce asa ca ne-am jucat, ne-am pupacit, a fost super super super! intr-un tarziu ne-am culcat cu totii, iar azi dimineata la ora 4.30 (da, chiar patru jumate!) s-a trezit cu chef de joaca si de tzopaiala. pana la 8 jumate cand am plecat ne-am jucat si ne-am distrat grozav, am imbracat-o cu ce i-a adus mosul si nu va spun ce frumoasa era si ce admirata se stia dar bineinteles ca ieri am uitat aparatul foto acasa, asa ca nu am avut cu ce sa fac poze. fetelor, stiti ce schimbata mi s-a parut, parca s-a mai inaltat si s-a mai maturizat, nu stiu cum sa va spun. si am vazut ca nu mai vine dupa mine oriunde m-as duce daca ii spun unde ma duc. i-am spus ca ma duc sa ma spal, a ramas sa se joace cu tati, i-am spus ca ma duc pana la bucatarie si sa stea un pic cu buni si nu s-a suparat deloc. in schimb cand am plecat si i-am spus ca mergem la birou si venim maine seara s-a cam suparat, voia sa mearga si ea cu noi. uff, greu... dar si-a revenit in cateva minute, dupa care s-a culcat.
eu in schimb sunt ter-mi-na-ta. mi-e somn de nici nu mai stiu tastele pe laptop... ma mai scap in cate una aiurea, ceea ce nu mi s-a mai intamplat de ani de zile... as vrea sa dorm doua zile. maine dimineata va fi prima sambata in care voi dormi pana la 9 si va fi asa de bine. sau poate ca legile lui murphy vor face ca maine dimineata sa gaureasca vreunii peretii...

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna ziua!

Fetelor,nu ma dati disparuta...stati sa va povestesc,ca sa imi motivati absentele..

Am dat anunt la ziar pt.bona;spre surprinderea mea a sunat neasteptat de multa lume,in patru zile,vreo o suta de persoane;timp de trei zile m-am intalnit din ora in ora cu cate cineva.....si nu mai vreau sa trebuiasca sa fac asta niciodataaaaaaaaaaaaaaaaa.......
Nu va spun ce lume ciudata,nebuna si proasta exista pe pamantul asta...urate,babe cloante,grase,bolnavicioasa etc....

Pana la urma ne-am oprit asupra uneia(care se mai ocupase de copilasi) si care va veni de luni...vom vedea cum va fi...

Eu nu sunt superstitioasa de fel,dar la un moment dat,intr-o seara nu reuseam sa-l culc pe asta mic si pace,ceea ce nu se intampla in mod normal,si atunci mi-am zis ca o sa termin cu vizitele astea ca nu-i a bine...poate sunt eu nebuna......

Nu am citit nimic din urma,o sa recuperez cand imi intru in ritm...va pup!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Marcela, si pe puiul tau. De cate ori te citesc, cat de frumos povestesti de Lia, imi dau lacrimile.
O zi usoara azi la servici

Off, tare nu stiu ce sa fac cu ziua de 14. tare as vrea sa venim, dar sa mai tatonez pe aici. anunt in timp util.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Dupa 2 zile in care am avut treaba de nu mi-am vazut capul, am reusit si eu sa gasesc 10 minute sa intru pe forum si vad ce ati mai facut...
Am reusit in una din seri sa pun si pozele facute de Marcela - daca vreti sa le vedeti (evident sunt doar o parte, cele care mie mi-au placut cel mai mult) le gasiti in albumul "Familia noastra - foto by Marcela". Inca o data multumiri Marcelei!!!!

Mai stau putin la birou si plec intrucit am promis ca particip la o actiune de caritate - vine Mos Craciun pentru 100 de copii orfani si provenind din familii sarace - multumita prietenei mele Alexandra Tinjala, asa ca ma grabesc acolo.
In rest, abia astept weekendul ca sa mai rasuflu si eu putin....

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

andreea - cum se simte stefania? ce a zis medicul?
cori - ah, asa ma apuca si pe mine la cate o melodie care mi-e draga sau cand ma uit la vreo fotografie mai speciala... eu ca sa imi revin imi pun muzici gen apolodor si cant cu bb, care rade la mine (sau de mine? ).
carmen - mi-as dori sa iti pot da un sfat pentru ionut, dar inca nu am experienta cu varste asa de mari poate ajuta bepanthene... sper sa nu fie vreun parazit.
liliana - eu ma conversez cu mama cand doarme bb, tocmai ca sa apucam si noi sa vorbim mai pe indelete. ca domnisoarei ii vin idei non stop, se catara, cotrobaie, desface - ieri a rasturnat din greseala o punga cu capace de metal, sa fi vazut ce constiincioasa matura dupa aceea (mi-a povestit mama ca a fost mortala).
roxana - felicitari!!! la cat mai multe... sali!
daria - bravo, ce bine ca e totul bine! pupici giuliei cea sanatoasa tun!

lista updated:
1. dana (ema)
2. simona (blue angel)
3. gongutza (adina)
4. nicole (rain)
5. dana (roller)
6. gabi (leeloo)
7. marcela (vrabiuta)

sa imi spuneti daca aveti cerinte speciale la meniu, ca sa incerc sa rezolv din timp.

foto

Mergi la inceput