Copilasi noiembrie decembrie 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, imi place mult de tot poza cu "Cine este mai vanjos?". pe voinicel, te-ai scos ca ai 2 barbati puternici in casa !

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Onitza, imi place mult de tot poza cu "Cine este mai vanjos?". pe voinicel, te-ai scos ca ai 2 barbati puternici in casa !

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

mai pune poze cu Ana ca mi-e dor sa o vad susprinsa in ipostaze haioase!!! gen: "mami, da mie sa fac poze" sau"unde e berea aia???" multam de apreciere, mi-a facut Mihai cateva poze cu tricoul ridicat un pic sa va arat cum am slabit, da' mi-e rusine rau sa le pun ca am buricul urat, a ramas cumva inauntru!!! daca rei, iti trimit pe mess!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Pana la urma, m-am hotarat sa pun cateva poze mai decente cu cele 53 de kg ale mele!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

buna seara fetele,
adrianasi tie si gemenushilor chiar nu stiu ce sa-ti raspund fiindca si eu sunt in aceeasi "ceatza" ca si tine...nu stiu ce vaccin sa-i fac. dr-ul a zis ceva de trimovax(cred ca asta este cel gratuit)...noi am fii vrut priorix( dar asta se face la 1 an si 2 luni)si cum ruxi abia face 1 anishor

MONICA... lui Mihai i-am facut Priorixul la... 1 an si 2 zile so in ianuarie facem vaccinul de an.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

N-am mai intrat vreo 2 zile si mi-ati dat de treaba nu gluma...

Am fost tare necajita zilele astea ca Robert este tot bolnavior,n-a "raspuns" deloc la tratament.Acum am trecut pe pastilute ca siropurile se pare ca le ia degeaba.Dr ar fi vrut sa-i dea un tratament injectabil dar avand in vedere ca inca nu avem o luna de la vaccin,deocamdata am scapat,cu toate ca daca as sti ca-i trece mai repede...In schimb,ma bucur ca este vioi,vesel si ca papa bine sau binisor cateodata.Cand am fost la dr l-am cantarit ca eram curioasa cat are,nu mai facusem de mult timp operatiunea.Si are 10 kg,cu toate ca salele mele nu sunt de acord cu asta. Ca sa ma conving ca era bun cantarul pediatrei am fost la cantarul electronic de la farmacie.Si tot asa mi-a aratat! Si a mai aratat bine si pentru mine,cu toate ca mai am de dat jos vreo 2-3 kile de burta.Voi cum ati reusit sa scapati de ea? Sa nu-mi spuneti ca tre sa renunt la ciocolata,ca ma supar rau de tot...
Noi am facut vaccinul antirubeolic la 11 luni.Mai exista acum riscul sa faca boala? Ca tare ma mai tem de epidemia asta!
Pupici la toti bebicii si mamicile din dotare.
LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii pe care i-am ratat! Daca nu mai vor sa dea o bere de ziua lor o dau eu ca sa fiu iertata!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

intru atit de rar si sunt datoare cu atitea urari pentru copilasii nostrii frumusei.Sper sa nu fiti suparate pe mine.Voi sunte ti atit de atente si eu atit de ...uituca....
Din pacate,desi am sperat ca renuntarea la serviciu imi va aduce mai mult timp liber,deocamdata nu e asa.
Casa mea e "cu fundul in sus",ca urmare a celor 3 luni in care n-am facut mare lucru,si rearanjarea ei imi ia mai mult timp decit am visat.In plus,miine rupem turta,(odata cu ziua lui tati),si de o saptamina dau din colt in colt si nu mai termin...
Si daca va mirati de ora la care bintui pe aici....astae...
Abia acum am terminat tortul biancai,caci,ca o maam nebuna ce sunt,in loc sa-l fac la cofetarie m-am apucat singura de treaba...
Acum ma uit la el si incerc sa-mi dau seama daca nu o sa ma fac de ris miine cu el.

pentru absolut toti copilasii nostrii scumpi.

Promit ca am sa ma uit si la poze,cum am putin timp liber.Abia astept sa vad rochita rosie a Mamarutzei,de care toata lumea vorbeste,in masura in care eu acum nu ami sunt in stare sa o caut...

si am figit sa ma culc...ca nu mai pot.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
onitza si mihai zau cine va vede zice ca ati "furat" copilashul ala frumushel...pai voi sunteti copilashi cu bbelushsi eu zic ca nu mai ai ce sa dai jos...nu ai nici urma de aripioare.
viopetrecere frumoasa astazi...sa ne zici ce a ales bia de pe tavitza
miha, sanatate multa lui robert
felis,si saru mana de raspuns...acum sa vedem ce zice si dr-ul...eu priorix as vrea....
va pup si am fugit la patriarhie deja sunt in itnarziere dar nu ma pot abtine sa nu intru
va urea duminica placuta

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Onitza, moooooama, ce mishtoaca esti!
Bravo tie!

Monica, banuiesc ca-ti creste inima cand iti vezi puiutii jucandu-se impreuna...

Mada, Edi mic e un scump...chiar a papat din tortuletul ala simpatic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Sa nu-mi spuneti ca tre sa renunt la ciocolata,ca ma supar rau de tot...

Eu acu citesc pe aici si pap... ciocolata... care nu e niciodata indeajuns... oricat as manca... Eu am fost si pe la 49 kg , dar acum am 52... si toata vara am avut 50-51 kg... poate de la cele 6-7 ore de plimbat bebelul pe afara... da plimbat... nu stat... Adica... uneori veneam pe jos din Romana pana in Pantelimon (aproape de Cora)....
Sanatate multa la pui mic!
ONITZA... eu tot am vazut poze... Tu l-ai mai tuns pe Paul de la petrecerea lui Mihai?
Madachan.. am vazut si pozele voastre... TAre scump
VIO... pai sa te uiti la o Mamarutza in rochitza rosie...Merita

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Multumesc fetelor pt. aprecieri!!!
Onitza,chiar esti slabuta,nu mai trebuie sa dai nimic jos.Eu mai am de dar cateva kg. Sunt inscrisa si la femina intim, la un sub. despre slabire,asa poate mai reusesc si eu sa slabesc,ca de una singuri nici o sansa.
Si tati l-a tuns pe Edy,arata a baietas ,numia are mama bebelus.O sa pun poze.

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput