Scandinavii stiu DC... (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

mihaela mie imi plac broscutzele alea cheflii :-)

stiati ca pe www.mpi-sb.mpg.de/~juergen/sverige/august94/bild18.jpg" target="_blank">elanul suedez il cheama www.schwedenversand.de/Photos/H2001.jpg" target="_blank">Hälge? si uite aici elan si broasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

quote:
Originally posted by lilanda
A vazut cineva www.imdb.com/title/tt0367594/" target="_blank">Charlie and the Chocolate Factory??? E un film super pentru adulti si copii deopotriva!!!

stai un pic sa se trezeasca arborelul...

vikinga, nu ca vreau sa te consolez, dar am patit si eu cu o jacheta de genul asta, spalata si uscata cum scria la manual. dupa cateva zile si-a revenit ca prin minune, cred ca avea nevoie de o pauza de mine. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Io votez cu elanul Halge.. e simpatic, are niste cornite de-a dreptul buclucase... si fiica-mea e innebunita dupa renii Mosului. Anul trecut la mall in State as fi putut sa o las si sa cumpar tot mall-ul si nu s-ar fi miscat.. da-n .fr au cresa de Craciun, nu renii.. asa ca-i ducem dorul...
Da si broscutele is dulci si foarteee fericite.

Lil nu stiu cum is fetele de la SASS da avea SABENA belgiana unele...ufff deh nu de pomana era Such A Bad Experience Never Again...
Chiar e dragut Charlie? Ok il luam si noi.. ca doar sunt in vacanta... poate oi apuca sa vad si eu ceva amuzant.

Sprintara galusca, Lena..... Pazea...
Si a mea repeta tot ce scap... si mi le repeta cand mi-e mai drag...
Noroc ca nu pricep si ceilalti si o ignor acolo.

Vik schimba haina mey.

Uff eu o sterg... sa fac bagaje ca plec cu baietii de la KLM si cu cei de la Delta peste garla atlantica in vacanta. Sunt atat de obosita ca abia astept sa vad olandezele de la KLM ca-s ciufulite ca mine... Prea multa cochetarie frantuzeasca m-a stresat:) Da cele mai frumoase si cochete dintre airhostess-uri la Air Malaysia... am intors capul in Schiphol si am ramas uitandu-ma.. si nu doar eu...ce-i frumos si lui D-zeu ii place.

Aldo

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Lil super n-o am pe AC azamethiphos. Am fipronil...
Plec in vacanta pana-n ianuarie. Si ma abonez la cutiutele tale ca Fipronilul doar le ameteste cat sa nu ma cuceresca...di tat...

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by lilanda
A vazut cineva www.imdb.com/title/tt0367594/" target="_blank">Charlie and the Chocolate Factory??? E un film super pentru adulti si copii deopotriva!!!

lil', vaz ca lexi m-a citit ()
scrisesem aici, acum cateva zile ca l-am vazut si toata familia lalaie prin casa "willy wonka, willy wonka"

si am mai vazut un film frumos, tot pentru copii, cica
ii zice "The polar express", e cu tom hanks. vi-l recomand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by arboria
lil', vaz ca lexi m-a citit ()
scrisesem aici, acum cateva zile ca l-am vazut si toata familia lalaie prin casa "willy wonka, willy wonka"

arborici, scuzoaie, plecaciuni adinci Da' am zis sincer ca nu mai tin minte ce scrieti noaptea!!!
O sa caut si Polar Express, numai ca tre' s-astept, ca Danemarca ii mai ceva la viteza la Aix en Provence-ul Andreei...(nu, ca nu gasesc nici un emoticon cu melci :-))
AC, cind te-ntorci iti trimit substanta!!! Astept adresu' coloniei!!! Si vacanta placuta !!! Mai intri pe-aici pina la Craciun, Anul Nou??
Adelucci e haios Hälge!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:

si am mai vazut un film frumos, tot pentru copii, cica
ii zice "The polar express", e cu tom hanks. vi-l recomand

da incerc sa-l trag si eu de pe internet de azi-dimineata.
si mai incerc sa trag 40 year old virgin. dc cineva stie ca nu merita efortul sa-mi spuna si mie.

si eu citesc stiri/ascult stiri/ ascult si vad stiri. citesc aproape zilnic Wall Street Journal, ascult BBC, vad BBC (extrem de de stinga in ultimii trei ani, dar nobody's perfect, they have't been there, viseaza frumos), scurt CNN ... ca de obicei mi se pare mult sub medie si apoi trag propriile mele concluzii. si apoi discut cu barbate-miu, si vad el ce spune, dc sunt sau nu de acord s.a.m.d.
si la mine in familie exista o traditie ptr stiri: de la vocea americii si europa libera pe vremuri la bbc si restul in ziua de azi.
a...si mincare tot pe stiri fac ... a si mai vad TVE, dar stirile spaniole sunt politizate de "izquierda" complet de cind cu noul regim al lui Zapatero.

asa ca viva la revolution.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

NA SEARA dragele mosului!
Io mi-s nostalgica si votez totusi cu broasca,mai ales ca am observat ca proprietaru broastelor ne duce dorul
Asa ca zic si io:Si noo,cuane,asa ca nu ne mai ocoli,ca vorba lu doruletz,dai tu de necaz p'acilea,si tot noi,grasele tale,o sa-ti sarim in aparare!Doar ne cunosti!
Altfel,ma maninca curiozitatea,Sabinel,spune-ne,nu ne mai tine pe jar!!
sau sa incepem sa ghicim cine e cinevaul???
Si facem un concurs,si cind unul dintre noi ghiceste,hop,apare cinevaul!!
Vrei ,cineva???

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

jesus christ in heaven, pipal, da va dezlantuirati cat n-am mai fost io pe aici....!

phui, nici nu mai stiu ce sa zic si de unde sa va iau, asa ca ofer o cinzeaca la tot boboru' (atat cel nou, cat si cel veteran)...

io ma duc la Christmas party diseara, da' mai vin eu pe aici...am mai multe de spus da' nu tin pasu' cu voi, parol....

ps. doruleatso, vorbesti cu o campioana mondiala in materie de stiri! eu am inceput din frageda pruncie prin citirea cu religiozitate a revistei de politica externa "lumea", iar in ziua de azi, daca trece o zi fara bbc news, ma apuca tremuratul....alte nevoi fiziologice ale omului nu le desfasor asa regulat, dar de stiri nu ma desparte nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ntzu, nu va spui, da puteti sa dati cu ghicitu:)
nu cred eu ca cineva se va supara pe mine...da io am zis doar asa, ca sa mai indemn putin persoana:))

in alta ordine de idei, sofia s-a sculat cu febra f f mare...si era tot familionu aicia...si i-am scos si mucii cu o chetie mai smekera(o pompita care se ataseaza de aspirator, da parol d-onor ca nu doare, e un vanticel prin nas asa, pe ea o distreaza cata vreme nu e pe nasu ei...) si au zis toti in cor ca sunt o criminala si o terorista....mai ceva ca CIA....

eh.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput