Copilasi de Mai-Iunie 2004 (63)
Raspunsuri - Pagina 13

DianaR spune:
Mona, La multi ani si multi pupici tie si familiei tale! Sa fiti fericiti in noua voastra casa!
Madisor, felicitari ptr. carnet!
Fete dragi n-am vreme de scris, acum am intrat un pic ca-i sotul acasa dar nu pot abuza ca se supara... Am gatat curatenia si astept sa mergem joi la Timisoara la eco. Sper sa fie totul in regula, am emotii...
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (17+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

alus spune:
Mona- La Multi Ani Fericiti
Madisor- felicitari ptr. carnet
Eu am intrat doar ptr. o clipa pe la voi sa vad ce faceti. La noi nimic nou. Aha de ieri am ramas fara dinte , ma cam doare, sper sa-mi treaca pana de Cracium. Ieri am facut bradul, lui Julia ia placut foarte mult, mai ales jucariilr, lampile la fel dar mai putin ca nu sclipesc.
Inca ceva prietenele mele de aici miau spus sa scriu la un progarm TV unde pot reprezenta Romania, cred ca am so fac dupa Craciun, dar atunci am sa am nevoie de ajutorul fetelor din Ro.De mult nu am mai fost in tara si nu stiu ce mai este nou.Daca am sa reusesc sa fiu in acest program am sa va spun.
Craciun Fericit si Un An nou cat mai bun
Cum sau nascut Sylwia si Julia
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324
Alus+Julia
http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

pd spune:
La multi ani Monet!
Sanatate, fericire si tot ce-ti doresti sa se implineasca! Sa aveti parte numai de bucurii in casa cea noua!
Madisor, felicitari pentru carnet!
Diana, asteptam vesti bune de la eco, poate afli si ce e.
Eu sunt in curatenie, maine sper sa mergem sa luam si bradul si trebuie sa mergem si dupa cadouri ca inca n-am ajuns.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi
Vacanta Antalya

laureta spune:
La Multi Ani Monet!!
Iarasi ne am foit azi.Vreau sa fac o lista luuuuuuuuunga de cumparaturi si tot nu gasesc timp.
Ieri a venit tati si Inisa a fost inebunita dupa el.Il urmarea prin casa si il striga.Era jale daca vroia sa se duca la baie batea la usa sa i deschida usa si plangea.
Deci in concluzie tati a fost definitiv terminat de fica sa
Prima e pusa acoloashea si asteapta sa fie zburata in curand
tnicoleta pupici pe degetzelui lui Bia ooof scumpa de ea.Eu am calcato pe Inisa pe degete cu toata fortza,am simti ca mooooor
acris yami yami pomana porcului
madishor ce frumos ai povestit cum vine moshu.Mie imi pare rau ca aici nu avem familia as fi vrut ca Inisa sa fie cu mai multa lume in jurul ei.
diana tinem pumni sa fie totul bine si sa ne dai veste ce este e bebe
alus bafta sa intri la program
Ma uitam la listutza noastra si multe fete nu mai intra pe la noi.Eu i dau cate o floare acum in prag de sarbatori si i astepam pe la noi.Nu pun pe lista cele care scriu rar(inclusiv io)
NallyBebeBeca
Madutza
MariaI
Lauraa
Lili B
DanaA
Grate
mammy2706
Oana_mm
Mihaelajulia
Heron
Eryka
Tutus
Anculina
Rodicaalex
Gabitza roMihaiuta
Sandra20
Manuclau
LidiadanailaCatusha
Lore71
Albinutza
Alina33
AngiVaCady
Getutza
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

tnicoleta spune:
Io m-am bucatarit pana acum. A fiert cam greu fasolea si intretimp am mai pus la punct sufrageria.
Madisor ce mult mi-a placut cum ai scris despre voi. Cred ca este minunat sa vezi reactia copiilor la verea Mosului si a cadourilor.Uite asa mi-a venit si mie o idee sa aduman toti copii si sa vina Mosul la ei. Ca la noi se tot aduna vreo 10 verisori. Maine ma pun pe telefoane sa propun un party cu Mos Craciun.
Alus tinem pumnii sa intri in program Jiuliei
Laureta Multumim de flori. Spor la cumparaturi.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

tnicoleta spune:
Sa va spun cum il striga Bia pe tasu: Cacalin
Delta + Mare Toamna 2005

laureta spune:
quote:
Originally posted by tnicoleta
Sa va spun cum il striga Bia pe tasu: Cacalin
Nicoleta siBia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Laureta si galusca Inisa

Irinel spune:
Monet la multi ani fericiti!!! Sa va asezati la casa voastra, sa te odihnesti si tu putin si sa te bucuri de comorile tale. Multi pupici.
Nicoleta m-a pufnit asa un ras...mortala Bia
Laureta citeam listuta cu fete si taaaaaaaare m-am bucurat ca nu sunt data la disparuti, cu toate ca intru cam rar :-((.
Diana va sa zica joi e ziua cea mare. Abia astept sa ne spui. Nu mai e asa mult. Eu parca totusi as crede ca e baietel la mine cum a zis Bertha. oi vedea. nici tanti de la eco n-a fost chiar sigura ca la Danut...
Fetelor eu am cam terminat-o cu greturile, mai am da mai rar si nu asa rau. In schimb am inceput cu contractiile false, mi se intareste burtica intr-o veselie,, Diana zicea ca si ea a avut toata sarcina cu Vladut, asa ca incerc sa nu ma impacientez, da eu la Danut doar in ultima luna am avut, sau oricum foarte pe final... Si uneori parca am si niste dureri vagi ca la ciclu, sper sa nu fie contractii serioase. In rest, asteptam Sarbatorile. Danut incepe sa zica unele cuvinte noi. Saptamana trecuta a zis 3: "paie" (adica paine), "ade"(adica arde, zicea si inainte "ashh" adica "arsshh" da nu arde) si "calu" cu imitatia de rigoare a tropaitului de cal. Tanti de la gradi ma intreba ce inseamna in romana "nani-nani" ca asa zice el cand se aseaza in patut pe pernuta :-) Iar eu o intrebam ce inseamna "manu" ca ne-a innebunit cu asta. Cica inseamna mana si nu ma prind de ce arata la diverse chestii ca si cand le-ar vrea si striga manu... Da cine stie ce asocieri o fi facut el. In rest, adoarme taaaare greu si doarme putin dupa-amiaza, iar azi noapte s-a sucit mereu si chiar s-a ridicat in fundulet o data, a chitait putin, a baut putina apa si s-a culcat la loc. I-or mai da ceva dinti?? Ca in rest e sanatos, nici nu stiu ce sa cred (da e si cam nervos si violent cu copiii la gradi, de-asta banuiesc ca ceva il cam chinuie).
Va pupic, ma duc si eu la nani. Uffff ca iar am scris doar la 2-3 dintre voi. Da va pup pe toate cu drag.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 21+ saptamani

tnicoleta spune:
Irinel Bia zice "mana" ma ia mana si ma duce unde vrea ea si imi arata ce vrea sa-i dau. Probabil ca asa face si Danut. pe burtica, bine ca ai scapat de greturi.
Delta + Mare Toamna 2005

vanessa ionescu spune:
Madisor, felicitari pt carnet. Lasa ca vine si masina. Cand mi-am luat eu carnet aveam o masina (cu care circula, normal, sotul). Am pus stapanire pe ea astfel incat el s-a vazut nevoit sa-si ia alta. Si dupa un timp mi-a schimbat-o si pe a mea (ca, cam dadusem cu ea prin garduri)
La multi ani Monet (cu intarziere dar asa sunt eu)!!!!!
Sunt pe fuga rau ca am traba (cu serviciul), Andu azi are un concurs Eurojunior, maine serbare, cumparaturi, curatenie, invitati duminica, etc, etc)
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
POZE