Copilasi noiembrie decembrie 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AM si eu un OCHIOS DULCE FOC!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

Miria Cristina nu te lasa inselata de aparente... nu e asa cumintzica...adica nu prea face ea obraznicii, ci doar e o rasfatata care nu prea stie sa stea singura, nu ca ar vrea in brate , dar tre' sa fiu pe langa ea...asa ca nu pot face mai nimic...
La pozat, pieptanat, pus clamite, parfumat e intr-adevar cea mai cuminte...si-mi da dureri de cap daca de pe acum e asa...dar asta este!
Am nascut-o de 3400, si mie mi se pare tare mica in pozele alea...a trecut timpul, maine, poimaine face anul...

Mami Oany si printzesa Riana
http://pg.photos.yahoo.com/ryannakit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

Onitza e tare dulce Paulica! Am vazut si poze dinainte sa-l tunzi dar asa imi place mai mult...barbat, ce mai!!!! dulce !!!
Oany si Riana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oany

Onitza e tare dulce Paulica! Am vazut si poze dinainte sa-l tunzi dar asa imi place mai mult...barbat, ce mai!!!! dulce !!!
Oany si Riana

pupam o dulceata de fetita pe nume RIANA

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

MADA, vazui pozele cu EDISOR MIC, Doamneeeee ce scump e! e fotogenic, are si plete, i-ai facut tort pe placul lui!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Onitza ,de ce eu te stiu blonda ? Si mai spune odata cum ai facut cu kg alea .
Mey, vazut multi copii frumosi da'nu dau nume ca sa nu uit pe cineva .Chiar ,Aime ce mai face ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri?
m-a sunat doctora ca saptamana viitoare trebuyie sa mergem sa le faca vaccinul. acum vine problema: mi-a zis ca pot opta pt. vaccinul gratuit care se face la toata lumea sau pentru unul platit care contine si anti-polio injectabil si ceva pt. meningita si infectii ale aparatului respirator. costa 700.000 lei. in prima faza am zis ca-l facem pe cel platit, dar dupa ce m-am mai gandit...nu stiu ce sa fac. VOI CARE L-ATI FACUT? STITI CEVA MAI MULTE???
multumesc mult

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Adriana, incerc sa-ti raspund desi noi n-am facut inca vaccinurile de 1 an. Pentru meningita, pentru vārsta 1-5 ani, ACT-HIB īn doza unica fara rapel vaccin conjugat īmpotriva Haemofilus Influenzae tip B, este singurul care se face in doza unica dar este doar pentru meningita nu si poliomielita. De aceea eu cred ca doctorita ti-a spus de PENTACT-HIB sau INFAN-RIX (PENTA) care este pentru Difterie, Tetanos, Tuse convulsiva, Poliomielita, Haemophilus influenzae, dar atentie se face la 2,4, 6 si rapel la 18 luni. Nu stiu sigur, dar daca pana acum ati facut vaccinurile gratuite puteti trece la alt tip de vaccin? Eu i le-am facut pe cele gratuite, nu a facut niciodata febra, iar acum o sa terminam seria cu cele de 1 an. Eu ma mai gandesc sa-i fac si pentru hepatita A si B.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetele,
adrianasi tie si gemenushilor chiar nu stiu ce sa-ti raspund fiindca si eu sunt in aceeasi "ceatza" ca si tine...nu stiu ce vaccin sa-i fac. dr-ul a zis ceva de trimovax(cred ca asta este cel gratuit)...noi am fii vrut priorix( dar asta se face la 1 an si 2 luni)si cum ruxi abia face 1 anishor... mai nasol este ca daca este cel gratuit eu am inteles ca vine in doze mari si ca atunci cand il desfac cheama mai multi copilashi de-acasa la policlinica...ori noi de fiecare data chemam dr-ul acasa...macar daca ii fac trimovax as vrea sa-l cumpar de la farmacie si sa vina dr-ul acasa....dar nu stiu ce vaccin sa aleg, care e mai bun,care are mai putine efecte secundare...daca nu era cu epidemia asta ii faceam la fel ca si lui alex la 1 an si 2 luni priorix si gata...
aaa...si pentru meningita noi am facut ACT-HIB la 2,4 6 luni si acum urma sa facem impreuna cu vaccinul obligatoriu de 1 an si ACT-hib-ul dar le amanam pe toate ca sa facem antirujeolicul
onitzo,ma dai gata cu ochiosul tausi cum ziceai ca ai ajuns tu de la 64 la 53????????pliiiizzzz...spune-mi si mie secretul ca eu tot 64 am acum...ce-i drept nu am mai facut nimik in acest sens...dar poate merge si la mine "secretul" tau...te pomenesti ca ajung si eu la 53....desi nu am mai avut atatea kg de cand eram in liceu
madalina, edy e un scump si un dragutz...mey dar si dupa motz si tot i-a mai ramas par? pai ruxi cred ca o sa ramana "ciumpavici" rau de tot dupa ce-i taie perishor la turta
astia mici ai mei au inceput sa se joace din ce in ce mai mult impreuna, imi dau lacrimile de bucurie cand ii vad, se alearga prin casa, se joaca de v-ati ascunselea, au un cort si alex construieste un tunel pana la el si se baga amandoi acolo....ruxi e super incantata...dar mai sunt si momente in care el nu o lasa sa puna mana pe nu-s ce tampenie de jucarie si atunci sa te tii scandal din partea ruxandreidar deja nu ma mai bag intre ei decat in cazuri extreme.
va pup pe toate si pe copilasi si va urez noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

