Scandinavii stiu DC... (89)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela_s spune:
Eu ascult akum muzica folck! ma prinse nostalgi cu cenaclul flacara(va amintiti? e un subiect la arte) si iaca'sa!
mi-am pus castile pe urechi si lalai de se uita ai mei la mine asa
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
mihaela_s spune:
Bine dara! La o cana cu vin
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
lilanda spune:
care singurele, bre??? la un Cosmopolitan as pohti si io..:-))
Ia uitati printul dupa ideea Adeluccei (care-mi place muuult, da' cam ocupa din spatiu) si printul cu motiful cizmelor de cowgirl, caruia in mod sigur tre' sa-i schimb colorul de fundal...o sa le incerc pe amindoua, sa vaz ce iese....
Adusca, terminai si io electro, da' la zi si-n '91, asa ca ma bagai iar in ceata!!! (auzi da', pe Gabi Jugaru il stii?? ca si el termina facultatea igzact ca tine: in 10 ani si la seral, numai ca el nu nascu..parca, insa, fuse pe la automatizari:-)) Si am inteles c-a ajuns vedeta la Prima, nu???
Rayu, aberam-aberam??? ...chiar si pe ritm folk (frumoase timpuri..hehehhe).
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
ah, pun de-o tuica, iar ma doare gatu!!
si copilu meu haraie din gat ca o baba dogita si are nasu pliiiin, io mai vroiam un bb curand, da mi-a cam trecut pofta, pai ce fac eu cu 2 bolnavi?? valeu si valelelu
Lilutza, frumos, frumos:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
AC spune:
Mama ce clubsor e aci ! Vin nu beau, da zic si eu ca-mi place imnul vostru...
Mara sa-ti creasca mare si frumos puiul..
Sabinule cu doi pui bolnavi o incurci, albesti nitel si te rogi fierbinte sa scapi. Ah si te mai rogi ca cel mare sa taca... sa-l nu-l auzi verbalizand respingerea fata de criminala care le pune apa in nas si le da medicamente. Pupici Galagiei si sanatate.
Andreea si galusca si brotacelul
Rayuela spune:
bem ,cum sa nu bem!
io ascult The Doors,dar daca vi se pare ca e prea mare galagia promit ca ascult la cashti cu lena si Annie
AC,bun venit in poienitza!!
Noi servim obligatoriu o tuica ,celor care trec prin poiana lui iocan de pe DC,macar virtual!
Na ca am editat sa zic ca mi-au placut mult desenele lu Lilutza!!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
lilanda spune:
AC, bun venit in poienita!!! Acu' vaz mai bine ca ti-ai schimbat steagul !!!
Chiar ma gindeam ieri la tine si la furnicile tale teroriste, ca am gasit printr-un dulap, neshte doze de furmicid danez cu care am eradicat coloniile din locuinta veche. Sint niste cutiute cu
azamethiphos care se asaza in apropierea cuibului furnicilor. Principiul de extinctie e ala ca insectele hraparete se suie pe cutie, preiau substanta letala si o transporta in cuib. In citeva zile, nu mai gasesti urma de furnici in zona...garantat. Nu stiu daca exista vreun corespondent francez la cutiutele astea ( produsul se numeste Lotus), dar daca vrei iti pot trimite postal, ca esti aproape !!! :-))
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Rayuela spune:
AC,imnul nostru e in ritmuri de mambo,hehe,dar o avem pe Sabina cu ochi de vultur,cre'ca ne maninca de vii daca putem il adaptam la ritmuri mai...balcanice!
Dar mascota nu-i haioasa?
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou