Scandinavii stiu DC... (89)
Raspunsuri - Pagina 9
Sabina spune:
aaah, Andreea, stiu cum e, pe mine deja ma musca si ma bate dupa o repriza de curatat nasucul:)
asa deci...alll we have is the end... io nu poci sa ascult ca se culca bambinoasa, ii zice tacsu povestile/
in 15 minute aterizeaza ai mei.Olala!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Rayuela
Lilutza omori furnicutze?aaaa,ce rea esti!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Nuuuu, nu mai sint...c-au disparut!!! Sabina, vin ai tai din Anglia??? Mos Craciun cu cadoul???
Edit: hehe, Rayu, iote ca n-ai tinut digiaba Protv International la tine pe cablu!!! Cica duminica se vorbeste despre "desprecopii". :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
vikinga spune:
AC bun venit in poienitza, si asa de bun venit cu o bere nemtzeasca fie si fara alcool. Ce-ti fac puii? Te descurci cu amindoi? Si eu mai vreau un bb mic, sa nu zici ca e greu tare Sabinutza acum desface cadourile, eee asta da ocupatie! Mihaela ne plac aceleasi filme, si pe mine m-a impresionat tare mult My name is Sam, Sean a interpretat super. Si da mi-a placut mai mult decit Mystic River. Pt my name is Sam nu a luat nimic? Buli nah ca tot 2-3 moldovence raminem p'aici ca nu vezi Lil' doar se dadu, dar nu e nici pe jumate, hahaha si saraca din moldoveanca nu a fost scoasa:)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
doruletz spune:
nseara
iar e chef p'acilea?
buli, ceva de un spital ziceau si taximetristii. Lilutz noi ne-am inchipuit doar ca ar fi vorba de casa marucai, pe harta aia nu scria nimic, era doar trecuta la 'obiective de vizitat'. Super desenele tale, tu facusi calutzul ala?
Andreea bine ai venit!! cum stai cu acomodarea in 'La Provence'?
io n-ascult nimic fratilor, am neuronul amortit, ma uit la o porcarie de emisiune la TV (nu spui numele ca Andreea trebe sa o cunoasca si ma fac de râs ).
iarina spune:
Mey oameni buni, io ma duc sa ma culc...facui prostia sa cetesc subectele lu' bufnila si sunt cre'ca Prozacul nu-l mai poate ajuta cu nimic..ori isi bate joc de noi....
Sa postati castigatorii maine.
Sabina spune:
vai de capu meu, acu dadu telefon surioara mea ca e la otopeni si babacii ia-i de unde nu-s!!! cica a aterizat cu un sfert de ora mai devreme.
asa cevaaaa......
cadouri abia maine, ca nu stam la gramada, ei sunt la casa parinteasca , daca pot spune asa:D
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
AC spune:
Mama ce active sunteti. Rayuela tuica nu se strica asa ca asteptati un tar sa termin cu alaptatul.
Eu am ramas cu sechele morale dupa orele de muzica.; nu ma bag la muzica la versuri doar... Asa ca Sabinelule nu contest autoritatea.. ma supun.. doar sa nu-mi cer sa cat.. ca se goleste poiana
Sabina incearca sa o convingi sa numere doua picaturi pe fiecare nara si spune-i ca daca sufla ea bine nasucul nu-i mai pui... la mine a tinut... zau....
Lil schimbat steguletul sa traiti... sper sa nu mor de tristete. Mei ia zi care-i subtanta activa la furmicidul tau? Ca sa vaz daca au inghitit-o si p-asta Mey is de groaza au inghitit cutiute de papa otravita, le-am sprayat si scos afara tot poporul...m-au ucis... ultima solutie gasita e sa plec in vacanta, sa scot apa din calorifere, sa las geamurile deschise si storurile trase... sa moara de frig... M-am ticnit... E clar, nu?
Doruletz zi fara frica... n-am tembelizor, nu-s enchaînée. Idei putine si fixe am si eu. In State ne-a sunat managerul ca sa verifice ca nu-i spune angajutul baliverne... Zuuu
"La Provence" ii buna mey... la cat am lucrat eu in ultimele doua luni ingrosa randurile somerilor in State sau Olanda. Da am senzatia ca-mi stresez colegii si studentii.. da si ei pe mine.. nu se grabesc niciodata mey...
Nu dati o tura pe aici? Iarna e cam frig fata de reclama, dar toamna a fost superba.. si primavara promite... O zvarlitura de TGV si gata la mine esti
Vik adevarul e ca nu ma descurc... supravietuiesc. Iti beau berea si-ti zic ca merita sa vezi ca Anne-Sarah abia asteapta sa se scoale Marc si daca se loveste ii cere si lui pupici... ca Marc e cu ochii dupa ea ca dupa minunea Pamantului... si ca-mi vine sa ma omor cand se termina noaptea s-am dormit o ora... si sfarsesc prin a lua taxiul pana la serviciu ca sa ajung fara sa omor pe nimeni. Da cresc repede mey...
Andreea si galusca si brotacelul
AC spune:
Bufnila... saracutul... poate a avut furnici si asa voi deveni si eu...
Sabina spune:
au ajuns!! da bagaju cu jucariile pt Sofia e deocamdata in aer....sau la altcineva acasa
o sa fie cam dezamagita fimea.Parca nici nu ma mai bucur asa tare de mos Craciunu meu.....
AC spune:
Haidi mey.... taman jucarelele? Ghinion curat. O fost zbor direct sau cu conexiune?