Scandinavii stiu DC... (89)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
conexiunea.Ei au Bristol Amsterdam Bucuresti.
da cica un puzzle, doua acolo ar fi si in celelalte bagaje, restu sa le-aduca Mosu daca e cuminte
plus ceva cadou de la sormea care a fost 5 zile la Salzburg si nu ne-am vazut...taman bine:) o pacalim si de data asta.
v-am zis e cumnatelu meu? e sculptor si a facut decoruri acum pt opera din Salzburg(nu -i apartine conceptia in totalitate, dar realizarea da)
uite ce a mai lucrat el:
www.alldeco.ro
Sabina si
![](hippi.gif)
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
AC spune:
Daca au avut mai putin de o ora intre zboruri... se intampla des. Poate vin.
Wow mey da-n familie a plouat cu talent artistic? Bine ca-i prin alianta si nu-i tot muzica. Altfel ziceam si eu ca Enescu despre burtica d-nei Menuhin ...un adevarat conservator.
Andreea si galusca si brotacelul
lena spune:
mara si io cu intarziere il pe tudor si
lilutza...frumos, frumos
rayu baga, baga doors ca aseara tocmai ce am citit:"an american prayer" si asta este ce sa fac...sunt topita dupa depravarea existentiala si nebuloasa fara sens din capul cel plin de idei al unui barbat frumos ce fuse jim morrison
restu va
adusca spune:
lilanda, cre'ca ne-am ciocnit pe holurile facultatii, sau poate am dat cateva examene impreuna
stiu ca Jugaru' o terminat si el Electro, ca si Toni Grecu de la Divertis (da' ala o gatat in '83), a inceput intai la radio Contact cu interviuri hazlii pe strada, apoi l-au dat afara din cauza unui scandal cu trupa BUG Mafia....a stat pe tusa doi-trei ani, apoi l-am auzit la Kiss FM cu aceleasi interviuri, ca apoi sa se mute la Prima.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
AC spune:
ia uite si Lena mey ce de lume...
da linku cu mascota nu mereeee
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
doruletz spune:
gata, se termina si emisiunea (Star Academy), adormii si piticania.
andreea, mai bine ca n-ai tembelizor! si pe mine ma batea gandul sa-l desfiintez da'uite ca io nu pot fara uneltele de bruiat creieri, cre'ca sunt dependenta de stiri!! acilea la mine dis de dimineata e harmalaie, in fiecare camera vorbeste cate un aparat, toate-s bransate pe programe de stiri iar io citesc... stirile pe internet!! Oare o exista boala asta "news-addict"?! Alain zice ca primele cuvinte ale lu' Alexutza or sa fie "Mesdames et Messieurs, bonjour! aujourd'hui un avion s'est ecrasé..." etc
merci de invitatie, cred ca o sa venim in curand prin sud ca ne gandim demult la o excursie d'asta. Eu n-am fost acolo decat in trecere spre Corsica dar Alain pe acolo a copilarit, acolo a facut facultatea etc. El chiar ar vrea sa ne mutam de tot prin zona aia ca cica e mai frumos si mai cald si el s-ar apropia de famelia lui corsicana dar io nu ma indur sa plec de aici, eu ador Parisul cu toata "grizaia" lui, aici ma simt io acasa si nu ma dau dusa asa de usor!
sabinutza, vin ele si cadourile, numai bine, ajung chiar de mos ca acu' e cam devreme, nu?!
gata? stingem?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rayuela/Rayuela.jpg)
Rayuela spune:
poienari,alarma de grado zero,Andreea are dreptate,ne-a fost furata mascota!
Sting io,gata,naniiiiiiiiii!!!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
AC spune:
No, io n-am somn.
Rayuela vezi am studiat atent..luati masuri...pierdut mascot! Recompensa o tuica fiarta. Cine o are salvata?
Doruletz hi hi eu am prieteni in State... o zis copilu Bush intai si-ntai!. Asa mi-o venit ideea cu fara tembelizor.
Insa uneori devin penibila cu lipsa de informatie cand n-am timp de net. Si bucurosi de oaspeti, da nu va mutati aici... E frumos, frumos, cald, da totul merge incet, incetisor, pi loc au deloc. E perfect pentru o mamica terminata da cam atat. Intr-un viitor planific Lyon-ul iubirea mea dintai in Franta.
Ar fi super sa ne vedem si promit sa nu te supar vreodata... cu corsicanii nu te pui
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arboria/arboria.jpg)
arboria spune:
mascota aia era unica
am mai gasit vreo cateva poze, astea va plac? www.painetworks.com/photos/fi/fi0238.JPG" target="_blank">una, www.tackyt.com/images/graphics/happyhourcopy.jpg" target="_blank">a doua (asta a baut cosmopolitan?), si finlandeza
schimbam mascota? votam?
bine ai venit, acusor
mey, da' stiu ca aveti o viteza la scris...
asa ceva...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
parca prima....asa ceva, sa ne fure mascotaaaaa
in alta ordine de idei..da ma ploua cu artisti la noi in familie, unchiu meu e sculptor la NY, cumnatu tot sculptor, (apropos, vazurati pe site ca el a facut machetele pt filmu la cu Hitler? si pt toate filmele turnate la noi, Amen, Modigliani etc)
despre tV...Sofia pana la 2 ani jumate n-a stiut ce-i aia.Si ce bine eraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sabina si
![](hippi.gif)
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.