Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (139)
Raspunsuri - Pagina 15
carmenp spune:
doarme de la 22, da` ultimul canin e pe drum, deja i-a spart gingia si are citeva seri de cind doarme cam prost si cam dupa o ora de somn, miriie...
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
polux spune:
Hehehe, vad ca unul din mesajele mele a aparut de trei ori.
Ce ciudat. E drept ca netul meu de la csoala m-a lasat cand imi ear lumea mai draga, adica dupa ce am dat send. Si am asteptat vreo 5-6 minute si am zis sa-i dau un refresh.Si vad ca l-a "refresh-uit" bine de tot, adica l-a pus de trei ori mesajul, la distante mari. Vedeti, se mai intampla si la americani sa nu mearga netul. Si ce m-am ofticat astazi, ca nu puteam nici macar sa citesc. Am raiat toata dimineata pe langa calculator...si nimic. Cum s-o numi asta DEPENDENTA?
Noapte buna frumoaselor si weekend placut.
Si voua de pe aste meleaguri o zi buna si deasemenea weekend placut.
Liliana
kim222 spune:
Sa va iasa repejor si ultimul canin....noi am terminat cu incisivii, caninii si primii molari...
Liliana si tie un we placut...fara prea mult frig si cu multa zapada!
szivarvany spune:
Buna dimineata ! Am avut o dimineata ca pe vremuri, cu celularu` care suna ca`s probleme. Haha, noroc ca familia doarme.
Giulia a adormit la 22,30 , dar somnul de amaiaza l-a facut de la 11 la 13 da` a fost super fain, m-am uitat si io la teveu.
Papadieee, Andreea_s, ce fac copiii ??? ??? ???
Kim - supeeer, asa mai merge. Romergam vi-au dat medicii de acolo ?
SimonaR - succes sa gasesti o bona buna !
Philip - am baut io, da` numa sirop de zmeura cu apa minerala Ce mai face Pupi ? Cum se impaca cu socrela ? Cum e la scarbici ? Si intrebare: masuta aia bengoasa multifunctionala , mi-am amintit ca voi aveti, este FisherPrice ?
AndreeaBanica - cum este brunetica ???
Va salut si va doresc un we mijto, fara probleme !!!
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
roller025 spune:
Neatza!
Amenintarea mea de aseara nu s-a realizat: cupilu a adormit iar tarzior, pentru ca la a doua plimbare a adormit in carucior Ca urmare a fost in verva. Dar am facut un pas inainte in actiunea somnul: il pun in patul lui, nu il mai plimb in brate sau sa il adorm in patul meu. Macar atat. Sper sa reusesc intr-o saptamana.
W/e placut tuturor!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
szivarvany spune:
Alicea, macar sta in carucior, la noi e nasol ca nu vrea sa stea, tot urla si se balangane si se ridica si se trage
Fetele, chiar nu se mai stie nimic de IRRINUCA ??? Dar de Bunny - au ajuns cu bine la noua destinatie ?
_
Daria & Giulia (2004 08 16)
VENITI LA BAZAR SA-L AJUTAM PE ALEX !
Sarbatori fericite !
Supercopiii iulie/august 2004
ANDREEABANICA spune:
'neata!
...nu,n-am baut,dar cam asa ma simt...fata slava Domnului,a mai facut aseara un pic de febra(37.7)si pana acum vad ca nu i-a mai crescut,in schimb am vazut azi de dimineata ca este plina de bubite rosii,pe fata,pe gat,pe piept,pe burtica...,nu mai stiu,vaccinul ror l-am facut acum o luna,sa fie oare alergie la antibioticul luat fara sens?!
...ma duc sa mai bag o cafea,inca nu functionez...sunt ametita....
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
Simona R. spune:
Buna dimineata!!!!!!!!!!
Ma enerveaza vremea asta care trage la somn...ca de fapt nu mi-e somn,dar nici n-am chef de nimic...
Andreea....eu cred ca e alergie la vreun medicament,poate sa fie si de la vreun antibiotic,dar nu pe motiv ca la luat fara rost;David a facut alergie la Sumetrolim(cand avea patru luni),si parca si tu ai spus ceva de o sulfamida pe care i-o dai fetei,mai bine opresti tot ce-i dai si chemi medicul sa o vada si sa-i schimbe tratamentul..Sanatate!Stiu ca e nasol cand e bolnav copilul,te inteleg ca esti varza....hai....fii tare ca trece....
Va las...ma duc sa lenevesc in continuare si sa ma gandesc...nici eu nu stiu..asa...la nimic....v-am zis ca ma simt cam ciudat de la vremea asta...
http://community.webshots.com/user/simonarida
gongutza spune:
Andreea eu zic mai bine sa fugi repede repede cu ea la medic...poate e o forma mai usoara de boala contagioasa...nu vreau sa te speriu,dar eu asa as face...mai ales ca asa se justifica febra.Are si pe picioruse bubitze?
Sanatate Alexiei si pupam sa treaca repede bubitzele