Scandinavii stiu DC... (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

dragilor,azi avem motiv de beut in poiana!
Sa-l sarbatoriim pe Tudor al Marei,care implineste doi anisori!Barbat in toata regula!
LA MULTI ANI TUDOR!!!
sa cresti mare,voinic si curajos!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

merci buli, poate ca aia o fi da' atunci inseamna ca harta cu obiectivele turistice pe care o dau aia la hoteluri e gresita ca obiectivu' asta e trecut undeva pe la marginea orasului. Nu mai stiu sa zic prin ce cartier, cam spre nord-est asa, din cate imi amintesc. Poate faci rost de o harta d'aia sa vezi.
rayu, nu rade cu hohote inca, adeca nu scoate nici un sunet doar se hlizeste prosteste la pereti. daca intra vreo persoana in raza ei vizuala atunci se hlizeste la ea.
bre vazurati www.cbc.ca/cp/world/051209/w120908.html" target="_blank">avionul ala care nu se opri la stop si trecu pe rosu intr-o intersectie din Chicago?! ba cica si calca un copil! Am trait s-o vad si p'asta, muri cineva calcat de avion ! Te pomenesti ca i-or lua carnetu' pilotului?!
mai viu

edit
La Multi Ani Tudorel! sa cresti mare si frumos si sa-i bucuri pe parintii tai!
annie, ce frumos e bre pe la tine p'acolosha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

doruletz, am editat mai sus. n-am vrut sa ma intind cu mesajele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by adusca
io n-am multe de zis, da' vreu oleaca sa ma lauddeci io am in mine sanje albastru pur....de moldoviancafetele de pe DC Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
iete-te dom'le pai fac io asa un calcul si printre asa gasca de corcituri de nemtzi, unguri, greci(si doritori de greci), spanioli si italieni chipurile scandinavi toti noi alea vreo 2-3 moldovence suntem pin' la urma exoticiliSi acum asa o intrebare cheie: am facut rost de matze, nu nu nu, de mätze, de matze din alea de se umplu la cirnatzii de Craciun:)) dar in asa situatie fara iesire mai rar sa fiu: cum le umplu!!?? Ca n-am ustenislele lu' maman. Si alta intrebare ucigatoare: cine se pricepe dom'le la filmuletze din asta sa se poata prinde ca-s trucate, ca azi la cafea tot despre asta m-am contrazis cu sotzul , Lena tu? Ne auzim pe searawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

TUDOR!!!!! LA MULTI ANI!Mara felicitari sa va traiasca barbatzelul! Petrecere frumoasa!www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex un baietel de 10 luni e diabetic si are mare nevoie de noiVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

se poate ca tu sa vorbesti de www.rotur.ro/index.jsp?page=judete&idJ=26&submeniu=obiective%20turistice&res=16&idOb=1489" target="_blank">asta care e intre Iasi si Pascani, eu vorbeam de www.adevarulonline.ro/arhiva/2002/Aprilie/133/11947/" target="_blank">asta, care e in buricul tirgului
la amindoua le zice casa/palatul cantacuzino (la unele si pascanu)
si mai e una, care cica acum e spital, dar n-am dibuit-o inca.

dar chiar am sa merg sa vad ce harti au aia la hoteluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

La multi ani, TUDORICA!!!!!!!!!!!

Mara sa-ti traiasca fecioru sanatos si sa aiba noroc cu caru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Maro, sa-ti traiasca flacaul !!!
Hai noroc !

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

naziua! luati si beti ca avem din belsug si de toate soiurile!!!

multumim pentru urari dragilor! azi mi-am luat liber sa stau cu odoru' si sa sarbatorim in liniste ziua lui da' am o mama de durere de cap de nu va vad bine, asa ca ziua de azi nu e tocmai cum vroiam eu sa fie.
o sa venim si cu povesti si cu poze dar numai duminica pentru ca atunci avem petrecerea cea mare.

si pentru ca pomeni sabina de perlele lui tudor, sa va zic voua una:

alearga tudor prin casa preocupat de cine stie ce masinuta din zecile pe care le imprastie in jurul lui...
- tudor!
tudor nimic, isi vede in continuare de masinuta
- tuuudor!!!
- ...
- are tudor urechi?
- da.
- si ce face cu ele?
- nu aude!

revin io cu povesti...pana atunci, pupici multi de la tudor si cate o floricica pentru doamnele scandinave.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by vikinga
quote:
Originally posted by aduscaio am in mine sanje albastru pur....de moldovianca

noi alea vreo 2-3 moldovence suntem pin' la urma exoticili

vikinga, numara-ma si pe mine la moldoveni 100% si daca te iei si dupa vara-mea si os de neam domnesc (de-a lui Movila)

Mergi la inceput