Copilasi de Mai-Iunie 2004 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara mamicutze harnicutze!

Nico,amuzanta faza cu spalatul..da' stii cum se zice...numa' cine nu munceste nu greseste...asa ca,mami,nu-i mare bai daca nu erau hartii importante...Pup pe Bia scumpa-mica.

Laureta,yupii..te-ai aratat in sfarsit?...Norocoaso! asa soacra...sa tot ai...bag seama,ca va si iubiti!Data trecuta ti-a gatit,acu' te ajuta la curatenie...esti ca si fata ei,ha?...Si ia zi...ce ai de gand sa faci cu prima lui tati???...pupa mama pi Galusca Dulce!

Camelia
, asadar a iesit super fain la petrecere! Mai,dar ce spectacol ati avut...ce de numere artistice...Extra!
Hihihi...daca il iei pe Sebi cu tine la servici...cum crezi tu ca o sa scapi mai repede? cand o cuceri el pe toate colegele tale...o sa stati si ...peste program!...Pup ochiosul frumos!

Madisor...uaaa...cate mai faci si tu...Noroc cu Cori...Sa stii ca si Roxi,ma ajuta foarte mult...deja s-a angajat ca ea spala geamurile...plus ca de ceva vreme incoace...spala vasele mereu...hhehe...ce i-o fi scris ea lu' Mosu' oare? de-i asa cuminte...ptiu-ptiu sa nu si deoache!
Toate mamicutzele participa la impodobirea clasei? sau tu esti fruntasa si acolo? si la copilasii tai!

Iuliana, nu-i mare bai cu suzica...las' ca o lasa ei odata si odata...Si sa stii,ca am vazut si eu copilasi mai mari care umblau cu Suzy in gura pe strada si ...asta e...Da' cutzu,ar putea sa mai vina din cand in cand sa "imprumute" suzica...si poate intr-o zi o sa uite si de ea si de degetel...

MonaWOW!!!! 93 cm??? ce papa Liutza de creste ca in povesti?
la amandoua papusile tale!

Diana,Irinel si Piatra Lunii...pupici pe burtici! aveti grija de voi,de copilasi si de samburasi!

Irinusha,ce faaaain,om de zapada! vreaaau si io...da' s-a topit la noi...sa speram ca o sa avem Craciun alb totusi...Spor la treaba (nu stiu despre ce inventar povestesti,da' ma lamuresc io cu timpul...)Sa-ti traiasca baietii jucausi! Ce fain tre' sa se simta ei 2 la zapada!

Carmenbr,pupici multi multi Ericutz-ului sa se faca bine mey,si sa scape usor cu caninii!...Dragul de el ce de a mai patimit!

Paloma,cred ca ti-am mai spus,da' nu-i bai,mai bine de 2 ori decat niciodata! Cristina Maria e frumoasa foc,mey! cu carliontzii aia si cu ochii ei albastri m-a dat pe spate...Pupa mama pi ea!.

Azi,puiul meu a..."hibernat"...cred ca e in recuperari dupa raceala...ca numa' doarme si mananca...Somnul de dupa masa a tinut de la 3:30 la 20...Credeam ca o sa facem "Revelionul"...da' de unde? a ras o felie de paine cu pateu,o juma' de canitza cu lapte (mey,noi nu ne mai atingem de bibi de vreo 10 zile),si un pahar mare cu suc natural de visine....si acum ce credeti ca face?...nani,bineinteles.
Si apropo de bibi...nu a fost alegerea noastra ci a lui...pur si simplu,intr-o dimineata a impins bibi cu mana...si de atunci...sa nu-l mai vada...Ioi,ce bine ar fi sa faca asa si cu suzi!...De la o vreme,dimineata cand se trezeste...o pune frumos pe masa,si nu o ia decat atunci cand ii este somn...da' nici in somn nu tine suzeta tot timpul..numa' pana adoarme,apoi o scuipa ,sau o scapa-nu stiu exact-si dimineata cand se trezeste e fara ea...Daca nu e nimeni prin preajma lui,si-o mai pune putin in gura si mai motzaie un pic...Daca ,insa,vede pe cineva,uita de ea...

No...va urez o Noapte linistita si somn usor! Va pup pe toate!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Il asteptam pe tati tralala lalala.A zis ca ajunge cam intro ora.
I am facut un pui la cuptor yami yami.Eu i dau papa el imi da prima.

Madishor spor la curatzenie.Cred ca cel mai mult se simte la tine ca vin sarbatorile daca ai copilasi mai mari.

anacami ce super v ati distrat.Vreau si io o petrecere ca am cam ruginit

bertha creste frumosul.Spor la schimbat pampersi,mamaaaaa 5 kki

cius si al tau mey papa si doarme,pai nu i corect vreai si iooooo.De dormit Inisa doarme normal nici mult nici putin.Da sa pape frate,io tot astept ziua cea mare

Monet faci pregatiri pentru miine?Vrem sampanie

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

VAd ca toata lumea e in curatenie. Eu am cam tras mata de coada. Nici nu prea ma simt bine in ultimu timp, am niste dureri cred eu de la reumatism. Am reusit sa ajung si la un doctor, pe moment am fost multumita de raspunsul ei apoi cand am vazut ca durerile continua si ca-s destul de greu de suportat, am zis ca tre sa ma mai duc la unul. Doctorita asta a zis ca atata timp cat nu mi se umfla incheieturile si nu ma scoala durerea din somn e ok, ca e normal dupa nastere sa fiu mai paradita, etc.
E, si de-asta am cam lalait-o eu. Joi ar trebui sa ma duc dupa fii-miu la constanta, si asta inseamna ca ar trebui sa termin curatenia pana atunci, numai ca elena fiind fara frac-su sta numai in picioarele mele si s-a apucat sa scoata si ea haine din dulap si carti din biblioteca prt ca vezi Doamne se plictiseste. Cum se scoala din somn ma intreaba "unde Anghel?"...chiar sufera dupa el saraca. Daca i-am interzis intr-o zi sa nu bage ceva in gura s-a interesat imediat daca"Anghel baga?", sa nu cumva sa ii interzic eu numai ei chestia asta.

Iuliana, inseamna ca tre sa-l mai lasi cu suzi, si eu ma framantam cand il vedeam pe anghel de 2 ani si cu suzeta in gura, si daca gasea 2 in patut pe amandoua si le indesa in gura si asa dormea...pana la urma i le-a confiscat tac-su pe la 2 ani juma cand era mai mare si altfel ne intelegeam cu el, i-a zis "gata baiete esti mare, nu mai ai voie cu suzeta" asta pe un ton asa mai serios si spre surprinderea noastra chiar a functionat. Bine ca el si acum a ramas cu sechele ca se mai baga la elena in pat si trage din suzeta ei asta-i partea a doua sau cand nu-l mai gasesc deloc prin casa stiu ca a sutit suzeta si s-a bagat sub pat :))
iar cu "reparatul" chestiilor, fiind baiat mai ales asta-i doar inceputu' ;). Tre sa ma laud si eu aici ca abagat si fii-miu tot felu de cartonase cu animale in floppy, in video a bagat o discheta si inca ceva ca inca nu pot sa bag caseta, dar vedem noi, oricum ma bucur ca n-a bagat gem cum a bagat o vecina de-a noastra.

Bertha, mai Darius tre sa recupereze, ca stiu ca a fost foarte bolnavior, asa ca cumpara un bacs in plus de pampersi ca nu se stie ;)

Nico, si eu i-am spalat lu barbata-miu ceasu chiar imediat dupa casatorie ca sa ii arat eu ce de isprava sunt, dar si buletinu de cateva ori bine ca sunt plastifiate ca...in schimb cu permisu nu prea mi-a mers ca s-a cam sters scrisu, m-a intrebat un politist:bine dar ce se intampla cu permisu dvs? iar eu:pai l-am spalat-de parca era si normal :)))

Anacami, faina petrecere, si-au dat silinta oamenii, cum e si normal.

Irinusha, am vazut toate pozele, bineinteles ca alea cu Monaco mi-au super placut, dar mai ales mi-a placut ca ai povestit mai mult ce si cum pe acolo, ca parca as fi fost si eu putin , nu pream-am descurcat cu gustatul bunatatilor de pa acolo, dar asta e imi pun pofta-n cui. Frumos si bradu dar am remarcat ca cris e ornamentul de baza, sau cel mai frumos glob. Spor la inventar!

Cius, le are ceva Victoras cu somnu, si vai ce cuminte e Roxi, cine stie ce vrea ea sa-ti ceara de face atatea...hihihi

MAdisor, felicitari ptr carnet, sa-l stapanesti sanatoasa si sa nu pui la suflet daca unii soferi o sa te intrebe de ce nu stai la cratita, ca ei au impresia ca numai barbatii sunt buni in domeniu.

Alus, am citit povestea nasterilor si daca o sa mai faci bebei, iti urez sa-i nasti usooor, si sa fie sanatosi.

Monet, chiar mare Liuta ta, o vedeam eu prin poze ca pare tare inaltuta dar ma gandeam ca poate asa pare in poze, dar uite ca e pe bune. Si ce rabdatoare e ea, mai te ajuta Dumnezeu asa cu ele. Bravos!

Laureta , sa cheltui cu folos prima sotului, el a fost la munte acum tre sa te bucuri si tu, nu?! ;))

si-am urcat pe-o sa si-am plecat asa, sper ca n-am uitat pe nimenea, ca daca da, ii dau un pupic asa:

Laura si Anghel (iun.02)& Elena (mai.04)
POZE CONSTANTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Monet, La multi Ani Fericiti !
Laura(mamaleone), a trecut cu bine Anghel de boală? Ce frumos că se inteleg si se iubesc! Tie iti doresc multă sănătate, să stii că si eu scartii f. tare fată de inainte de sarcină, chiar mă plângeam la un moment dat că nu imi mai pot controla organismul si că nu îl mai cunosc..
Cius, Victor nu mai papă deloc lapte sau nu mai vrea doar din biberon?
Laureta, distractie placută, să te bucuri de revenirea lui "tati"!

Vă multumesc pt. aprecieri, probabil că zilele viitoare voi pune si niste poze!
Dupa petrecerea de vineri seară, ieri am fost cam "nervoasă", fără chef de nimic.Asadar, ieri am plecat în Metro cu gândul să cumpăr brad (că anul acesta, pentru prima dată,ne-am hotărât să luăm unul artificial); acolo aglomeratie mare, si un singur model amărât de brad (la 1,5 m, cu tot cu suport)! Binenteles că m-au apucat nervii, că la începutul lunii văzusem vreo 10 tipuri,unele f. reusite.Eu as fi vrut să-l cumpar de atunci, dar sotu' (ca o adevarată Balantă "care este") a zis ca mai avem timp...
Astăzi am fost din nou la cumpărături, am găsit unul dragut în Bricostore.I-am cumparat si lui Sebastian o tablită magnetică si un set de masinute, desi vorbisem cu Mosul de anul ăsta să-i aducă doar hăinute...
La întoarcere m-am dus în Mall Vitan (că-i mai aproape de mine) să-i cumpăr un combinezon (mai are unul, dar daca îl pun în carucior sau îl ridic în brate se ridică pantalonasul destul de mult- la cât de agitat este..). Acolo nu am g#259;sit combinezon decât de la 12 luni în jos..Cic#259; nu mai au (au intrebat în mai multe locatii care le apartin) si nici nu vor mai produce nimic din colectia de iarna.La un magazin al#259;turat, la fel- combinezoane doar pt. varste mai mici.Pân#259; la urm#259; l-am "pricopsit" pe Sebastian cu un costum de schi!!!Salopet#259; cu bretele si geac#259;; problema este c#259; cea mai mic#259; m#259;rime de acest tip era de 2 ani! Este un pic cam maricic#259; ,dar ce s#259; fac daca nu am gasit nimic la 18 luni ?!? Geac#259; groas#259; si pantalonasi mai are, dar as fi vrut si ceva cu care s#259; nu-i r#259;mân#259; spatele descoperit in cazul in care va face tumbe prin zapada
Sebi are acum vreo 84 cm ( nici parintii nu sunt prea înalti..), dar creste destul de repede...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

iubitelor,

multumesc de urari, niste scumpe sinteti, ca-ntotdeauna.
am intrat repede-repede ca acuma deconectez computeru', ne mutam de miine pina in 23 (!!) adica sean merge cu masina si pisicile marti si ajunge-ntr-o zi. eu si fetele si ai mei zburam simbata dimineata, in ajun de craciun. internet n-o s-avem pina-n 28 decembrie, aiaiaiai:).

pupici tuturor!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Monet LA MULTI ANI! Sanatate multa si putere sa va asezati la casa vostra fara mari peripetii.
fetitele dragalase sa te lase si pe tine sa te odihnesti. Si iti mai doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi.

Mey am avut o noapte de numa. Nu stiu ce a avut Bia ca a plans toata noaptea. Desi ieri a fost foarte cuminte si chiar vroiam sa o laud da acum uite ca nu mai stiu ce sa spun.

Camelia super petrecere, bine ca te-ai simtit bine. Mey io n-am inteles cum e cu combinezoanele.

Mamaleone Si eu m-am schimbat mult dupa nastere si ma durea spatele ingrozitor si alte chestii mai marunte. Poate gasesti un medic care sa te trateze mai bine. Elenusa draguta. Auzi la ea cum se intereseaza daca are fratiorul vioe sa bage in gurita. Si sa speram ca nu face si ea varicela.

Berta Si daca dai muzica mai tare in casa tot aude condatorii? micul mancacios, hai ca recupereaza dupa boala nu ai ce-i face.

Cius fain sa te ajute Roxi la spalat geamuri. Nu o trimiti si pe la mine? Ca vorbesc cu Mosul sa-i aduca ce vrea ea, ca eu nu mai apuc sa le spal. Mey n-am spalat chestii importante doar cardul de la Angst, bilete de masina, o reteta de-a lui Bia, carti de vizita si cartonasul dela Pampers pt concurs. De asta chiar imi pare rau ca mai aveam de pus doua inimioare si primea o jucarie.
Super daca ati scapat de bibe, vezi ca e si Victoras fruntas la ceva? Ca sa nu te mai plangi ca e ultimul din grupa.

Laureta Si ce faci cu prima lui tati? Dai petrecere? Hai lasa ca vine ea si ziua cea mare cand va papa Inisa toata mancarica.

Hai ca m-am mai trezit, sa va spun ce patit Bia aseara. Dupa ce m-a ajutat sa spal frigiderul, io pregateam masa, Bia se juca cu mopul pe jos pe sub masa si era intinsa pe burta se pune tasu la masa si o calca cu piciorul de la scaun pe mana. Mey asa m-am speriat ca nu am fost pe faza si nu intelegeam de ce plange Bia si face tasu asa de urat, ca mai mult m-am speriat de el. Cand m-am lamurit i-am dat un cub de gheata din frigider si am linistit-o putin. I-am controlat degetul lovit si am vazut ca poate sa-l miste fara probleme. Si-a revenit destul de repede ca pe urma ne-a oferit o parida adrenalina. Se apuse mandra sa danseze si se invartea ca un titirez apoi o lua prin casa asa ametita si noi dupa ea sa nu pice cu capul prin late mobile.

Va pupic ca trebuie sa plec la munca.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragele mele !!!
Mi-a fost dor de voi. AM citit ce-ati mai scris...dar n-am putut sa va scriu ca am avut tare multa treaba la servici...de..sfarsit de an...noi responsabilitati....
Sunt super obosita.
Ieri seful nostru a cumparat un porc si si-a chemat toti angajatii si am facut pomana porcului, vin fiert...

Amalia este cuminte, iubitoare, mancacioasa...nimic nou...
a intrat in "stand-by" la vorbit. Nu mai zice cuvinte noi...

Vreau in mod special sa urez Monei "sarbatori fericite!!!", sa va acomodati in noua acasa si tot binele din lume !!!!
Sa-ti traiasca frumoasele printzese !!!
Wow..ce inalta este Liuta.

Irinusha, superbe pozele. Pupici lui Crisulet.

P.S Am terminat si eu curatenia, in sfarsit !!!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani! Mona Tot ce-ti doresti sa devina realitate! Copilase sanatoase si o familie iubitoare in continuare!!!
Haideti ca scapati voi si de matarea asta si o sa va linistiti ... toate cele bune in casuta noua!!! Va pupicim!

Mamaleone, esti mortala!!! Da' cu durerile astea nu-i de gluma ... lasa sa se linisteasca toata lumea si dupa Craciun si Revelion, du-te si la alti doctori ... prea dau toti vina pe nasterile astea! Multa sanatate! Balenuta ta e tare dragalasa! Cum mai e Anghel, i-a trecut? Sa inteleg ca Elena n-a avut nimic, asa-i?
Mai, daca mai reusim o vacanta in Ro., neaparat trebuie sa ne vedem sa-i lasam pe teroristii nostri sa se joace impreuna ... cred ca ar face o echipa pe cinste!

Cami, ce petrecere faina! Mai, asa sef da! Sa-ti traiasca! :)
Are si Cris pantaloni de schi, i-am luat de la obor de bb-i si sunt tare buni ... mai ales ptr. zapada ... si cred ca-i bun si cel de 2 ani, mai strangi bretelele. Sa le poarte sanatos! :)

Cris, si la voi la fel ... sa stii ca mi-ar place si mie o "pomana porcului" ... de cand eram mica si taiau bunicii porcu' n-am mai avut parte de asa ceva ... si atunci ma bateam cu var-miu pe sorici :) Nu-ti face griji, o sa invete Amalia si alte cuvinte ... si asa e "premianta" noastra! Poate Elena a Laurei sa o prinda din urma! :)

Bertha, pupici mancaciosului ... eu una m-as bucura sa fie si al meu asa ... nu prea papa, dar face si el kk de vreo 2 ori pe zi ... de unde nu stiu :)

Nicoleata, pupici dulci pe manuta lu' Bia! Dansatoarea mica! Sa stii ca si Cris face tot la fel ... se duce la boxa si bate in ea cand vrea muzica ... si incepe sa se invarta ... trebuie sa-i mai aducem noi aminte de maini si de picioare sa mai topaie in stil de dans, ca altfel fuge decat in cerc pana ameteste si pica ... e tare incantat! :)L-am amenintat ca-l dau la balet :)

Laureta, sa ne spui ce ti-ai luat pe prima! :) Cum te mai simti?

Va las, am avut treaba multa, nici inventura n-ma continuat-o ... dar nu puteam sa stau fara sa va pup! O zi faina! Mai e putin si vine Craciunu' ... iuhu ... zile libere si mancare multa! Ce mai vrea omu' mai mult? ;)

Irinusha & Cris (03.05.04)

site-ul lui Cristian
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Revin. A reusit si Bia sa doarma de dimineata 2 ore neintrerupte de la 8 la 10. S-a trezit plangand si avea febra. Cred ca ii ies ceva dintisori ca nici biba nu a vrut sa o pape si a plans incontinuu pana la mamaie. Cand a vazut-o s-a dus la ea in brate si s-a lipit toata de ea, apoi vrioa sa il fugareasca prin casa pe Alex.

Cris Pomana porcului zici? yami-yami ce buna e. Amaliei, mai ea si ea o pauza sa stocheze bine ce a invatat.

Irinusha spor la treaba sa termini inventarul mai repede

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Seara buna!

Monet, la multzi ani! Sa fii sanatoasa si sa itzi traiasca printzele. Mosul sa va aduca bucurie in suflete si in casa!

Printre haine scoase la aerisit, sortat si spalat, cartzi care asteapta sa le sterg de praf, jucarii care trebe' si ele sortate, Clara cocotzandu-se pe toate scaunele si mesele (cand ajunge pe mese o dau ferm jos si fac un pic pe suparata; acum ma pupa si ma iubeste) va scriu cateva randuri...

Cius22, Eu sunt "campioana" la cumparaturi pentru decoratziunile specifice, iar de impodobirea casei sunt responsabili copiii si sotzu' Eu mai vin cu mici idei, pe ici, pe colo, prin partile esentziale lui Roxy si lui Victoras cel viteaz, care s-a facut baiat mare si nu mai papa cu bibe!
Laureta, ai dreptate. Da' cel mai frumos Craciun a fost cand ei aveau 5 ani, stiau deja despre Mosu' muuulte povesti, si cand l-au vazut erau tareee emotzionatzi. Aveau in ochisori o privire pe care nu am sa o uit niciodata si de care imi e dor! Il mai vazusera si pana atunci, da' abia atunci au realizat cine era acel cineva imbracat in rosu si ca barba alba ca omatul! De 12 ani Mosu' este nelipsit de la noi, in fiecare an caut cate un prieten sau cunoscut necunoscut care sa joace rolul... Il asteptam alaturi de nasi si fetitza lor, de sora-mea (acum cu viitorul sotz) si de fini! Casa e araanjata, bradul facut, cozonacul pe masa... sau la crescut...sau la cuptor (depinde de timp) Cadourile se ascund in bucatarie in bufet, tot acolo se imbraca Mosu', care apare apoi ca din senin in casa sau dimpotriva cu clinchet de clopotzei (sa vad ce idee mi-o mai veni anul asta...) Nu lipseste nimeni de la Mosu', de la mic la mare. Dupa ce primim darurile, se canta colinde alaturi de Mosu', la brad. Apoi el pleaca si incepe un freamat si o fasaiala, hartiile care au ambalat darurile sunt in toate partzile, colo se aude un uruit de masinutza, colo un icnet de bucurie ca a primit pausa dorita, in partea aia ca s-a primit un desuuu... Dupa ce ma bucur de aceasta imagine, ma duc la bucatarie ca sa pregatesc ospatzul Inisei!
Mamaleone, multzumesc! Nu o sa pun la suflet, am sa fiu fata cuminte si am sa te ascult! Abia astept sa iau permisul ca pe urma sa pot spune ca abia astept masina puilor! Cum se mai simte Anghel?! Elena cum e?!

Inchei, m-am intins prea mult (iar!) si parca vad ca dupa ce privesc acea imagine, o sa ma intorc in bucatarie sa continui framantatul cozonacului daca nu pun osu' la treaba.

Va pup!

Mergi la inceput