Scandinavii stiu DC... (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

a venit bagaju buclucas!!

sa va povestesc de ce ma enerveaza pe mine ca e sofia iarasi racita??

uite, trebuia sa mergem la parinti pe seara , sa ne luam cadourile si sa ne distram(dimineata au fost niste probleme organizatorice)....si din cazu a racelii vin ei la noi.

deci eu trebuie sa fac ordine in toata casa!!!! ca vine si bunicu meu de la bacau, si e tare curios din fire

asa cevaaaaaa

vreau sa spun un secret: cineva ne admira in taina si nu indrazneste sa se bage in seama.

parerea mea: cinevaule, baga mare!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Sabina

vreau sa spun un secret: cineva ne admira in taina si nu indrazneste sa se bage in seama.

parerea mea: cinevaule, baga mare!!!

Cine, cine

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fratilor, mascota eu o gasisem, nu stiu de ce nu mai merge link-ul......uitati aici, in st. sus!

vik, acum am observat....filmul se numeste I am Sam, a primit doar nominalizare pentru el, n-a castigat. Sper ca in seara asta sa vedem The interpreter, cu Sean Penn(of course!) si Nicole Kidman.
Iar pentru Mystic river au primit oscar si el si Tim Robins.

Daca vret sa ramanem la broaste, www.froggifts.com/partygoods/PMdrinkingBudNapkinA.jpg" target="_blank">una haioasa

Va tzuk, mai vin!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lil' ce bine ar fi sa o pot schimba, chiar am sa incerc. Scrie chiar pe eticheta instructiunile de uscare si pe engelza si pe germana, cica sa usuca numai in uscator unde se introduc si 2-3 mingi de tenis. Daca as schimba-o macar trec iarna ca alta achizitie...nici vorba! Chiar serios m-a mincat drept in popou si am luat una scumpa, am zis ca fac afacere sa dau bani pe calitateMihaela da am tradus aiurea titlul din germana asa e cum ai zis tu. Si pe ce post e The interpreter? Pe hbo sau unde?www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Sabina cine e dom'le cinevaul? Pai hai sa imbiem cinevaul cu un vin fiert asha cu scortzisoara si pe urma sa vezi ce curaj areCa pin la urma o sa bag vinul fiert la ratzia zilnica, gata scot cafeaua, pai deh daca nu am geaca de iarna tre sa ma incalzesc cumva, nah, asta-i treaba astea-s posbilitatilewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

vik, io scrisesem prima titlul flmului...din amintiri desigur, acum am gugalit sa vad despre oscar si asa am descoperit ca gresisem.
The interpreter il avem pe dvd, primit de sotior de ziua lui, intrat in posesie abia sambata trecuta cand sarbatorisem 2 evenimente in familie-ziua mamei si ziua lui-in timpul saptamanii prea obositi ca sa putem vedea un film da capo al fine ...vezi si experienta cu Mystic river .

revin cu www.chicagobarproject.com/BeerSquirrel.jpg" target="_blank">alta mascota. Si inca www.samsonhill.com.au/catalog/images/P1010016.JPG" target="_blank">una.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

mey cupii daca e cu reni turmentati votez si io...sa o vedetzi pe fii mea ce pune botic si se duce si mangaie ecranul la reclama aia la finair cu renii, e de coma...ii face: ai, ai lu renu ala mic de s-a ratacit de turma.

vik, eu chiar nu stiu, de cand stau acilea, nu mai am geaca de iarna, io umblu in paltoane sau...stai ca mi-am amintit, am si io una de la zara, mey dar eu am spalat-o cu apa la 40 de grade, oi fi pus apa mai calda si a injumatatit-o

printre altele v-am zis: fii mea a invatat la gradi...de la un pustan american, dulce foc dar si nabadaios cat cuprinde sa zica "f...you" prima oara nu mi-a venit sa cred ma gandeam ca o vrea sa zica ceva cu "fac" ala de la verbul a face si nu pricep io...pana cand am lamurit misterul...si acu singura varianta e sa o ignor pana ii trece...dar sa vedetzi cand e suparata ce "convingatoare" eh...valeleuuuuu am zis ca daca ne face de bafta in public, zicem si noi ca e ceva pe romaneste sa iesim la lumina cumva

sabinutz am vazut ca ai scris si la "parintii intreaba"...nu raceste cam rapid Sofia, are cumva polipi??...sincer io nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca a mea nu racit pana acum niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

mihalea, vikinga, nu vreau sa va dezamagesc, dar "The Interpretor" e unul dintre filmele slabute ale lui Penn. Mie imi place foarte mult de el, i-am vazut aproape toate filmele si- zic io- cele mai bune roluri ale lui sint alea din: "Sweet and Lowdon" ( pe care vi-l recomand calduros), "Dead Man Walking" si, in fine " Ich bin Sam"!!!
A vazut cineva www.imdb.com/title/tt0367594/" target="_blank">Charlie and the Chocolate Factory??? E un film super pentru adulti si copii deopotriva!!!
vikinga, daca zici ca ai tratat geaca ccc conform instructiunile, mare lucru e sa nu ti-o primeasca!!! Succes :-))
lena, hehe, voi aveti reclama cu Finair??? Aci nu se vede, din cauza concurentei. Traiasca SASS-ul si preturile-i absolut ametitoare (btw, a mai vazut cineva airhostess mai batrine decit la Sass???)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

lena, pana anu asta a mai racit de 2 ori in 3 ani....viroze aduse de noi acasa:(
iarna trecuta nu a racit niciodata
iar pana acum in noiembrie(deci la 3 ani si 2 luni) nu am auzit-o niciodata tusind:((

nu poci bre sa va spun cine e cinevaul

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

sabinutz pai atunci nu te mai ingrijora, poate a ramas cu o sensibilitate de la ultima raceala si acu fiind sezonul stii si tu se perpetueaza...:((

lilutz la klm e si baieti cabin attendant sau airhostess, nu se mai zice stewardeze??... ca le-a schimbat fisa postului, it's just beat me up,de ce vor sa se numeasca asa??...un olandez odata le-a zis nervos, ca "ele nu sunt decat niste ospatarite dar in aer si atat" sa vezi cum radeau astia pe sub mustati in avion...cred ca nu au mai vrut sa-l serveasca cu o bere, ceva

Mergi la inceput