Copilasi noiembrie decembrie 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Mihaita, 2 dintr-o lovitura, rontaieli placute!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

felis ai incercat si cu dovleac? e bun si dovleacul pt. constipatie. offff bietul copil chiar asa sufera. si nici un medic nu are solutie pt aasa ceva?
dama il duci deja pe david la cresa?
carmen sanatate dariutzei.
paxela sa-ti traiasca mama multi ani fericiti si sanatosi
impreuna am inteles eu bine sau si sara a avut rubeola? ce se intampla in cluj ca multi copii au facut-o? la bianca a fost o forma usoara zic eu, dar s-a necajit putin saracutza. bifeaz-o si tu si bifeaz-o si tu si...sanatate multa!
raluca sa-ti fie de bine la noul job. imi place atat de mult cum povestesti, parca va vad jucandu-va. i-am admirat si eu mult cum se uitau la cadourile din papucei, nu stiau ce sa faca si incotro sa o ia...au sfarsit jucandu-se cu papucii...cadourile nu i-au pasionat.
felis multumesc.
iarasi merge netul slab, exact cand am eu putin timp liber. si ma chinui cu pozele de-mi vine sa plang. fulguletz, felis ati petrecut minunat din cate se vede! danette, iris e o minune! la borsa ati facut pozele?

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Mi-am facut si eu timp..dupa 2 zile de absenta!
"La multi ani" celor sarbatoriti,cei doi Rares de ieri si cei doi Tudori..de azi.Sa cresteti mari,sanantosi si norocosi.
Felis,felicitari ptr.dintosor si multi inainte!
Carmen,sanatate multa puiutei!
daniela,tare scump e puiul tau!Cu ochisorii aia...si cum manca el....
Mie mie o frica de epidemia asta..mai ales ca noi abia am facut vaccinul de 1 an si mai avem de asteptat pana in Ianuarie cu ROR-ul..eu ca o idioata(si doctorul mai idiot ca mine)nu mi-a dat prin cap sa inversez,sa faca cum ROR si in ianuarie pe ala de 1 an..asa ca mi-e cam frica!Sper sa ne fereasca D-zeu pana atunci.

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

fulguletz atat e de frumos david cu basmalutza ca daca as avea pasaportul valabil as fugi doar sa-l pupicesc
ce e cu miki? stiti ceva de ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by cge

Buna mamici si bebici,
Scuzati-ma ca ma bag si eu la voi pe subiect.

Ptr constipatie, eu va recomand sa incercati cu siropul Lass Baby care e facut din plante.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

L-am folosit zilnic... timp de o luna dimineatza si seara cu tot cu o masa de pere cu prune 250 ml = constipatie cronica si in aceste conditii.. Nici un efect

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by dama

Felis, pai tocmai apa stiu eu ca este foarte importanta pt un bun tranzit intestinal (altfel kk tare si greu de elim). La noi chiar asta e problema ca David nu prea mai vrea sa bea (decat lapte) nici un lichid daramite apa. Am ajuns sa-i cam dau cu forta. Iar Forlaxul de care vorbeam in mesajul anterior este un complement al lichidului.
Vorbeste cu dr tau, chiar este necesar sa-i dai med pt eliminarea apei? Poate gresesc...nu stiu, dar totusi apa e impo. Si asa e, papaya e bun (ca si ananasul de altfel), dar si mai bune purgative si poate mai accesibile sunt prunele uscate (fierte in compot). Sanatate multa lui Mihaitza si pt voi doi

Stiu si eu ca apa e esentiala, dar la fel de esential legat de opeartie e si LASIX, Elimina apa in exces doar, insa noi il folosim dupa operatie, si pana la operatie, 6 luni tot constipat a fost, deci Lasix nu are legatura.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

fulguletz atat e de frumos david cu basmalutza ca daca as avea pasaportul valabil as fugi doar sa-l pupicesc
ce e cu miki? stiti ceva de ei?

Miki e bine sanatoasa, am vb eu cu ea ieri!

Felis, felicitari pt dintoc! La cat mai multi si sanatosi!

POZELE MAMARUTZEI
mamarutze, mamarutze
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Revenim si noi dupa cheful Mariei de miercuri si cel al lui tati de ieri cu pozite noi: de la party si cele mai recente

Asteptam comentarii!

Si poate gasiti ceva demn de bagat in galerie, desi pt ziua ei mai vine un party (deci alte poze, alt tort) sambata ...

POZELE MAMARUTZEI
mamarutze, mamarutze
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Raluca de la Danutz pentru mamarutza cu rochita rosie. E dragalasa foc. Ii doresc sa fie asa de vesela si fara de griji toata viata!

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Bunaaaaaaaaa....ADRIANNA, , comorile tale sa fac pe zi ce trece tot mai frumosi si mai dragalsi!!! am vazut pozele, sunt superbi, minunati, scumpi foc!!!
FELIS, mii de si la mai multi dintisori lui Mihaita!!!! Felicitari pentru primul dintisor!!!

EU sunt o fericita, mi-a venit sotul acasa cu cadouri pentur toata lumea , si printre altele a luat APARAT DIGITAL, in sfarsit!!! de cand ne doream!!!! deja l-am pozat pe Paul tuns si o sa pun cand am timp pozite!!! Am fost si la plimbare cu tati, cu masina, ne-am plimbat prin magazinul Titan, am asteptat, poate vine Raluca sa ii dam razatoarea din sticla, dar nu a dat nici un semn, asa ca ne-am intors acasa si peste putin timp ii fac baie lui tzunchi mic!!!

DANIELA, am vazut pozele cu fie-tu, moaaamaaaaaa ce seamana cu tine!!!!! betoooon, imi place mult de el!!!!

Sunt absolut scandalizata de ce se intampla in sistemul de invatamant, ma refer la relatia profesor-elev!!!!! cum e posibil ca un elev sa dea intr-un profesor??? unde e respectul, bunul simt, cei 7 ani de acasa???? am fost si eu profesoara si am avut in clasa a 8-a niste "rebuturi" care nu aveau in cap decat discoteca, batea la usa capacitatea si ei ma intrebau ca de ce nu vin la discoteca!!! daca la a 8-a se comoprta asa, in licee cred ca e debandada totala, si sincer, mil a mi-e de profesori aia care trec prin ce i s-a intmaplat profesoarei data la PRO TV!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput