Copilasi noiembrie decembrie 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by onitza

Am fost chemati la policlinica pentru vaccinuri, si le-am facut pe amandoua si pe cel de un an si ROR-ul. A plans cat a fost acul in mana si ain picior si atat, in rest a fost supercuminte, cat l-am chinuit cu imbracatul, cat l-am incaltat...
Am facut o prostie mare si nu stiu cat de grav e, ca am sunat-o pe doc, si nu am inteles mai nimik: ea mi-a zis sa ii pun un supozitor de paracetamol in fundulet pentur febra sa prevenim, eu nu am avurt la indemana si i-am dat nurofen, probelma e ca nu trebuia nimik pe gura timp de 2 ore si eu i-am dat cam la 40 de minute nurofenul......a zis sa continui cu nurofen acum, la 8 ore...ii pun comprese cu apa rece si urmeaza si cu cartfo dar e deocamdata la frigider sa se raceasca....l-am taiat felii...mi-e teama rau cu vaccinurile, de fapt cu cel de un an, i l-a facut foarte repede, si stiu ca a patit-o l a4 luni, a facut ganglion, sau cum se numeste, din cauza ca i l-a facut repede.......iertati-ma, am intrat in panica, dar la fiecare vaccin a avut cate o reactie urata!!! si nua fost vorba de febra....pupic

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Onitza, i-a facut cumva si antipolio acum, sau de ce iti faci griji pentru ca i-ai dat nurofen oral?

Hematom se numeste chestia care probabil i-a aparut dupa vacc. de la 4 luni, si e din vina asistentei care face injectia... sparge vasul de sange si se face hematomul...

La noi este un trend (sa zic asa) cu vaccinuri din strainatate. Iris face, incepand cu cel de la 2 luni, PENTACT-HIB, asa se numeste, e din Franta, si este complet injectabil, adica nu i-a nimic pe gura. Plus ca are in compozitie si virusi pentru Hemofilus influenzae - contra meningitei.
In vaccinul asta (Pentact-Hib) virusii sunt morti, in cele subventionate de stat sunt vii dar inactivi, de aceea fac copii febra, varsaturi si au tot felul de alte reactii (unii, binenteles)..

Eu am noroc ca vine pediatra cu asistenta cu tot acasa sa-i faca vaccinurile si bilantul, costa ceva mai mult, dar asa feresc fetitza de alte probleme.

Dana & Iris
pozele noastre
IRIS 1 an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Danette, ai o papusa de fetita, am admirat-o in voie pentru ca am avut un pic mai mult timp.

La noi e balamuc mare, copiii au inceput sa se joace impreuna si joaca debuteaza cu mare iubire si dragalasenii, pentru a se sfarsi cu scandal de cele mai multe ori, asa ca nu am timp sa ma plictisesc niciodata. Bianca il alearga pe Mihnea prin toata casa , si el, pentru ca o adora, o urmeaza ca un catelus. Cateodata sunt tare simpatici, dar ma secatuiesc de energie, noroc cu ajutoarele din dotare.
Probabil voi incepe si eu serviciul la 1 Martie, cred ca am stat destul acasa, dar deja ma gandesc cu nostalgie la perioada asta, desi acum nu o apreciez la justa valoare.

Daniela, ai un baiat frumusel foc, si iti seamana perfect in continuare.

Multa sanatate puiutilor bolnavi, sa se faca bine cat mai repede!

Onita, ce daca i-ai dat Nurofen? Numai lapte matern nu e voie sa bea 2 ore dupa vaccinul antipolio, din cauza ca nu stiu ce substante din lapte pot micsora efectul vaccinului parca, asa ca stai linistita, nu se intampla nimic.Sau mai e pericolul ca , daca mananca imediat dupa vaccin, sa nu cumva sa vomite si picaturile antipolio

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ROSERB, DANETTE, multam mult de raspuns, doc e o ametita iar asistenta o....ma abtin!!!!! prima data cand i-am dat telefon: ca de ce i-am dat asa putin nurofen, apoi ca de ce i-am dat nurofen!!! in fine, daca ziceti ca nu are nimik, ma linistesc!!! Cand am intrat in salade asteptare sa vb cu asistenta, se certa cu o femeie, car eprobabil ii reprosa "consecintele "unui vaccin facut de ea, ca sarise ca arsa, ca ea face vaccinuri de 20 de ani, moaamaaaaaa si can dam vazut-o cum ii face vaccinul lui fi-miu , am zis, in gandul meu: ai muncit 20 de ani, si tot PROASTA AI RAMAS!!!! ..offfff, sper sa nu i se intareasca iar ca zau, m-am saturat, la fiecare vaccin cate o reactie aiurea! ...ROSERBITZOO, mi ss you, ce face gradi?? mai spune-mi de Mihnea, de Bianca, cum se inteleg???

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by FELIS

quote:
Originally posted by gandacelu

la www.dragamea.ro/" target="_blank">asta hihihi

mami de ileana si ioachim

Imi place si mi-au placut si subiectele, dar nu am avut timp sa le citesc cum de altfel nu am avut timp de nimic in ultimul timp . AM citi asa pe diagonala fara sa intru si in ele la continuari...

PS... nu s-a dezbatut niciodata sub despre constipatia cronica?... ca eu am incercat tot ce se poate, pana si remedii homeopate... NIKA... Plang langa el cd face!....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

ba da, au avut si despre constipatie, dar la voi nu cumva e din cauza unor medicamente pe care le ia Mihai?... ca asa, e mai dificil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, chiar, imi amintesc inainte de operatie , Mihai lua un medicament pentru inima si de la ala parca se constipase el rau de tot!! acum banuiesc ca nu il mai ia, dar poate, o fi altul care il constipa in halul asta? ...mey, ce ma enervveaza prietenii astia ai mei din america, pe care zisesem ca ii intreb pe messenger, de vreun leac pt constipatie, nu mai intra pe mess!!! de cand ii urmaresc!!! si alta data, nu se mai opreau din vorba!!!
Fi-miu mi-a facut surpriza si s-a culcat de la 8.30!!! stia ca sun tmoarta de obosita, am gatit, am facut tort, am facut curatenie si mers cu copil la vaccinuri!! si acum....va citesc pe voi, dar nu prea am pe cine!! pe unde sunteti

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Ele

Neata!
Felis ai incercat cu Lactuloza sirop???? Denisa facea la 7 zile kk si i-am dat cate juma de linguritza parca seara. Dupa o sapt se regleaza. Si nu e medicament. Numai ca trebuie sa ai rabdare am o sapt sa-si faca efectul. Noi am luat cam o sapt si de atunci nu mai avem pb de genul asta.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

ELE... multumesc de rasp...
Ieri am fost la o noua doctoritza si mi-a dat Duphalac care e lichid oral ce are in compozitie lactuloza 66.7%, si mi-a mai dat dulcopic
O sa le iau pe toate la rand...

Petrecerea lui Mihai!
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dama

Raspund si eu la subiectul consitpatie dar pe scurt ca trebuie sa plecam la cresa. Felis, si David are de vreo juma de luna probleme cu kkuta. Dar nu pot spune ca constip lui e cronica in cazul lui, insa are cam aceleasi probleme ca Mihaita: kk tare ca de om mare la 2 zile si desi nu sangereaza, a facut un fel de hemoroizi, arata ca varicele. Plus ca in ziua cand nu facea, noaptea era cu dureri de burtica si gaze la greu. Pediatra a zis ca trebuie neaparat sa faca kk moale si ne dat asa: FORLAX 4g (2 pachete de cate 20 de pungute, 1/zi, deci tratamentul e de lunga durata). Pupici lui Mihaitza si sanatate multa

PS La multi ani sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari si cuminti

DAMA... iti multumesc din suflet ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi... Asa cum ii ziceam si lui ELE am sa iau totul la rand... poate totusi ceva va acea rezultat pana la urma...

Daniela multumesc pt PM

Petrecerea lui Mihai!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

ba da, au avut si despre constipatie, dar la voi nu cumva e din cauza unor medicamente pe care le ia Mihai?... ca asa, e mai dificil...

Un medicament a declansat totul si de atunci numai asa o tinem... Am avut perioade fara medicamente si tot asa era...

Petrecerea lui Mihai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza mamici si bbici,
Tudor Mihai si Teodor Alexandru, la multi ani!sa cresteti mari si sanatosi si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti in viatza.
feliseu te inteleg f bine(adica il inteleg pe mihaitza)nici la mine nu-si face efectul nici un medicament pentru constipatie...am problema asta de cand ma stiuam incercat toate medicamentele posibile si imposibile, dar sunt dependenta de ceai sau dulcolax...altfel
cand eram in thailanda totusi parca nu era asa de grav fiindca mancam un fruct papaya se numeste si am vazut ca au si prin care four-ul nostru...chiar un medic de-acolo mi-a spus ca este un remediu f bun pentru constipatie.si numai bine lui mihaitza.
paxela, la multi ani! pentru mamicutza ta, sa-i dea Dumnezeu numai bine si multa sanatate
daniela, am vazut pozele,Doamne ce baietel mare si frumuhsel...poza cu halatul de baie si urechi de iepuras m-a dat gata.
va pupacesc pe toate si pe copilasi si va urez o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63543" target="_blank">TUDOR-MIHAI (BUMBACEL)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63828" target="_blank">TEODOR-ALEXANDR (ANNE-MARRY)

Petrecerea lui Mihai!

Mergi la inceput