O prietena mi-a zis: cand ai aparatul tau digital, ai sta numai sa faci poze!!!!are dreptate, sunt asa de fericita, as sta toata ziua sa ii fac poze!!! cine nu s-a saturat de tzunchi meu ochios,si are ceva timp la dispozitie, am mai pus cateva POZICI DRAGUTEcu Paul!
ADRIANNA, imi pare tare rau, pana acum am facut doar vaccinurile gratuite, dar si pe mine ma bate un gand sa il fac pe cel pentru hepatita si meningita!!! ma anunti si pe mine ce ai aflat, please!!! si tinem pumnii la vaccinuri!!!!
MONICA , multam de aprecieri pentru Paulica-fara-frica! nici cu Don'shoara Ruxi nu ne e rushine, mai ales in poza cu chitara in fata.. ...ma pufneste rasul de fiecare data cand o vad in statusul tau pe mess!!!! ...acum cu cealalta problema, eu kg astea le-am dat jos intr-un an, dar nu am muncit mereu...adica zilnic, nici intr-un caz...sa zicem totusi ca am descoperit dieta care se potriveste organismului meu, pentru ca asta e cel mai greu de gasit, dieta, apoi daca te tii de ea, vine de la sine sa dai jos!!! in principiu, am cam tinut dieta Oanei Roman, daic amancat pranzul, fara paine, dar seara NU, nu mancam , eventual rontaiam un morcov, beam un suc de fructe, neaccidulat,si uite asa, am reusit sa dau jos kilogramele astea nedorite! Am ajuns sa port ce nu ma cuprindea in alti ani, chiar inainte de a ramane insarcinata si nu imi vine sa cred! clar mai am de lucrat, nu te gandi ca sun ttrasa prin inel, departe de gandul asta, mai am "aripioare" si burta, si celulita, dar acum lurez la asta...nu cred ca o sa mai tin dieta de slabire , ci de intretinere....mai degraba si exercitii si masaj...facut d esotz care se pricepe foarte bine si se simte mereu, deja nu mai doare cand imi face masaj, e o placere!!!! Sa nu crezi ca acum nu mi-e greu sa ma abtin de la diverse bunatati..de ex. am facut tort de biscuiti cu cacao, pai am mancat cot-la-cot cu MIhai! nu m-am putut abtine, zau!!! si am momente cand ma abtin, dar uneori mi-e greu!!! insa a doua zis, sa zicem ca sunt mai exigenta cu mine, cu meniul!!!! sper ca te-am lamurit...in general nu imi place sa ma infometez in dieta...no suntem femei, avem nevoie de hrana, pentru ca si consumam foarte multa energie cu copiii, cu treaba, asta ne-ar mai lipsi o cadere de calciu sau altceva!!! pupam ducle pe Alex si Ruxi!!! o intrbare: alex te ajuta cu fetita??? cam ce face????

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput