Sezatoarea canadiana (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

A, nu e mare surpriza, seara e mare !!!

Mon pays c'est l'hiver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

aha, fetelor, mersic de idei. cred ca o sa ma opresc la niste CDuri cu muzica, pentru ca el e mai mult plecat. avantaj eu, ca pot sa las pg DC deschisa, ca nu vede. hi! hi!
chiar am cautat un "pulover bestial" dar pe bune daca am gasit. ma mai duc o data azi, si o sa mai trec inca o data pe la sears. poate-poate... ceas are, mobil tocmai si-a luat....e groasa asta cu cadoul, va zic eu.
as avea eu un cadou pt el, dar stiu ca pe ala il banuieste, de aia zic ca i-as mai fi luat inca ceva, ca sa il surprind. cadoul "celalalt" sint 2 pahare f misto de "colectie". le-am luat de la "home sense". au tot felul de chestii misto de colectie, versace, bulgari.
in fine, iar ma duc in mall azi. sper sa vin cu ceva in traista. cred ca o sa ma urasca copilul asta cind s-o face mai mare, pentru cit l-am tirit pe la cumparaturi.

sarbatori fericiteeeee !!! si spor la treaba !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

quote:
Ira
Fetele, puteti sa ma ajutati urgent ? Plec in 10 min. si caut o coronitza din aceea festiva pentru usa, DAR sa fie din crengi de brad adevarat. Ati vazut pe undeva ? Merciiiiii !!! Anda spor la cumparaturi, Codritu, sarcina usoara si frumoasa !

tre sa fie in piata, Ira... da piata nu-s sa spun unde-i

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dragi canadience ( doamne,mamici in devenire, mamici cu copilasi, studente, etc)

VA dorim un CRACIUN FERICIT CU SANATATE, BUCURII SI PACE SUFLETEASCA!

ANUL NOU 2006 sa va aduca mult noroc , realizari profesionale si indeplinirea tuturor dorintelor!

Sa petrecetzi frumos!

Va pupam

Denisa si Emma Andreea

Denisa
35+

Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Cricor, a ajuns zapada pe la voi? Aici tot ninge, ba mai tare, ba mai incet, ba cu soare, dar ninge, desi se pare ca prognoza ar fi avut alte pareri. Sa ninga cat vrea azi, dar maine si poimaine gata, ca iar plec cu masina pe teren.

Simonna, da, am stat in Racadau, pe Crisului. Dar asta doar dupa ce m-am maritat, adica din '93 pana cand am venit aici. Deci colege de scoala nu am fost (de ce generatii foarte diferite? Par foarte tanara sau foarte batrana?). Tu pe unde ai stat?

Emilly, si eu am reactionat la fel ca tine cand sotul a lasat fetita singura in masina pentru mai putin de 2 minute, asta se intampla in fata blocului in Brasov. Eu zic ca in ceea ce priveste siguranta puiului meu nu accept nici un risc. Mai bine sa exagerez decat sa-mi smulg parul din cap o viata.
Si fetelor, lasand la o parte siguranta copilului, ca sunt constienta ca toate va luati masuri de precautie, incercati sa nu riscati nimic atunci cand vine vorba de institutiile statului. Am vazut cu ochii mei mama anchetata de asistenta sociala pentru ca baietelul de 7 ani mergea singur pe strada, in apropierea blocului in care locuiam. Iar dupa cazul povestit de Laura am vorbit cu o prietena care mi-a spus ca unor prieteni de-ai lor din Kitchener le-au luat copilul pe loc, pentru cateva luni, pentru ca il lasasera singur in masina pentru cateva minute. Au urmat tot felul de anchete, cursuri de responsabilizare si juraminti fierbinti ca sa isi primeasca inapoi copilul. Da, e mai complicat, inchide si deschide centura, dar asta te fereste de complicatii mai mari.
Si Simonna, poate copilul e OK acasa, dar e suficient sa te observe un vecin grijuliu ca pleci in mod regulat de acasa fara copil si te poti trezi ca te asteapta politia acasa. Serios, de cand a fost cazul cu copilul mort de deshidratare pentru ca fusese uitat in masina totul e mult mai riscant.

Na, gata cu grijile, hai sa ne intoarcem la cadouri si la curatenie. Eu pe al meu sot l-am avertizat ca i-am luat cadou si ca nu are voie sa cotrobaie, altfel mosul se supara si a pastrat bonurile de returnare la magazin... Iar cu curatenia... gata, mai trimit mesajul asta si ma apuc!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Corinush, voi stati aproape de noi, si e zapada. Nu multa, dar exista. Azi a mai nins un pic. Cat trebuie sa mai astept nametii aia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Avem zapada de la ninsoarea trecuta. Fi-miu vrea una noua, ca n-a mai ramas zapada pe trotoare ca sa-l putem trage cu sania kilometri prin tot cartierul.

Ninsoarea de la voi n-a ajuns pana acasa la noi, cred ca s-a oprit pe la serviciul meu, incepusem sa-mi fac curaj sa-i spun sefului ca eu plec (dinnou) de frica zapezilor pe autostrazi. Pana la urma s-a oprit...

Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Fetelor, ma umpleti de invidie cind vad ca sinteti la start (daca nu gata cumva) cu curatenie si papica... Nici nu vreau sa ma gindesc ce m-asteapta simbata! Am racituri in comanda speciala, tre sa gasesc "adidasi" ...
Emilly, Donia: nu stiu cum, dar noi n-avem picior de brasovean in preajma in Montrealul asta, incepusem sa cred ca tot Brasovul a emigrat in Ontario! Tare ma bucur ca nu-i asa! Racadau a fost ultima etapa din peripluul post maritis prin diverse case, pina atunci fusese Balcescu, plin Centre Ville, ca sa zic asa! :) Republicii, Timpa, Saguna, Dealul Melcilor, "23 August"...
Donia: pe Padina, care, din amintiri, e f. aproape de Crisului, nu? Crisului e paralela pe lungime cu Parcul Trandafirilor, zic bine? Padina e aia cu Complexul Padina, na, ce logica sint! Noi ne-am petrecut juma de '99, 2000 si 2001 in parcul ala, eu si Atomix adica, dar cred ca fetita ta e mai mica decit clasa I-a al meu, nu-s daca ne-am luptat pe aceeasi galetica de nisip :)
Si-mi aduci aminte de bancul cu ala de merge cu scrisoarea la Posta si functionara il intreaba: Par avion? Iar el zice: Nu, nu pareti!
Asa si tu... pari tinerica tare, cred ca m-am orientat dupa faptul ca fetita ta e mai mica decit Radu... Ca dupa anul de maritis... poate-am fost la aceeasi scoala :)
Acu' serios, in chestia asta cu copiii singuri, e sau nu litera de lege cu lasatul lor singuri inainte de 12 ani? Eu i-am intrebat pe colegii mei de pe-aici si mi-au zis ca nu, ca de fapt trebuie sa demonstreze autoritatile ca ai pus viata copilului in pericol, dar nu erau siguri!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Simonna, eu am primit "adidasii", comanda era implicita! Dar inca nu m-am hotarat daca fac racituri de Craciun sau de Anul Nou, caci si la mine sambata se anunta incarcata si vreau sa mergem si la colindat.
Da, in Parcul Trandafirilor ne-am facut si noi veacul, dar am asteptat sa plecati voi ... adica Roxana a aparut pe lume doar in 2001 (de unde reiese ca acum are 4 ani si jumatate, iar fericita mamica 35). Sigur ca stiu Padina, cumnata mea locuieste acolo, in blocurile de 4 etaje. Dar daca nu ni s-au batut copiii pe galetusa de nisip, poate ne-am batut noi la vreo coada prin Complexul Padina .
Acum cu copiii pana la 12 ani, prietenii mai cu vechime pe aici ne-au spus ca nu e lege ca n-ai voie sa-i lasi singuri, si faceau si ei asta, dar cu mari emotii de frica vecinilor. Copilul lor era mai maricel, avea vreo 9 ani cand ne povesteau asta. Stiu si eu? Eu incerc sa nu risc. Iar politia si asistenta sociala incearca, desigur, sa evalueze situatia in mod individual. Dar depinde si peste ce ofiter dai, cata experienta are, cat de panicos e... Pentru ei pe primul loc e siguranta copilului, iar daca simt ca sunt indreptatiti sa o faca, intai iti iau copilul si dupa aia intreaba. Ca mai tarziu se poate descoperi ca s-au pripit... asta e, primeaza siguranta copilului si nu emotiile parintelui.

Denisa, multumesc de urari. Iti doresc si eu un Craciun fericit, iar micuta ta sa stea linistita la caldurica, sa o lase pe mami sa se odihneasca si sa petreaca sarbatorile in tihna.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Denisa, multumim de urari. Craciun fericit si tie, multa sanatate si multa odihna...

Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput