Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Marcela, ne primiti si pe noi miercuri ??? o tai mai repede de la servici si ajungem noi, mai ales ca locatia este destul de aproape de noi.
Cat despre meniu, se poate un pic de cascaval, please
Daca ai nevoie de ajutor, dat telefoane, mailuri si nu apuci, ori esti prea obosita, pot sa-ti dau o mana de ajutor cu draga inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

Roxane- tre sa recunosti (dar deja ai facut-o:)) ca sunteti (tu si Mugur) privilegiati, ...mama la dispozitie, mai mergi si la serviciu si sala sai shopping, fara griji si fara graba, ca doar Patrick e pe maini foarte bune. De ai doilea bebe va puteti apuca la anul supercalmi.
La noi, nu e cazul sa mai zic ...nici o bunica, nici o matusa, NADA !! Numai eu si putin de tot tati. Bunicii sunt de forma in vizite scurte, o ora-doua. Chiar azidimineata ma gandeam ca in 4 decembrie au fost exact 2 ani de cand am aflat ca sunt gravida, de doi ani deci sunt pe "baricade" doar cu sprijinul lui D-zeu. (singurul ajutor zice-se ca imi vine de la mama ca-mi mai trimite mancare pe o saptamana sa am cica, o oala de ciorba si una de felul 2, poate e urat ce spun acum dar zau asa m-am saturat de ceea ce gateste ea mai ales ca nu e o experta in gatit, incat mai mult arunc ce primesc, ca nici chiar eu nu pot manca 5 zile acelasi fel de mancare)
eh, noi sa fim sanatosi macar!
pupi

Mergi la inceput

Carmen, dar de scarpinat nu se scarpina Ionut? Nu-l mananca deloc? Poate ar ajuta sa se dea cu unguent cu galbenele, bepanthen, cutaden, ceva cu oxid de zinc de la Nivea. Poate a fost constipat si s-a fortat un pic...nu stiu, zic si eu. Vezi ca el e baiat mare il poti intreba exact ce simte

Mergi la inceput

vreau sa va rog sa ma lamuriti in 2 chestii, daca puteti ...

1. daca eu (sa presupunem, prin reducere la absurd:)), raman insarcinata prin ianuarie-februarie....ce se va intampla in privinta serviciului si al acordarii indemnizatiei aceleia pt cresterea copilului...voi mai beneficia de ea sau raman somera ?

2. Ati auzit ceva cum ca ar trebui sa depunem la primarii niste dosare pt a primi indemnizatia de crestere a copilului de la anul?
merci fromos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiuto - cred ca te-a surprins placut Alexandra, sunt sigura ca dupa ce o vei da la gradi va fi cea mai smechera si desteapta, ca cea mai frumoasa este ! Tu cum mai esti cu durerile ?

Amironeanu - mi-a scapat, ce are Stefania ??????

Roxanaz - ioi, te admir ca ai atata kef, io una ma fofilez, ca daca as vrea, cumva as scoate-o la capat cu sala ... da` mi-e o lene, mai bine alerg dupa Giulia :-)

Leeloo - bine ca ai scris, chiar azi dimineata mi-am amintit de Stefanut si de tine (faine pozeleee), cand am calcat peste pausa Giulie pe care o cheama Lilu.

Lia - ciocarlia - poi da comanda la ce ai manca, nici asa nu merge ? Io de exemplu (deh, io`s purcel, stiu) pot manca 5 zile musaca, dovlecei pane, mazare, conopida, salata de beuf, supe nu, ca nu-mi plac.

Mimilinca - si Giulia e fan cascaval, da` si smantana :-)

Papdieee, Andreea_s - cum sunt analizele ?????????

O zi mijto sa aveti si mai treceti si celelalte mamici care chiuliti sa dati un semn

Stiti ce vroiam sa va zic ??? Giulia cand tuseste isi pune mana la gurita, iata ce a invatat ea de la dadaca in 7 luni de zile

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Daria- felicitari pt starea de 100 % de sanatate a Giuliei !!! Mama se "ataca" daca eu sau fratele meu sau altcineva ii zice ceva de gustu mancarii, nu e deschisa la sugestii. Si eu sunt purcea si as manca zilnic aceleasi papici dar sa fie bune, nu facute-n pripa cum cred ca le face mama, ei nu i-a placut sa gateasca niciodata, o face asa ca pe o corvoada, spre deosebire de mine care migalesc la haleli cand am timp, dar deh, de aia mijlocelul ei e de 50 de cm, si are 45 de kile si io am un manson de 80 cm in talie si 64 de kiloace. Eu nu-s mofturoasa, imi plac toate felurile de mancare cu conditia sa fie bine preparate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vreau sa va zic ca ma simt muuult mai linistita ca stiu ca Giulia nu are anemie si alte cele. M-am bucurat ca pediatra mi-a zis sa-i facem ca avem 16 luni si e bine, chiar nu ma asteptam din partea ei

Lia - si mie imi place bucatarealaaa Ce face acum Danut ?

_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Daria, pentru Giulia cea sanatoasa! Bravo !
Da' ce analize i-ai facut ?

Mergi la inceput

mai, m-a rupt de spate, acum doarme, faza e ca mai nou, de cand e as rece, aici erau 4 grade cand l-am scos, il apuca somnul, nu mai vrea sa mearga pe jos si se catara in brate...picoteste, nu vrea jos si gata. in juma de ora il aduc sus ca nu mai pot de maini si spate si adoarme imediat. Daca-l pun in carut ar dormi dar mi-e ca ingheata la 3-4 grade, nu? cesa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia maica nu te pot ajuta cu nika la intrebarile puse de tine. vez ca pe la legislative se tot tin discutii pe tema asta, cred ca acolo e lumea mai avizata. da, recunosc ca am noroc cu mama. de aia si pun ca as vrea sa fiu si eu de ajutor copiilor mei asa cum imi e ea mie.
Carmen, in prima faza da-l cu bepanthen. ai grija sa nu fie paraziti cum zic fetele. mancarimea asta e activa noaptea in general? ca atunci e semn clar de oxiuri.

Mergi la inceput