Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (139)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara, Romania /Buna dimineata, America!

Andreea, sanatate Alexiei! Mama, mama, ce-mi plac mi-e dok astia care nu stiu decat antibiotic... Sorry, daca e vreunul pe aici...
Daria, ma bucur ca ti-a trecut stresul cu sanatatea Giuliei (stiu cum e...)
Marcela, eu sper din toata inima sa ajung la intalneala...
Papaaaaaaaa! Ce fashe Mielone?
Marinaaaaaaa?
Lumi, sanatate si Ilincai.

Gata, am plecat acasa... Tocma am sunat. Bona e afara cu cupilu, asa ca deseara o sa adoarma repede Daca mai pot intru si de acasa. E vineri seara, mai beti virtual?

Pupe!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Andrea ma bucur ca Stefi e mai bine. Pupici pe nasucul acela mic pe care si-l baga peste tot.
Dana asa il lauzi pe Vik. Spui ca dupa o zi cu el are nevoie Nicole de salvare. Atunci il pupam si pe Vik cel nazdravan, ca tare dulce e. O sa tin minte cand vin in Romania sa va convoc si eu la o intalneala (daca timpul imi va permite - nu de lata dar eu nu sunt din capitala, eu acolo mai provinciala).
Marcela ma bucur ca esti mai bine , cel putin din punct de vedere psihic.Vezi ca se obisnuiesc repede puii, si le prinde si lor bine cate o schimbare din asta, chiar daca pare uneori ca nu e asa. Pupici Liutei mici.Din pacate eu nu prea am de ales orele la care sa sun, ca diferenta asta de 8 ore ma omoara. dar si eu cand am sunat era 9.30-10 seara, deci mainuta trebuia sa doarma. Dar cred ca au "stricat" copchiul cu plimbarelile lor.
Daria, ai vazut frumoaso ca nu e nimic. Doar sperietura a fost mare...si cate o sa mai tragem pana se marita.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da' ce liniste pe aici...
mey, da' noi nu bem nimic?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

"neata...sint odihnita! Dovada? Am semnat cu nick-ul adevarat
Mi-am terminta si treaba pe ziua de azi..asa ca am 6 ore...de leneveala..si de calatorit pe net...
Aseara am facut asa...am iesit cu Duracell la plimbare..l-am lasat sa alerge desi cam bezna pe la noi:). L-am dus la baie la 8.30 in loc de 8..i-am dat Romergan (este prima data cind ii dau la culcare ..deci preventiv...)...si a dormit puiul meu de la 8.50 la 7.50(si asta pentru ca a auzit apa de la dus)...11 ore neintors!!!! L-o fi ajuns si pe el oboseala..baterii ..baterii..dar se mai si uzeaza. Diseara repetam operatiunea....si apoi simbata incercam fara medicament..sa-mi tineti pumii!

Mergi la inceput

Roxi...tot nu mi-ai raspuns..ce test spuneai sa-o facem marmotei? Ca nu am inteles aluziaFelicitari pentru mersul la sala....si sa te tina! Eu am ales sa merg in timpul lunchului , aici la servici de 2 ori pe sapt. Culmea este ca ..complexul de locuinte in care stau ..are si sala dotata cu tot ce trebuie..si este gratis....dar nu ma indur ca pierd o ora din statul cu puiul meu..dupa ce sta atit cu o persoana straina....
Carmen..ieri iar ai ars ceva..azi ai fost cumintica??? Acum eu cred ca Ionut are iritatia fie de la ceva virmisori ...fie de la mincarea consumata anterior..poate a fost pre spicy..sau prea acida... Spala-l dupa fiecare scaun cu apa..si foleseste ceva de la Ilinca..ceva pe baza de zinc (la noi merge mai bine decit Bethadene).
Daria ma bucur ca au iesit bune analizele. La 18 luni aici se face prima hemograma..abia astept!
Andreea B....si pina la urma este viroza? Aici dr recomada antibiotic cu mare greutate..si bine fac...Sanatate Alexiei..si tie putere sa rezisti...
Liliana ...ce frumos ca te poti delecta cu zapada....Si cu bb2 cum a ramas? Este in desfasurare?
Papa....ce a avut Mielu?
Andrea...aveti rezultatul?
Simona R..ti-am motivat absentele. Nu-mi vine sa cred cit candidati au fost....Si pina la urma cum este persoana aleasa?
Marcela...ma bucur ca Lia este bine..si tu la fel...trec ele si "tzitzile"...
Nicole...vreau poze cu suvite !!!!

Mergi la inceput

Dana...bem cum sa nu! Te astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Ciocnesc un pahar cu voi si ma duc la culcare...ce-mi place cand ma bag in pat seara dupa o zi intreaga de stat singura cu Durracel-ul meu....

Olivia...bona....vom vedea de luni incolo....si sa stiti ca bona din-nainte chiar s-a inbolnavit,ii vazusem eu analizele inainte sa se gandeasca ea sa ma anunte ca nu vrea sa ma incurce,nu a fost minciuna...eu chiar am apreciat ca mi-a zis din timp ,ca daca apucam sa incep serviciul era mult mai dificil...

Cioc..coic....sa nu va imbatati!Noapte buna..pt. cele la care a venit noaptea...

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Deci nu incepi serviciul curind? Fugi la nani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

io chiar am baut, a venit cumatra in vizita si cum bauturile rafinate s-au terminat, mai aveam in casa o sticla de tuica uitata si cu pepsi vad c-a mers... na, s-a terzit ilinca.

Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

s-a trezit la 11? dar cind s-a culcat?

Mergi la inceput