Scandinavii stiu DC... (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu ascult akum muzica folck! ma prinse nostalgi cu cenaclul flacara(va amintiti? e un subiect la arte) si iaca'sa!
mi-am pus castile pe urechi si lalai de se uita ai mei la mine asa

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

no,

vad ca suntem singurele p-aci

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

care singurele, bre??? la un Cosmopolitan as pohti si io..:-))
Ia uitati printul dupa ideea Adeluccei (care-mi place muuult, da' cam ocupa din spatiu) si printul cu motiful cizmelor de cowgirl, caruia in mod sigur tre' sa-i schimb colorul de fundal...o sa le incerc pe amindoua, sa vaz ce iese....
Adusca, terminai si io electro, da' la zi si-n '91, asa ca ma bagai iar in ceata!!! (auzi da', pe Gabi Jugaru il stii?? ca si el termina facultatea igzact ca tine: in 10 ani si la seral, numai ca el nu nascu..parca, insa, fuse pe la automatizari:-)) Si am inteles c-a ajuns vedeta la Prima, nu???
Rayu, aberam-aberam??? ...chiar si pe ritm folk (frumoase timpuri..hehehhe).

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ah, pun de-o tuica, iar ma doare gatu!!

si copilu meu haraie din gat ca o baba dogita si are nasu pliiiin, io mai vroiam un bb curand, da mi-a cam trecut pofta, pai ce fac eu cu 2 bolnavi?? valeu si valelelu

Lilutza, frumos, frumos:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Mama ce clubsor e aci ! Vin nu beau, da zic si eu ca-mi place imnul vostru...

Mara sa-ti creasca mare si frumos puiul..

Sabinule cu doi pui bolnavi o incurci, albesti nitel si te rogi fierbinte sa scapi. Ah si te mai rogi ca cel mare sa taca... sa-l nu-l auzi verbalizand respingerea fata de criminala care le pune apa in nas si le da medicamente. Pupici Galagiei si sanatate.

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

bem ,cum sa nu bem!
io ascult The Doors,dar daca vi se pare ca e prea mare galagia promit ca ascult la cashti cu lena si Annie
AC,bun venit in poienitza!!
Noi servim obligatoriu o tuica ,celor care trec prin poiana lui iocan de pe DC,macar virtual!

Na ca am editat sa zic ca mi-au placut mult desenele lu Lilutza!!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

AC, bun venit in poienita!!! Acu' vaz mai bine ca ti-ai schimbat steagul !!!
Chiar ma gindeam ieri la tine si la furnicile tale teroriste, ca am gasit printr-un dulap, neshte doze de furmicid danez cu care am eradicat coloniile din locuinta veche. Sint niste cutiute cu
azamethiphos care se asaza in apropierea cuibului furnicilor. Principiul de extinctie e ala ca insectele hraparete se suie pe cutie, preiau substanta letala si o transporta in cuib. In citeva zile, nu mai gasesti urma de furnici in zona...garantat. Nu stiu daca exista vreun corespondent francez la cutiutele astea ( produsul se numeste Lotus), dar daca vrei iti pot trimite postal, ca esti aproape !!! :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

AC,imnul nostru e in ritmuri de mambo,hehe,dar o avem pe Sabina cu ochi de vultur,cre'ca ne maninca de vii daca putem il adaptam la ritmuri mai...balcanice!
Dar mascota nu-i haioasa?

Mergi la inceput

Lilutza omori furnicutze?aaaa,ce rea esti!

Mergi la inceput