Scandinavii stiu DC... (89)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adela99/Adela99.jpg)
Adela99 spune:
'neatza!
mey, io m-am gandit ca daca tot disparu' mascota, s-o inlocuim de tot io cred ca ne-a parasit de buna voie, ca si inspiratorul ei :-)... ce ziceti de o foca ? sau un pinguin
, un www.halge.com/svenska/pics/centrum/jakttorn.gif" target="_blank"> elan
sau www.freedownloadscreensaver.com/imagesc/-aHR0cDovL2dhbWVmYWxscy5jb20vYXJjdGljX2JlYXJfYWR2YW5jZWQvc2NyZWVuX3NtYWxsXzEuanBn-200-150.jpg" target="_blank"> urs? ... dupa ce ne-am hotarat asupra animalutzlui, putem sa gasim mascota preferata. includem in lista si broscutza buclucasa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lena spune:
neatzaaaa adelutz mie nu mi se deschide linkul cu ursul, si daca este urs polar clar io cu ala votez
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rayuela/Rayuela.jpg)
Rayuela spune:
neatza!!!Io speram in sinea mea ca Arboritza,cu vrajile ei,o sa ne gaseasca mascota!
Printre propuneri,io votez cu un ren turmentat,desi broasca....broasca era ceva special,trebe sa recunoastem.Mi-a placut broasca scafandru in halba de bere!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
annie_xtreme spune:
Asha deci: 1) la multi ani Tudor!!!!!si iertare ca am intarziat cu urarile asha ceva
2) Welcome AC!
3) Da tata, eu sunt, looseru care munceste sambata si tot fara spor, ca e o inghesuiala pe aici mai ceva ca in timpu saptamanii (viata de PhD ce mai )
4) Va doresc un weekend periculos de fain si mai vin...
lilanda spune:
Buna ziua
Voi iar aveti activitate dupa coasta de est a Americii (adevaru' e ca, mie pe la 10 seara, dupa o zi de facut ochii ca la melci in fata computatorului, imi vine sa-i bag un shut down urjent!!!).
La mascota si io-s pentru elanu' beat, ca asta-i nordic si, in plus, maninca mere fermentate, din care cauza se imbata ca porcu' iegzact ca scandinavii. Am si io imagine, da' www.kachphotos.com/images/Elk%20Snow.jpg" target="_blank">ilanul asta, nu e chiar manga, ci numai ametit!!! :-))
AC, pai substanta activa e aia de-o scrisei: azamethiphos, in proportie de 1%. Intreba-ti musuroiul daca a gustat-o...daca nu, cheama-l la masa
Fetele merci mult de incurajari ptr. disenele mele...da' mai e mult de munca si, din pacate, am niste limitari de project, ceea ce inseamna ca nu pot face tot ce vrea muschiu' meu (ca sa nu mai zic de faptul ca tutorii se joaca ccc cu creativitatea noastra. Fetelor din ultimul an le-au dat ca proiect, sa fashion design 6 salopete pentru muncitorii de la Danfoss -asa ceva
adusca, cu Jugaru fusei colega de radio multi ani (era la Hit bre, nu la Contact ) iar cu fratele lui Toni Grecu fusei colega de liceu, asa incit nu ratam nici un spectacol de-al Divertisului de la Casa Studenteasca (hehehe...ce vremuri. Iti mai amintesti de Galele Amfiteatru???
)
Va pup pe toti, inclusiv pe aia ocupatii care au timp de citit, dar nu de scris (se stiu ei care )
Mai vin...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Lil' mi-a placut elanul, e cool, nah ca eu nu vazusem broasca asa ca nu am dupa ce plinge.Si felicitari pt desene, mi-au placut amindoua la fel de mult. Mai si daca tot suntem p'aici la frig, voi scandinave mai cu experienta cum spalati si uscati gecile de iarna, alea cu pufoase asa, ca ieri tocmai ce am mai stricat una
. Am pus si 3 mingi de tenis in uscator asa cum scria pe eticheta dar tot un drak, s-a facut jumate..ofof cum trec eu iarna acum
ca abia ce o cumparasem acum o luna! Si am mai dat si o groaza de bani pe ea, naibii ce calitate de 2 bani
.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
annie_xtreme spune:
Lilutz, daca vrei sa stii si io am fost o data la Galele Amfiteatrului da da si aveam 3 aniiiiiiiii . Cam greu cu babysitterii pe vremea aia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
AC si Doruletz haioase rau fazele cu bbi si tv-ul, haha sa spuna intii Bush si Chiraq:)))Nah ca eu cu Aldo am o problema asemanatoare ca sa zic asa:)), invatatm sa numaram pe romaneste si la 6 al meu drag copil zice in loc de shase: "scheisse". L-a auzit exact de 2 ori (din gura mea recunosc
) mai da cu ce viteza la prins....! asa ceva..
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
lilanda spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Mai si daca tot suntem p'aici la frig, voi scandinave mai cu experienta cum spalati si uscati gecile de iarna, alea cu pufoase asa, ca ieri tocmai ce am mai stricat una. Am pus si 3 mingi de tenis in uscator asa cum scria pe eticheta dar tot un drak, s-a facut jumate..ofof cum trec eu iarna acum
ca abia ce o cumparasem acum o luna! Si am mai dat si o groaza de bani pe ea, naibii ce calitate de 2 bani
.
vikinga, uita-te pe care label- eticheta cu indicatii de spalare (tre' s-o gasesti cusuta pe interior, pe undeva si daca ai www.apparelsearch.com/care_label_symbols.htm" target="_blank">penultimul simbol de pe rindul doi, inseamna ca nu ai voie s-o usuci in uscator (tumbler). (io de regula, nu folosesc uscatorul si las rufele sa se usuce singurele pe stativ...caldura foarte mare, distruge in scurt timp toate tesaturile sau tricoturile). Daca nu ai pe eticheta simbolul, io cred ca o poti duce inapoi la magazin (aici in Dk se primesc hainele care, desi au fost tratate cu grija, conform indicatiilor, se strica intr-un an...).
ay, ay, ay extremo !!!!
![](icon_smile_big.gif)
Edit:
![](radtare.gif)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet