Copilasi de Mai-Iunie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

ouch laureta! ma simt lovita! Dar am motive sa nu mai pot intra mai des pe forum...Maine e ziua cea mare!!! Plec la sot si ma despart de puiul meu pt aproape 3 saptamani!!!! Ma gandesc cu groaza la clipa despartirii dar cred ca nu-l voi lua la aeroport; altfel voi incepe sa plang pe acolo - si mi-e teama si de reactia lui.
Promit sa intru si mai pe seara pe forum (chiar daca am si cursuri azi); poate pot sa postez si pozele cu bradutul nostru.
pupici, ma duc fac bagajul.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
in parculetz
cu mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Fetelor, eu 95% gata cu curatenia, da' era si cazul ca acu'-acu' vin e Anul Nou!
Am reusit sa citesc ispravile voastre, da' n-am inspiratie deloc la scris azi. Deseara ma duc cu tati la cumparaturi, ma tem cumplit pt starea finantelor noastre dupa turul de forta care va urma

Va pup, sper sa mai intru mai tarziu, desi slabe sperante!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna mamici! Pupici la pitici!

Madisor, ce frumos ai povestit ... de-mi pare si rau ca nu putem sa fim si noi acolo, la voi! Tare fain! Sper sa reusim si noi ceva in genul asta ... costumul de Mos l-am luat, acu' sa vedem cat de bine poate face Opa pe Mos Craciun ... dar sper sa iasa ceva frumos si sa nu se sperie al meu flacau, sa se lase cu lacrimi.

Mammy, petrecere faina cu "tati"! :) Io iar eram pe langa ... Iti spun de acum Craciun fericit si un An Nou cu belsug! Nu-ti face griji de Andrei, nici n-o sa-ti duca dorul ... tu da. Stiu asta de cand am fost noi fara copil ... l-a durut direct in cot de parinti si noi muream aici de dorul lui :) Gandeste-te ca este in maini bune si savurati si voi timpul asta in doi! Te intorci, asa-i? Pupici si drum bun!

Diana, tinem pumnii sa fie samburelul bine sanatos/sanatoasa! Sa ne spui si noua ce e ... sa nu ne uiti! :)

Irinel-burticel, si daca-i baietel, sanatos sa fie! Asta-i cel mai important! Mai stii ca eu cu burtica imi doream tare mult o fetita? ... ei, acum imi pare bine ca-i baiat Crisulica ... si sincera sa fiu tot baiat imi doresc! Pupici pe burtica! N-ar fi bine sa mergi la dr. si sa spui de contractii?! ... nu de alta, dar sa stai si tu linistita!
Sa stii ca va invidiez ca e Danut la o tanti, care vorbeste spaniola ... chiar daca nu invata acum limba, dar o sa-i fie mai usor mai tarziu - in caz ca o sa vrea sa invete - ptr. ca stie deja melodia limbii. Mi-ar place si mie ... Am facut iar testul cu germana, nu intelege Cris nimic ... dar da cuminte din cap ... ma intreb mereu ce-o fi in caputul lui in asa momente. In schimb zice Nein - un "ein" frumos - dupa Teletubis ... mori de ras! :) Pupici lui Danut, sa-i treaca "necazu'" ;)

Nicoleta, bestiala ciocarlia voastra ! :))))

Laureta, nici Cris n-are prea mare familie pe aici ... ma refer la copilasi de varta lui ... important e ca ne are pe noi, care oricum il iubim mult si cativa prieteni buni ... si stiu ca si frumusetea ta are prieteni deja :) Salutari si lui Nally din partea noastra ... iar tie si Inisei un mare

Aseara l-am avut pe Leo la noi (au avut parintii o petrecere de Craciun si le-am acordat o seara in doi :)) ... a fost la noi in casa mare debandada! Dar fain rau de tot ... acum se inteleg super cei doi prichindei ... le-am facut si baita impreuna (tot era ziua de baita), s-au stropit si s-au jucat cu ratustele. La un moment dat se incinsese Cris asa ca avea chef de tranta si tot il tragea si imbrancea pe Leo ... nu l-am lasat ca mi-a fost frica ca-l loveste, in schimb se trantea Cris pe jos ... ca sa ne spuna Dieter (tatal lui Leo) ca asa se joaca si el cu fi-su ... na, data viitoare o sa-i las :) Oricum, fain de tot ... acum e f. darnic Cris, insa nu la jucariile preferate, pe acelea nu le impartea deloc. In schimb s-au jucat frumos impreuna, aproape ca doi baietei mari ...
Gata, trec la inventarul meu ... sa-l ia naiba! M-am saturat! Pupici!

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Mai fetelor, m-ati innebunit cu curatenia asta ... zau, incep sa-mi fac mustrari de constiinta ... auzi tu, geamuri sterse (Cius, pup-o pe Roxi daca le face ptr. tine, eu una nu pot sa sufar sa le sterg ... brr!) pe vremea asta. Nimic in lume nu m-ar putea convinge sa le sterg la frigul asta ... m-a sunat azi mama, si printre altele mi-a spus ca le-a sters putin si pe ale mele ... zau daca am vazut! ... ca sa va dati seama ce gospodina sunt ... iar cartile mele stau bine mersi prafuite pana le iau din biblioteca sa le citesc ... n-au zis nimic contra prafului, chiar le conserveaza putin ;) ... asa ca ce sa-mi fac treaba!
Am reusit si eu sambata si duminica - cu ajutorul lui Boby - sa fac curat ... am facut bucataria mai amanuntit ca altadata si am reusit sa-mi sterg vitrinele (trei din pacate :(), ca le aveam propuse de vreun an ... dupa care s-a lasat la noi cu gateala (asta-mi place :)) ca ii invitasem pe ai mei la masa de duminica. Am facut risotto a la Gaetan (monegasul) cu ciuperci ... super delicios a iesit ... si spaghette bolognese si placinta de mere. Ne-am luat si noi farfurii de pasta (farfurii de pasta au fost o parte din cadoul tinerilor casatoriti din Monaco si asa mi-au placut ca am vrut si eu ... am gasit unele nu asa frumoase, dar ptr. astea mai ieftine si mi-am laut 6 )...si de atunci mananca si Boby cu placere pasta :)) La plecare ne-a rugat tata sa nu-l mai invitam la masa ... sau sa-i dam calumea de mancare! Bulangiu!
Si cu asta s-a terminat si curatenia mea ... la week-end, inaite sa plecam la München la sarbatorit de Craciun (si la desfacut de cadori ;)) o sa mai dau cu aspiratorul si de praf ... trebuie sa ajunga zic eu! :) Asta sunt! Asa ma laud! ·

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Salutare! Va scriu repejor...

Bertha, ce bine ca aproape ai terminat... La mine abia am inceput. Azi vreau sa scot covoarele sa le bat (ma ajuta socrul meu), sa spal toata casa pe jos si poatre oi mai reusi sa mai fac niste ordine pe rafturile bibliotecii.
Vanessa[/b, multzumesc. Spor la treaba, ca e o perioada tare agitata... Si noi mergem diseara la inca un tur de cumparaturi. Sper sa fie si ultimul.
Nicoleta, ma bucur ca tzi-am dat o idee... O sa fie tare fain, daca reusesti sa ii aduni.
Laurtea, eu am acum o problema... Nu prea mai gasesc Mos... Sa ma mai interesez pe internet... Ca s-au cam epuizat cunostintzele care puteau face treaba asta. Pana la urma o sa intru pe internet sa vad, poate gasesc pe cineva pe care sa platesc pentru treaba asta...
Paloma, sper sa va rezolvatzi ce mai avetzi de facut repede sa fara bataie de cap...
[b]Diana
, multzumesc! Pumnii stransi si sa dai pe burtic si pe Vlad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara fete dragi,

de duminica avem probleme cu Netul,care mai mult nu merge decat merge...Deabia azi,am reusit sa citesc,fara sa fiu intrerupta.Mai,dar ce harnicutze...

In primul rand vreau sa urez si eu,chiar daca cu intarziere
LA MULTI ANI FERICITI,ALATURI DE MINUNATA FAMILIE MONA!

Acum,nu-mi amintesc cine m-a intrebat daca Victor nu bea lapte deloc,sau refuza dooar bibele...Refuza bibele dar si laptele,pe care am incercat sa-l dam cu paiul,cu canitza...nemek! Intr-o dimineata, a aceeptat cu paiul cam 100 ml (cred ca ii era sete)...da' am fost asa multumita...in schimb,bea calciu gluconic..CU CEA MAI MARE PLACERE (UEK!)...zici ca cine stie ce minunatie ii dai...si se supara cand se "termina" portia...

Nico,am remarcat "titulatura" -Broscutza Oaky!...haios,broscutza!...cum se face chestia asta? e vreo conditie? un numar de mesaje? de puncte?...M-am amuzat de Bia...cum il striga ea pe tati! suuuuper! Va pup pe amandoua!(mai ales pe manutza Biei-e ok, nu?)

Madisor,ce fruuuuumos ca tineti la traditia cu Mosul...tre' sa fie tare fain cu toata familia langa tine...cand povesteai despre emotia desfacerii cadourilor,parca eram acolo si vedeam si simteam ce traiai tu...taaare fain! Imi aduc aminte ca atunci cand Roxy avea 4 si 5 ani...am angajat si noi Mos...era saracutza atat de speriata...ca ...a facut pipi pe ea de frica-si in primul an si in al doilea-cand speram noi ca i-a mai trecut- de aceea...am si renuntat...ni se parea ca expunem copilul la emotii prea mari...Acum,Victor e prea mititel...poate la anul sa facem ceva in directia asta....
Spor la curatenie si...cum de am ratat sa te felicit pentru carnet???ii prea tarziu? No...Felicitari!...Da' tine minte neshte vorbe ce circula printre soferi! " cu carnetul si masina,ai necazuri cu duzina...bucurii,doar doua ai,cand o iei si cand o dai"...sau..." un sofer care are parte de multe evenimente rutiere mici-tamponari-,nu va avea parte de nici unul mare,serios-accident-"...No acuma...
,vezi si tu...totul e sa ...ai si un dram de noroc!Pup dulce toti copilasii tai!

Mammy,te-am mai prins oare????...PETRECERE FAINA! Iti tinem pumnii,sa rezisti dorului de puiutz!...SARBATORI FERICITE!

Irinusha,lasa mey,nu te mai "lauda" cu curatenia!..ca nu esti singura!...si io "am" un cheeeef...de-mi vine tot sa-mi iau campii...Pana la urma,chem sambata o fata la curatenie,si m-am scos...ca oricum nu mai am timp sa termin,ca io pana vineri is la scoala...
Mey...cum sunt farfuriile alea de pasta?...mai mari? ca alea de pizza?

Vanessa,sper ca s-a descurcat Andu la Eurojunior! felicitari...si va doresc sa aveti maine o serbare faina tare!...sa se bucure copiii...Il luati si pe Cata cu voi?
Spor la treburile muuulte!

Bertha,cred ca esti 'fruntasa" clasei la curatenie! mey,ce harnicutza! si cu Darius dupa tine!...mama,ce fericita tre' sa fii ca papa copilasul tau...lasa mai mami, ce daca face 5 kk/zi...el sa fie sanatos!...io ma mir din ce face al meu 1/zi...ca de mancat...asa,cate o masa mai ca lumea la 2 zile

Diana,iti tin si io pumnii la echo...sa fie totul bine si samburica/elul sa fie sanatos si bine dezvoltat...ce-o fi sa fie,da' sanatos sa fie,nu?

Irinel,ma bucur sa aud ca gata cu greturile...da' pentru restu',fa totusi un control medical,nu de alta,da' sa stai tu linistita...Mey,da' ce de mai vorbeste si Daniel...S-a obisnuit la gradi?

Laureta mai mami,lasa ca "fericirea" cu mancatul...n-a durat mult...o masa buna la 2 zile...cam asta e...in schimb,le doarme fi-miu,de le rupe...mai nou,doarme 3-4 ore la pranz...si mai doarme si noaptea...poate creste...Spor la ...cheltuit PRIMA...(mamaaa,doar sa lasi pe mana mea neshte bani...ca stii cum ii vantur?...de zici ca nici n-au fost vreodata...io is Varsatoare...de aia nici nu-mi lasa sotu' bugetu' pe mana...hahahaha)

Paloma
,spor la cumparaturi! si la cadouri...nici io inca nu am terminat...ooof..si ce greu e sa cumperi cadouri la...carcotasi...(ca sotu' asta al meu,vrea numa' lucruri utile...nu-i plac cadourile decat daca sunt ...ce vrea el...si...naiba stie ce...vrea el...da' ma descurc io cumva...) pe Cristinuca-dulce

Alus,imi pare rau de dintele tau!...acum tre' sa te duci la dentist.Si iti urez bafta cu programul acela!...daca te putem ajuta,tu doar spune-ne ce si cum...si noi om face ce putem...

Fetelor,noi am fost duminica in Oraselul Copiilor...L-am dat pe Victor intr-un elicopter (o chestie din aia pentru copii mici,care nu se zgaltaie prea tare..da' tot i-a fost frica)...In fine,dupa primul soc,legat de zgomotul puternic( muzica din toate partile,tipete de copii,Mosi care se plimbau printre copii,culori de toate felurile),s-a obisnuit repede si nu mai era chip sa plecam...apoi ,a inhatat o masinuta de pe o tejghea si a fost musai sa o cumparam,ca altfel iesea cu lacrimi( da' noroc ca era una din aia ieftina..deh-cat a facut,atat a tinut...ca deja e in bucati, prin camera)...A fost fain,doar ca era cam frig si n-am putut sta chiar cat ne-ar fi placut.Ia sa vaz io in comp.,nu cumva am neshte poze sa va pun?...da' dupa ce postez,"romanul" asta...

Maine avem si noi serbare la scoala,da' spre deosebire de alte scoli,la noi e obiceiul ca profesorii sa joace in "jocul de Craciun".iar elevii sa fie spectatori...Anul asta,io am scapat fara rol,da' tre' sa ma duc sa fac galerie la colegii mei

No,va pup pe toate si va doresc o seara faina!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Fetelor am o mare intrebare la voi:

Daca Julia se paote infecta de la nepotul meu care are bronsita?

Craciun Fericit si Un An nou cat mai bun

Cum sau nascut Sylwia si Julia

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

No,ca am pus vreo cateva poze de la Oraselul Copiilor...le gasiti in albumul numit ,cum altfel? decat "oraselul copiilor"-ultimul postat

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

intru si eu super pe fuga, dar daca am promis...
mii de scuze ca nu va pot citi dar din pacate nu-mi permite timpul.

Va urez in schimb SARBATORI FERICITE si UN AN NOU care sa aduca sanatate, bucurie, reusite, impacare, multumire si cele mai bune sentimente voua si familiilor voastre!

Mai vorbim la anul si va invit sa vedeti pozele noastre calde- caldute cu bradutzul.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
in parculetz
bradutul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64823" target="_blank">aici

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput