Copilasi noiembrie decembrie 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

La Multi ANi! Rares Mihai si Rares Cristiansi
sanatate multa. Noi ducem lipsa de sanatate si tare ne-ar prinde bine un pic.
Daria a trecut pe injectabil FORTUM 500 mg la 12 ore; are pneumonie mixta pe care am tot tratat-o cu antibiotic sirop si nu i-a trecut asa ca acum e vai de fundul ei la propriu. Nu am vrut internare in spital (ca am experineta ffff urata cu Ana de la inceputul anului) asa ca ii fac tratament acasa. Plange mult la injectii dar nu avem ce face. In plus chiar daca ii dau sirop sa expectoreze secretiile nu au nici un efect asa ca o chinui eu cu o spatula, i-o tot bag in gat ca sa ii provoc tuse.

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Noi tocmai am venit de la vaccin : PRIORIX. trebuia sa facem ieri vaccinul de un an, dar m-am dus la 2 si avea program de la 3 asa ca am lasat pe azi. Aseara m-a sunat asistenta ca a ntervenit o schimbare si azi facem vaccin antirubeolic/ rujeolic.. habar nu am ... Cum am inteles ca la Priorix nu ar exista efecte secundare dupa 8 zile, si cum sunt satula de dureri de dinti si alte alea pana peste cap si avand experientza altora ca au fost tratati de tot felul de minuni (poveste lunga)... am preferat priorixul.
L-am facut azi, nu a zis nimic... ca si cum nici nu ar fi simtit, si acum e ok... Chiar adormise pe drum la intoarcere.
Singura problema: d-na dr ne-a zis ca 8 zile sa nu iesim din casa si sa nu avem contact cu nici un copilas...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI! tuturor copiilor care isi sarbatoresc astazi ziua de nastere.

Noi suntem in asteptare. Ma sperie in fiecare seara stirile despre rujeola, dar pana pe 21 dec, nu pot sa-i fac vacc. pentru ca noua ne-a zis sa-l facem la o luna de le vacc. de un an. Fata mea e cumintica, dar daca as lasa-o ar devasta toata casa. Aseara era cand pe sus cand pe jos!Pana la urma s-a oprit la usa de la debara si a facut o poveste cu ea!I-a vorbit, a deschis-o singura, a lins-o...Ce mai! Nu o mai puteam lua s-o bag in baie! A inceput sa scoata si niste sunete articulate atat de haioase de ma topeste! Mai ales ca are un glascior caraghios foc! Nu am cum sa le reproduc, din pacate!

Of! Ma intorc la treaba! Ca m-am apucat sa fac curatenie, ca sa ne gaseasca Mosul pregatitzi!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La multi ani! pentru cedi doi micuti Rares, numai bucurii si sanatate!

Carmen nu pot sa-ti urez decat sanatate multa multa multa si sa auzim cat mai curand vesti bune!

Ieri am mancat cu sotul cate un croissant si i-am dat si Biancutei, i-a placut la nebunie, dar avand in vedere cate prostii sunt puse in el m-am pus pe treaba si am facut eu un chec in casa sa-i dau....cand se trezeste am sa-i dau cu laptic.
Si azi am iesit pana la magazin sa iau o drojdie (mi-e pofta de pizza facuta in casa de mor) si am luat-o pe bia cu mine, ca nu aveam ce face...si a mers iubita de manuta pe strada ca un copilas adevarat...m-am topit de fericire...numai in bloc am luat-o in brate pe scari!....trece timpul, parca mai ieri ne bucuram de a doua liniuta pe test.....indata indata parca vad cum ne povestim topite ca a mai aparut o liniuta...

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Carmen, sanatate!!

Felis...oare Mihaita are voie fulgi de ovaz cu iaurt? ar fi excelenti.Kiwi are voie? si asta ajuta.Mamaliguta cu smanatana, iar ajuta.
si o lingurita de taratze ajuta da nu-mi dau seama ce are si ce n-are el voie....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

La multi ani! Rares Mihai siRares Cristian!!!! Sa fiti cuminti si sanatosi.
De, noi suntem mari acum, avem un an si o luna .
Am mai pus si poze sa ne vedeti fara plete(doar ca noi nu am prea fost pletosi niciodata).

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am fost chemati la policlinica pentru vaccinuri, si le-am facut pe amandoua si pe cel de un an si ROR-ul. A plans cat a fost acul in mana si ain picior si atat, in rest a fost supercuminte, cat l-am chinuit cu imbracatul, cat l-am incaltat...
Am facut o prostie mare si nu stiu cat de grav e, ca am sunat-o pe doc, si nu am inteles mai nimik: ea mi-a zis sa ii pun un supozitor de paracetamol in fundulet pentur febra sa prevenim, eu nu am avurt la indemana si i-am dat nurofen, probelma e ca nu trebuia nimik pe gura timp de 2 ore si eu i-am dat cam la 40 de minute nurofenul......a zis sa continui cu nurofen acum, la 8 ore...ii pun comprese cu apa rece si urmeaza si cu cartfo dar e deocamdata la frigider sa se raceasca....l-am taiat felii...mi-e teama rau cu vaccinurile, de fapt cu cel de un an, i l-a facut foarte repede, si stiu ca a patit-o l a4 luni, a facut ganglion, sau cum se numeste, din cauza ca i l-a facut repede.......iertati-ma, am intrat in panica, dar la fiecare vaccin a avut cate o reactie urata!!! si nua fost vorba de febra....pupic

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by daniela_sb

Am mai pus si poze sa ne vedeti fara plete(doar ca noi nu am prea fost pletosi niciodata).

Uau... ce frumusel e........... Am vazut toate cele 100 de poze... Imi plac toate.. ca oricum e un scump, insa e tare haios in halatul de baie cu gluga cu urechi de iepuras!...

Petrecerea lui Mihai!
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by FELIS

quote:
Originally posted by daniela_sb

Uau... ce frumusel e........... Am vazut toate cele 100 de poze... Imi plac toate.. ca oricum e un scump, insa e tare haios in halatul de baie cu gluga cu urechi de iepuras!...

Petrecerea lui Mihai!

SUBSCRIU!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

si noi le-am vazut pe toate.
ai un baiat pe cinste si pareti o familie tare fericita.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput