Copilasi noiembrie decembrie 2004 (96)
Raspunsuri - Pagina 13

onitza spune:
FELIS, da, l-am tuns, la petrecerea lui Mihai era tuns "bros" cum se purta o data......si am zis sa fie si el in pas cu moda, nu????
nu cred ca ati avut timp sa va dati seama, dar interb totusi: ati descoperit vreun remediu pentru constipatial ui MIhaita??? cum mai face????
COOKIE "CE MISHTOACA ESTI!"
multam
MADACHAN, asa ziceam si eu ca de acum, ar trebui sa ma mentin, dar...ca sa arat aasa mereu, trebuie sa am un mod de viata organizat c, cu meniul, adica avut grija mereu ce manac, in general la mine, se pune, daca fac exces!! bafta la slabit! nu mai ai mult, nu? ai zis, cateva kg!!!
MONICA, ai dreptate, Mihai cand il scoate pe Paul la plimbare, el "iese la agatat" de fapt
...pare un pushtan cu copil!!!!! adica frate-su, intelegi???
MARISSIMIUC, daca papi cioco pan ain ora 7 (seara) si pana in 4 tablete, e ok!!!
am glumit!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

fulguletz spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
fulguletz, adica si voi va mutati la vila cu piscina. Felicitari, sa va fie de bine!

nu mey, ca vila cu piscina de langa Brad Pitt e ocupee...asa ca ma consolez cu un apartament de 3 camere, inchiriat , langa München (acu stam langa Nürnberg)...
de! ne mutam si noi de unde vin banii

Onitzo,mey, tu vrei sa o concurezi pe Raluca

mey fetilor, eu cred ca daca femeia nu e un pic impanata pai nu-i femeie, mey...

asa..ca ma roade invidia...

Edy(Madachan) frumuselu ..ce scobeste el prin tortul ala...

mariussimiuc spune:
Pai,pana in seara,adica dupa ce-l culc pe Robert nu prea-mi sta gandul la ciocolata ca nu am timp,dar dupa aia...mooooaaama...as manca si un camion de ciocolata combinata cu inca unul de banane.
Fetelor,este la "Parintii intreaba" un subiect legat de superstitii,de ceea ce spun babele.Spunea cineva acolo ca daca nu merge copilul,tre sa-i tai aerul dintre picioare cu un cutit.Si azi dimineata,mai in gluma mai in serios,am zis si io ca ar trebui sa verific daca e adevarat.Si va dau cuvantul meu ca acum 10 minute copilul meu a mers singurel,fara sa-l chem sau sa-l pun eu. Sau a fost pura intamplare? Nu conteaza! Eu ma bucur oricum ar fi!
Si am uitat sa va spun ca ne-au iesit 2 dintisori sus,amandoi odata.Acum avem 2 dintisori jos si 2 colti de dintisori sus!
Pupici!
Miha si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

bumbacel spune:
Multumim mult mamicilor si bebicilor pentru urari.
Felis, multumesc in mod special pentru pagina deschisa lui Tudor la evenimente
Gandacel frumusel, ne-om vedea si noi anul asta sau nu-s sanse?
Pupam toti copilasii si uram La Multi Ani celor ce-si vor serba anisorul.
O sa punem si pozici curand
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

onitza spune:
AM mai pus poze cu Paul DJ!
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

raluca.gabriela spune:
Intru si eu doar putinel, sa spun ca am avut un we foarte plin, cu ziua Mariucai partea a doua si astazi - ziua prietenului ei de suflet.
Maine postam poze si dam detalii, astazi anuntam numai ca nu e cinstit: Felis intotdeauna deschide subiect de felicitare prima pt toti copiii ... Pai deschid si eu acu pt Amina Bobitei, ca e cea mai mica si poate apuc
...
Am vrut sa fim noi primele care ii uram lui Alexander sa fie sanatos, norocos si iubit (fix in ordinea asta) ca frumos si destept este oricum, sa isi aleaga drumul lui, fie el drept sau intortocheat, pe care sa mearga pana la capat si sa fie cel putin la fel de fericit cat au fost mami si tati lui acum un an pe vremea asta...
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

FELIS spune:
quote:
Originally posted by raluca.gabriela
Maine postam poze si dam detalii, astazi anuntam numai ca nu e cinstit: Felis intotdeauna deschide subiect de felicitare prima pt toti copiii... Pai deschid si eu acu pt Amina Bobitei, ca e cea mai mica si poate apuc
...
Nu cred ca cine deschide conteaza... ci faptul ca urezi cuiva toate cele bune cu o ocazie e important... Eu am vrut sa aibe fiecare subiect separat pt un anisor, ca aici am tot urat la fiecare lunisoara, insa acum era ceva special... Am vrut sa fie un loc special, unde sa scriem cat mai multe si fiecare mama sa se bucure. Nu a fost asa... Uneori nu am facut decat sa intristez mamele pt ca nu au fost prea multe postari... si imi pare rau...
Intr-adevar am fost chiar dezamagita... cat de putina atentie s-a dat .. dar poate chiar acesta a fost motivul: pt ca am deschis eu... si iarasi imi pare rau...
Dar daca stau sa ma gandesc... eu am ratat startul ca eram in Italia... desi as fi vrut sa pot deschide subiect. Dar se pare ca atunci nu s-a prea inghesuit nimeni... De ce nu ai facut-o?...
Sunt subiecte deschise pt www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63546" target="_blank">Alexander (Miki) si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64021" target="_blank">RUXI (Monica) si in rest lista este deschisa.. : spor la treaba...

Felis si

Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

onitza spune:
AM urat si eu sarbatoritilor La Multi Ani, am citit ce s-a mai scris! FELIS ...sa te mai odihnesti si tu printre picaturi, dap? astept sa vina VIOVIO sa ne povesteasca cum a fost la petrecerea Biancai, asteptam sa "devoram" cu privirea si pozele!!!
de asemenea, astept cu nerabdare si poze si detalii de la petrecerea lui Alexander!!!
NOAPTE BUNA MAMICI SI BEBICI!!!
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Cecilia C spune:
ALEXANDER iti uram si noi din tot sufletul, sa fii sanatos, la fel de voios ca si pana acum, fericit si sa ai parte de toate bucuriile pamantului.
Te iubim si te imbratisam acum de ziua ta si iti uram tot binele din lume.
LA MULTI ANI!!! CU SANATATE ALEXANDER
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze

Eliza5 spune:
La Multi Ani Alexander! Sa fii norocos, sanatos si fericit si sa ai toata viata o gramada de prieteni!!
Eliza si Alex (15 nov. 2004)