Copilasi noiembrie decembrie 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

buna dimineata!
venim si noi sa mai stam de vorba asa putin, pt. ca nu mai stam bine cu timpul absolut deloc. nici nu ma mai uit inspre calculator ca nu cumva sa ma tenteze. ieri am trimis copiii la socrii ca sa pot incepe curatenia ...la cata oboseala am acumulat am crezut ca o sa "pic" repede, dar a fost chiar bine sa stau cateva ore fara greierasi.
rapid va spun ca avem si noi dintisori ...tudor 4 jos si 2 sus, iar bianca 2 jos, ca suntem foarte maraiti si ziua si noaptea, umbla peste tot si eu dupa ei...dar se si joaca frumos singuri, atunci eu nu am loc intre ei. sunt atat de dulci cand rad ei amandoi in hohote si se joaca, mi-e si teama sa respir ca nu cumva sa le stric momentul.

si ce e mai grav e ca nu mai vor sa manance lapte, mai ales tudor. seara nu mananca deloc iar dimineata abia mananca 120mlm, si aia numai dintr-o anumita sticla mica si urata...cred ca prima sticluta de ceai pe care ai-am cumparat-o. degeaba i-am luat sticle in forma de animale, ia-m luat si sticle cu tetina de cauciuc....NIMIK!!!! cand il vad cu "uiratenia" aia de sticla imi vine sa o iau la fuga

ma duc sa vad daca ma lasa sa mai citesc ceva si MAI ALES!!!! SA MA UIT PUTIN LA POZE!!!

uitati aici am pus cateva poze de la o plimbare cu gemenii didutzei

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Tudor Mihai si Teodor Alexandru, sa fiti sanatosi, norocosi, voiosi si sa fiti iubiti de toata lumea!
Paxela, mamei tale, sa fie sanatoasa sa danseze la nunta lui Silviu!

Eu aproape am intarcat-o pe Ana. Ma bucur ca acum doarme noaptea si mai are ziua un somnic dupa masa de pranz. Iar lapte praf bea cel mult 100 ml dimineata si 150 ml seara. Este bine?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ralucutza ne primesti cu niste urari intarziate? ...noi cred ca suntem "rusinica" grupei...tot cu intarziere trimitem mesajele

sa cresti mare mamarutza mica, multi ani frumosi si fericiti. sa fii cuminte si sanatoasa si sa le oferi multe satisfactii parintilor tai
o de la tudor si de la bianca

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

la multi ani celor doi tudorei!
si un pupic special pentru mamica prietena bumbacica!!!

_

felis, mai multa miere pe stomacul gol, nu te-ai gandit ca il poate ajuta? paine cu unt si cu miere? nu? mai mult de-o lingurita, adica... asta e f puternic purgativ, stiu ca, alaptand, dupa ce o nascusem pe ile, nu stiam ca nu am voie si EU mancam miere, de facea culpilu kk de 8 ori pe zi, nu lua in greutate, era s-o intzrac din prima luna... cum nu am mai mancat miere, cum nu a mai facut cupilu kk:)

stiu ca orice medicament pe baza de fier constipa... mai bine renunti la fier, ca constipatia e mai nasoala decat anemia... dar normal, intreaba intai un dr!

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
_

felis, mai multa miere pe stomacul gol, nu te-ai gandit ca il poate ajuta? paine cu unt si cu miere? nu? mai mult de-o lingurita, adica... asta e f puternic purgativ, stiu ca, alaptand, dupa ce o nascusem pe ile, nu stiam ca nu am voie si EU mancam miere, de facea culpilu kk de 8 ori pe zi, nu lua in greutate, era s-o intzrac din prima luna... cum nu am mai mancat miere, cum nu a mai facut cupilu kk:)

stiu ca orice medicament pe baza de fier constipa... mai bine renunti la fier, ca constipatia e mai nasoala decat anemia... dar normal, intreaba intai un dr!

Dar eu nu ii dau fier!!!!!!!!!!!! Si nimic pe baza de fier... De fapt noi nici nu prea mai avem medicamente la greu ca inainte. De o luna luam doar lazix recomandat de dr chirurg care l-a operatm,pt eliminarea apei in surplus din organism.
Am mai facut 10 zile injectii cu celebrolizin1 ml /zi, terminate acum o saptamana...
Miere are cam 3 linguritze in prima parte a zilei!...

Ieri de ex i-am facut masa de fructe asa: 3 pere mai micute, zeama de la o portocala, zeama de la o jumatate de lamaie si 1 1/2 linguritza miere, toate amestecate in blender, fara pic de apa...
Sa dai unui copil para cu portocala si miere... pai da intr-o diaree...

ADRIANA... mai ce de gemenusi frumosi... am vazut si eu pozele. Sa va traiasca...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

quote:
Originally posted by FELIS

quote:
Originally posted by gandacelu
_

Dar eu nu ii dau fier!!!!!!!!!!!! Si nimic pe baza de fier... De fapt noi nici nu prea mai avem medicamente la greu ca inainte. De o luna luam doar lazix recomandat de dr chirurg care l-a operatm,pt eliminarea apei in surplus din organism.
Am mai facut 10 zile injectii cu celebrolizin1 ml /zi, terminate acum o saptamana...
Miere are cam 3 linguritze in prima parte a zilei!...

Ieri de ex i-am facut masa de fructe asa: 3 pere mai micute, zeama de la o portocala, zeama de la o jumatate de lamaie si 1 1/2 linguritza miere, toate amestecate in blender, fara pic de apa...
Sa dai unui copil para cu portocala si miere... pai da intr-o diaree...

ADRIANA... mai ce de gemenusi frumosi... am vazut si eu pozele. Sa va traiasca...

Petrecerea lui Mihai!
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Felis, pai tocmai apa stiu eu ca este foarte importanta pt un bun tranzit intestinal (altfel kk tare si greu de elim). La noi chiar asta e problema ca David nu prea mai vrea sa bea (decat lapte) nici un lichid daramite apa. Am ajuns sa-i cam dau cu forta. Iar Forlaxul de care vorbeam in mesajul anterior este un complement al lichidului.
Vorbeste cu dr tau, chiar este necesar sa-i dai med pt eliminarea apei? Poate gresesc...nu stiu, dar totusi apa e impo. Si asa e, papaya e bun (ca si ananasul de altfel), dar si mai bune purgative si poate mai accesibile sunt prunele uscate (fierte in compot). Sanatate multa lui Mihaitza si pt voi doi

La multi ani fericiti lui Tudor si Teodor la implinirea anisorului si sanatate multa ca e mai importanta ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

"La multi ani!"
TUDOR-MIHAI (BUMBACEL) si
TEODOR-ALEXANDR (ANNE-MARRY)

Felis, Eveline, Ele, Roxana, Monica multumim!

Si noi tot adimram pozicile bebelusilor de pe aici dar nu prea am timp sa scriu. Mamicile singure stiu de ce.

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Neata.
Stiu pe cineva care vinde un telefon Nokia 3410 sigilat, la un pret f bun. Daca vreti sa achizitionati asa ceva, va astept pe PM.

POZELE MAMARUTZEI
mamarutze, mamarutze
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Avem si noi un dintisor... sus... si incateva zile apare si vecinul lui!....

Petrecerea lui Mihai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna mamici si bebici,
Scuzati-ma ca ma bag si eu la voi pe subiect.

Ptr constipatie, eu va recomand sa incercati cu siropul Lass Baby care e facut din plante.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput