Scandinavii stiu DC... (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

La multi ani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Andreea, sa va traiasca smekerosu' auzi la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mara, sa va traiasca si sa va creasca maaaaareeee TUDOR!!! pentru ce doi anisori impliniti azi!!!!

liris, am adormit pe la mijlocul filmului...n-am aflat cine e cremenalul nu-mi spune poate il mai prind, ca era pe hbo si astia repeta filmele periodic. si da, imi place mult de tot Sean Penn, l-am admirat dee curand si in My name is Sam. Acolo mi s-a parut ca a facut un rol de exceptie! Oare a primt oscar?

dorulets, super bb a daca sta asa cumintica! Sa o tina cat mai mult!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

wooow, ce destept e Tudor!!

Ii mai urez odata la multi ani din inima, asa flacau.....pacat ca sunteti cam departe...si ca Sofia zice ca inca il iubeste pe Filp:)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

La Multi Ani, Tudorelu' frumuselu'!!! Ce smecherie...auzi la el, "n-aude"!!!
buli, pai nu trebuia sa se mute Curtea de Conturi la Palatul Cantacuzinilor?? L-a cedat Starii Civilie??? Acu' nu-s sigura, insa din cite am inteles de la doruletz, ei vroiau sa viziteze casa in care s-a retras la Iasi Maruca Enescu, in perioada razboiului, asa-i??? In cazul asta, e vroba de o casa de-a lui Mihai Kogalniceanu, dar nu stiu daca e chiar Casa memoriala, fiindca aia e prin Copou, pe linga Casa Pogor!!!
bombi, pai care iesean n-a auzit de Danut??? Io' am auzit ceva mai mult (am avut chiar doua tentative de business cu el, dar din fericire au fost esuate :-))
ahh...pai vaz ca sintem putini romani get-beget la subiectul asta si multi ieseni Din pacate, io nu-s moldoveanca decit un sfert de la mama si de la 14 ani incolo. Cit despre numele meu de donsoara, e ardelenesc 100% :-))) Cu toate acestea, Iasul e orasul meu de suflet, il iubesc si ii sint recunoscatoare, pentru ca la Ieshi am invatat carte de carte
extremo, e bestiala poza de-o indica mama Rayu!!! Te-ai prins singurica-n ea??? (daca ma mai tine memoria, metrul cela nu se masoara acum atomic??)
adusca, insist sa-ti spun ca figura ta mi se pare fooooarte cunoscuta, deja vu...tre' sa ne-ntilnim la cioace cind oi veni la Ieshi, la vara, sa te descos pe und' te preumblai acu' hat, vreo 20 de ani (ai terminat Electro cumva???) Cit despre Ilie, io-l dau...da' aveti grija ca-i virgin
PS. mihaela, da, din cite mimi amintesc, Penn a luat si Globul de Aur si Oscar pentru cel mai bun actor pentru rolul din Mystic River (io am incercat mai acu freo doi ani sa fac o paralela pe la zona artelor intre Penn din Mystic River si Penn din Dead Man Walking...da' nu mi-a raspuns nimeni la subject :-)) Dupa mine, e un actor de milioane si singura lui prostie e c-a luat-o pe Madonna :-)da' era necopt!!)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io v-am zis ca sunt neaosa...da nu v-am zis combinatia.mama e din Bacau si tata Campulung Muscel.

pana la 5 ani am fosr moldoveanca get beget, ca am stat la bunici.eeeeh...vremuri....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Demential Tudor!!!, mareeeeeeee bandit!!
off,ca abia astept si io sa inceapa Bubu sa vorbeasca coerent,ca pina acum cuvintul NU l-a invatat cel mai bine ,ba chiar si pe suedeza,ca sa fie sigura ca e inteleasa de toata lumea!
Lilutz,interesant ce faci matale pe acolo,cu mode ,alea alea,si misto de tot ideea data de Adeluci.Neaparat sa ne arati ce ai facut,daaaaaaa??
Iaca nu stiu ce sa mai zic,aveam io mai multe in cap,dar s-au evaporat,si nu ar fi prima oara cind patzesc asta
Deci,mai bine sa plec pina nu incep sa aberez.

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

lilanda, da, am terminat Etc, la seral in '94....da' io am facut facultatea in 10 ani, adica o fo' valabila zicala aia: primii sase ani is grei pan' ajungi in anu' trei....motive o fo' multe (amanare pt cresterea copilului din dotare, am vrut apoi sa dau la drept ca mi-am dat seama ca mi-am ratat cariera...in fine, exact dupa sase ani, can' am ajuns in trei, m-am hotarat s-o termin)

maro, la multi ani pt Tudorica (si p-al meu la fel il cheama) si-i doresc sa ajunga la fel de mare c-a a meu (bulisor il stie, 17 ani, 1,85m)
Teodor in limba greaca inseamna darul lui Dumnezeu, si e acelasi lucru cu Matei, Bogdan si teofil, da' in ebraica parca, armeana si franceza....sper sa nu gresesc.
Rayu si doruleatza, can' am timp o sa revin cu povesti despre Pastorel Teodoreanu si Bolta Rece

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

rayu, da' abereaza bre ca doar d-aia venim in poienitza, nu?

edit: ... asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ca bine zici Adeluci
Pai sa va serveasca mami cu un Cosmopolitan,va inghesuiti?

P.S.-zau asa,parca ne-am cam pierdut antrenamentul la chefuletze virtuale,si vorba ceea daca nu ai de beut,macar poti sa te prefaci ca ai!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput