Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (139)
Raspunsuri - Pagina 4
Dorsilia spune:
Na, si acum abia am citit de pe pagina ailalta...deci:
Simo- mama de Luca, LA Multi Ani Sanatosi !!!
ALice- faza e ca si eu ma inec numai noapte, mi se usuca narile uneori parca si gatul si-mi vine sa tusesc, ziua nu. Am observat ca astia dau noaptea caldura mai tare si ard caloriferele uneori....Si noi avem un vas de pa pus pt umiditate insa cu tot cu el pare aerul uscat
DAria- am gatit supa de vitel cu legume muuuulte insa doar radacinoase, ceapa, rosii si ardei. A iesit chiar neasteptat de gustoasa, aromata. Si pireu de cartofi.
INSA, ca de obicei, venim de afara, si Danu a adormit in scaunul de masa in bucatarie, in timp ce io troncaneam cu farfuriile si zbarnaiam de zor cu mixerul sa-i toc carnea, sa-i incalzesc mancarea, imi mai pica si un capac in zgomot infernal pe gresie.... ma-ntorc la el ca prea mi se pare tacut si-l vad ca doarme cu barbita in piept....oh,......m-am nacajit am pus mancarea din nou la rece si o sa-i dau cand se trezeste, ce sa fac ? L-am transportat in pat, acoperit cu paturica, dezbracat partial si gata....somn
alice2004 spune:
Hehehehe, Lia, ce haios ! Asa zic si eu mereu - ca nu vad ei ce facem, si cind coloooo ...
Am fost si pe afara, dar cam bate vintul si nu am stat mult, ne-am invirtit o ora prin parculetul din spatele blocului, ca ne-a facut primaria parc cu leganushe, deh ! In doi timpi si trei miscari jumate de jucarii sint rupte, ca e o scoala alaturi si in pauze ies dihaniile alea mari si se suie cu picioarele peste tot ... azi ma uitam ca era si un om de la paza si se tot certa cu ei, sa nu mai faca nazbitii, dar ce ? Il baga cineva in seama ?...
Asa ca ne-am mai plimbat un pic si ne-am intors acasa, am mincat de prinz - azi am avut curcan cu legume si acu omu mik e la nani iar mami bintuie paici ...
Si ca sa editez - Lia, si eu mai patesc asa, cu mincarea de prinz, de aceea m-am invatat si o am pregatita, maruntita si pusa doar sa fie incalzita, ca am luat destule plase deja, cu adormit inainte sa manince ! Uneori eera obosit si ii faceam un biberon de lapte drept prinz si dormea cam pina la 5-6 si abia atunci minca si mincarea gatita !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Dorsilia spune:
io pe scolerii aia de se cocoata cu bocancii noroiosi pe alea toate de copii mici ii numesc golanei. Si nu degeaba chiar,..intruna din zile stateam cu Danut langa o chestie din aia cu lanturi, asta micu se atarnase si el acolo si buuum vine si un tanc din asta de scoala generala mai mare ca mine si se arunca-n lanturi de era sa zboare asta micu gramada intr-o balta. Normal ca i-am atras atentia si l-am intrebat daca crede ca e ok ce a facut..replica "e ok, ca doar is bulangiu". La faza asta era sa-i scap o palma peste gura sa-i treaca ranjetul obraznic
iar eu gospodina iresponsabila mi-am comandat o pizza in loc sa pap dietetic de la Danut din oala.
vrabiuta spune:
update de lista - party pe 14/15 dec:
1. dana (ema)
2. simona (blue angel)
3. adina (gongutza)
4. nicole (rain)
5. marcela (vrabiuta)
foto
Mimilinca spune:
Lia, pe Danut nazdravan ! Eu tot timpul ii spun Ilincai ca este o maimutica, care imita cam tot ce facem noi pe langa ea. Incredibil cum stiu ei la ce folosesc o multime de lucruri : perii, periute, betisoare de urechi, chei, matura, foehnul.....
In alta ordine de idei, Nicole ca te-ai gandit la noi, tare mult as vrea sa vin la intalneala sa va cunoastem, dar nu stiu cu serviciul asta, off, ca eu termin la 17.30.
Marcela, cand se inchide lista cu inscrieri?
carmenp spune:
lia, ce misto ca doarme asa profund, la fel este si ionut dar cu ilinca, nieee, se trezeste la cel mai mic zgomot...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
gongutza spune:
Edit la mesajul anterior...nu vroiam sa zic Lia ci Marcela,dar gandul ma ducea la vrabiuta mica,asa ca sorry Marcela,dau un miel
Nicole io una zic ca nu rezisti cu doi "teroristi",hai ca ai mai rezista daca e cumintica Andreea...dar nu prea cred.
Dana in ziua in care o sa stea Alex linistit doua minute am si plecat spre doctor,eventual mai incolo cand s-o mai potoli si el....of of de ce nu seamana cu tac-su macar la somn?
Pupam
Dorsilia spune:
asa-asa, ca asta vroiam sa zic....Nicole, tu chiar te gandesti very serious sa mai faci un bebe? Nu de alta da io-ncerc sa-mi fac curaj, as vrea si eu, dar dupa noaptea ce am avut-o plus treburile casei plus tati venind acasa doar seara...ma intreb daca as rezista cu doi copii asa unu mic-mic si unul si mai mic-mic-mic, fara nici un alt sprijin din afara. Tocma citit-am la un topic si concluzia generala a fost ca NU e posibil ca o mama sa faca fata singura (fara s-o ia pe campii) la cresterea a doi copii mici, apropiati ca varsta.
Mimilinca spune:
Mi-am amintit ca mai vroiam sa zic ceva: imi recomanda o prietena siropul Calmababy, de la Erbavita, pentru copii agitati din cauza de colici (da de asta scaparam) si iesit de dinti, masele, canini... stari febrie. Este italienesc, din plante si poate o fi mai bun decat Romergan, hmm, zic si eu ????
Eu am inceput sa-i dau ilincai, asa mi-a spus pediatra, un sirop tot de la astia, Immunobaby, va dati seama pentru ce. nu ca gata, o sa se sperie virusii de noi, da asa pentu linistea mea, sa imunizez copilul.
La farmaciile Helpnet au.