Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (139)
Raspunsuri - Pagina 16
baby-boom spune:
Va pupam si noi....
.....n-am avut timp sa citesc din urma.....sper macar ultimnele 2-3 pagini sa le frunzalesc imediat!!
Mey, legat de dinti: Elise a mea are caninii umflati de 6 luni, si nu mai iese nika....oare e cazul sa merg la un medic, ce ziceti?
...in rest aceleasi afinitati ca si Ilinca le are: culcat si trezit dupa o juma' de ora, o ora....marait noaptea, s.a.m.d.
Si ce-as mai bea si io ceva...iiuuuuiiii...ca n-am pus nika pi masea de mai bine de 2 ani....oricum io dintr-un pahar de vin cant la luna...da' asa de amoru' artei!!!!!
Fetelor, i-am facut si io niscaiva poze albinutzei asteia mici, aseara la baie, cu tac'su....luati d-aci :http://pg.photos.yahoo.com/ph/floppyflorina/album?.dir=9df8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
.....ca tare demult n-am mai fotografiat-o pi matza!!!...ati vazut ceurat se stramba???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
VINE CRACIUNUL, FRATILOR!!!
ANDREEABANICA spune:
Simo,eu am zis ca e alergie de la antibiotic fiindca i-am dat degeaba 4zile...si mai e o chestie,cumnata mea care are un baietel de 5luni jumate si acelasi pediatru ca si al nostru,acum o saptamana,baietelul a facut febra,nu scadea cu nik,pediatrul i-a dat tot "ospamox" ca si noua,dupa patru zile de la tratament,ca si la noi,bubite identice cu ce avem noi si gata si febra...s-au dus la spital,initial au spus forma usoara de pojar...iar la a doua vizita la spital,intre timp copilul avea si diaree ca si noi - au spus alergie la antibiotic....ce drecu sa mai inteleg...parca totusi prea multe coincidente...
Adina,nu are nici pe manute,nici pe picioruse....deocamdata nu pot sa plec nicaieri fiindca doarme....medicul nu raspunde la telefon...sotul nu-i acasa....si in spital abia,abia te primesc,ca-s toate in carantina...
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
alice2004 spune:
Helou, helou ... ce mai faceti, gagici si pitici ?
Vaz ca murphy loveste iar, da de data asta nu la Carmen ... Andreea, si eu zic ca e o alergie, dar nu cred ca de la antibiotic, ca ar fi erupt mai devreme, doar i-ai dat 4 zile la rind, mai probabil de la sulfamida aceea ! Aveti grija si multa sanatate si pupici Alexiei !
Azi nu am fost afara, cam bate vintul si nu am vrut sa inspire Andrei aer rece, ca si asa e cu tusea aceea ciudata, asa ca ne-am jucat prin casa - el scoate toate jucariile si eu le string ianpoi ... si tooot asa, ca daca i le las imprastiate prin casa, se impiedica de ele si buf, in freza ! Heheheh, si apoi da na-na la covor ! Aaaa, si mai astept si instalatorii, ca acu se gasira sa vina sa vada daca e vreo problema la baie, ca cica curge nustiu pe unde ! Vedeti ? Asa se bormasineaza la prinz si se sparg conducte, de ne punem noi nervii pe moatze ! Acu bormasineaza de zor undeva pe la opt cred ... si deja e ora unu de prinz !
Da, Daria, Andrei mai sta in carutz, uneori cind il apuca nu vrea neam sa mearga cuminte asa si tre sa il ia tati in brate sau sa facem citiva pasi pe jos, ca eu nu il mai pot tine !
In rest, am cel mai cuminte si ascultator copil din sud-estul Europei, hehehehe !!!!
Va doresc o zi minunata si un uichend pe masura !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
carmenp spune:
haidem www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63940" target="_blank">aici
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3