Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (139)
Raspunsuri - Pagina 3
cristalina spune:
La multi ani Simona! Numai bucurii, impliniri si sanatate!
Daca e pe 15 trebuie sa mai vaz, ca se pupa cu "serbarea" de Craciun de la institut...
Lu' Maria ii mai ies neshte dinti...face taaare urat noaptea...se trezeste in niste urlete de ma dau invariabil cu capul de noptiera cand sar sa vad ce are copilu'...sper sa-i treaca pana la scoala...
Inca putin si cheama colegii politia..."caz de certuri domestice care se lasa cu pumni in cap oferiti cu darnicie de catre sot sotiei, in semn de mare stima si respect...ceea ce a dus respectiv la aparitia de cucuie si vanatati pe fatza si capul consoartei...."
O zi excelenta, io ma agit in continuare...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
vrabiuta spune:
update de lista - party pe 15 dec :
1. dana (ema)
2. simona (blue angel)
3. adina (gongutza)
4. marcela (vrabiuta)
foto
ina32 spune:
Adina-da, al meu copil doarme relativ linistit, nu ma prea incurc de el nopatea.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
Dec 2005
roller025 spune:
Ufff, uuufff, uuuff... Se pare ca multi cupii trec prin faza asta de "nu vreau somn".
Adina, pupe lui Bubu! Editez: cand o sta cupilu meu linistit in pat, chem doctoru'
Monica, si Vicu are gingiile inflamate la masele si musca de ma umple de sange (pe bune!). Somn gingas!
Roxane, stai mama linistita ca deseara ii fac bagajul si il trimit pachet la "job-ul" lui. Sa ma lase in somnul meu...
Marcela, de petrecere, io as veni (sa lipseasca mandea?) dar cred ca e in aceeasi perioada cu petrecerea de la job... Mai vedem...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
vrabiuta spune:
vad ca sunt mai multe mamici care au petrecerea firmei pe 15. daca vreti, cred ca as putea sa o intreb pe dana daca ar fi de acord sa mutam petrecerea pe 14 (miercuri) seara. ce ziceti?
foto
gongutza spune:
Acum am aflat si eu ca si la noi s-ar putea sa fie petrecerea la firma tocmai in 14 sau 15,nu s-a hotarat inca ce si cum,dar oricum la noi nu cred ca dureaza mult...mai nasol e cu programul meu...sa vedem sa vedem ca asa imi arde de-un concediu.Deci Lia in principiu venim,daca nu vin eu o trimit pe mama Omidee cu doi copii,hehehe,seara o sa pice franta saraca Nicole
vrabiuta spune:
in alta ordine de idei, am trecut aseara pe la magazinul de care va povesteam si au primit marfa! mie mi-au ramas ochii la o cutie in care erau trei fluturi din voal, plus kitul pentru decorare, de la faber castel. ah, ce frumosi mai erau... dar deocamdata nu ii iau ca daca ii prinde lia sigur ii desface sa vada cum sunt facuti.
am luat si datele de identificare de la magazin: se numeste BORIBON, e pe str Viitorului nr. 21, program luni-vineri 9.30-19.00 (de la 1 dec e pana la 8 seara), sambata 10.00-15.00.
foto
rain spune:
Simo, si tot ce va doriti voi, dar in primul rand sa fiti sanatosi, ca restul de rezolva!
ce misto, abia astept sa ne intilnim, eu pot oricand, ca doar n-am nimic de facut, asa ca ma puteti trece pe lista! Marcela, chiar vroiam sa te intreb astazi daca nu stii mai multe de venirea Danei ...imi spunea mie ceva telepatia!
Adina, il iau si pe Alexut, dar ce, crezi ca te las sa te duci fara copil la petrecerea firmei, sa-ti faci de cap singura? oare m-as descurca cu ei sau m-ar face k.o. in prima juma de ora ?
Danule, Monicule, Alice, please ...veniti si voi, poate de data asta reusim sa stam mai mult la taclale (sperante, sperante)!
Danule, e normal sa faca Vicu asa, motii astia sint topiti dupa tati, dar daca nici sotul tau nu-l baga in seama, poate tine figura! la noi cred ca a fost simplu si pentru ca moata doarme in patut, in patul mare e mai complicat pentru ca se dau jos imediat, dar poate ii puneti in patut, niciodata nu e prea tarziu, ce ziceti(parca vad ca-mi iau niste rosii de la voi) ?
Lumi, nu veniti si voi la intilneala, sa ne cunoastem ? ma bucur ca e mai bine Ilinca, de muci scapati voi in cateva zile ...
Andreea, cum se mai simte Alexia?
Daria, eu zic ca n-ai de ce sa-ti mai faci griji cu Giulia, se pare ca n-are reactii alergice la lighioanele de tantari!
Carmen, poate doar sa vina vreun uragan si sa pice pijamaua, vad ca s-a lipit de teava, astazi ce boacane mai faceti?
Iren, voi ce mai faceti mey, pe unde umblati?
Papa, ce ati facut la doftor, hai zi-ne ca n-are Mielutu pojar!
pupacim! moata sforaie dupa ce a venit iar ca un purcel din parc, ma duc sa spal si eu vasele si apoi sa citesc, azi e zi de lectura!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
carmenp spune:
roxane, la ashea profesor, ashea elev
gata, recuperat pijamaua, norok de vecinii buni...
rain, deocamdata sunt pasnica, n-am facut nica rau, hrrrr
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Dorsilia spune:
tre sa va zic o faza:
azi scobeste Danu in sertarul biroului si la un moment dat gaseste dermatograful meu, se da repede jos de pe genunchii mei, unde era, merge la oglinda mare, si-ncepe tacticos sa se faca la ochi, bine ca n-a si scos capacul sa se caneasca tot...mi-0a venit sa-l pap tot ce haios a fost cum inchidea el pleoapa si se freca asa cu creionul peste...si io care credeam ca nu observa ce fac in oglinda :)