Sezatoarea canadiana (37)
Raspunsuri - Pagina 12
Mona_B spune:
Buna dimineata fetelor!
Mai stiti ceva de Vichi (Myrrha)? Nu stiu daca voi sunteti la curent cu urmatoarea veste,acum 2 saptamani anuntase la un alt subiect de discutii ca asteapta un BB.Asa m-a emotionat stirea, parca mi s-ar fi intamplat mie minunea.
Dar Zuzilici, pe unde o mai fi?
Cricor spune:
Laura, nu le ia nimeni copilul. Ca sa ia copilul le trebuie multe dovezi. Cei de la Child Services vin sa vada daca copilul e neglijat, daca-i dau de mancare, daca il bat, chestii din astea. E foarte important ce spune copilul (daca e suficient de mare sa povesteasca in engleza). Mai bine le spui ca sa stie la ce sa se astepte.
Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
Emilly spune:
MonaB mai e o proaspata gravidutza noua printre noi, Codritu.Am tras cu ochii pe la vecini si am vazut ca e graviduta in citeva saptamini, 6-7, cred eu.
Sper sa ne viziteze si pe noi sa ne dea veste personal, nu se simtea prea bine si poate asta e cauza lipsei ei.Anyway Codritu, sarcina usoara, greturi cit mai putine si multe felicitari!!!
In ce priveste copii lasati singuri mie mi se face pielea gaina.Acu citeva zile imi zicea sotul ca a intrat la benzinarie sa plateasca si ca a lasat-o pe gaza singura vreo 2 minute, am zis ca mi se face rau cind mi-a zis si l-am certat groaznic de tare sa nu mai faca asa ceva.Acum cu cazurile expuse de voi am putut sa-i dau exemple si sper eu sa nu mai faca imprudente din astea...
Anda super ca la voi e caldut.Io tre sa circul azi cu autobuzul si ma ia groaza sa stau cite 15-20 de minute in statii ca nu-s de ce nu pun si astia autobuze mai dese iarna, unu la juma de ora mi se pare groaznic de putin, noroc ca nu tre sa circul zilnic ca m-as impusca.
Cit priveste Cadoul ce la Mosu si eu sunt in pana de idei...
Siminaa si eu tot din Brasov dar in Steagu Rosu pe Neptun
pupici si o zi buna!!!
Emilly cu gaza ei
columbiana spune:
buna fetelor, am revenit si eu ( sau ce-a mai ramas din mine dupa o sesiune grea ), dar mai am una si am scapat; ma opresc la un certificat ca mi s-a acrit de scoala, cred ca i-a cam trecut vremea;
acum incep vinatoarea de joburi (desi cred ca dupa sarbatori doar voi gasi ceva);
despre cadoul de Craciun, eu i-am luat sotului meu un dictionar francez-englez in format electronic, pe care l-am ascuns in basement, intr-o comoda cu hainele de vara, si sotul meu cautind nu-stiu-ce, l-a gasit; acu imi bat capul sa caut altceva, si cu locul de ascunzatoare ( poate la vecini )
Ira spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
despre cadoul de Craciun, eu i-am luat sotului meu un dictionar francez-englez in format electronic, pe care l-am ascuns in basement, intr-o comoda cu hainele de vara, si sotul meu cautind nu-stiu-ce, l-a gasit; acu imi bat capul sa caut altceva, si cu locul de ascunzatoare ( poate la vecini )
Hai ca esti culmea, fa ca mine, nu mai lua nici un cadou, si sigur n-o sa gaseasca nika, oricat ar cauta .
Felici la sesiune, si bafta cu vanatoarea de job!
Mon pays c'est l'hiver
Ira spune:
Acum serios vorbind, io o sa-i iau cadou o geaca GAP, dar noi suntem rabdatori si asteptam boxing day, ca doar pt. o zi voi economisi 50 $.
Anda, dac-as fi barbat, mi-ar place sa primesc :
Toate sunt cu sau, ca ce-i prea mult strica :
-cateva DVD-uri bune
-bilet la meci de hokey
-un pull-over bestial
-abonament pe 1 an la gym
-un bilet de loterie
-carte buna
-un ceas mai acatarii
-excursie in imprejurimi, un we de vis, eventual fara sotie
-orice inseamna aparatura electronica sau tehnologie de ultima ora se potriveste
Mon pays c'est l'hiver
carmen77 spune:
Ira , hai ca m-am distrat. Cum sa astepti pana la boxing days? Pai mai are cadoul farmec daca i-l dai dupa Craciun? .
In alta ordine de idei, eu i-am luat sotiorului 2 pulovere faine de la Sears ... da, stiu ... un cadou absolut ... banal, dar ... mi-au placut si nu am resiztat .
Emilly , eu zic sa nu exageram totusi, si eu il mai las pe Matei 2 minute cat intru inauntru la benzinarie sa achit benzina .... dar parchez intotdeauna masina ca sa il pot vedea ... nu se intampla nimic in 2 minute, nu mai certa sotul degeaba .
POZE NOI
Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003
carmen77 spune:
Codritu , FELICITARI! . Sa ai o sarcina usoara si fara greturi si un bb sanatos.
Anda Panda , despre cadoul sotului ... eu stiu ca barbatilor (marea lor majoritate), le plac cadourile ce implica electronica. Acuma depinde si la ce buget ai disponibil, dar ai putea sa ii iei un handheld (daca nu are), un telefon mobil mai suparat ... chestii din astea . Sau daca e pasionat de chestiile casnice (a se citi reparatii prin casa), poti opta pentru scule de la Canadian Tire, Home Depot ... etc ... un Black&Decker, ceva ... ... pe Florin stiu ca l-ar incanta mult.
POZE NOI
Ira spune:
Pe bune ca i-o cumpar atunci, insa de asta stie, am discutat deja.
De restul nu scriu nimic ca io las DC-ul tot timpul deschis si nu vreau sa stric sara cea mare maaaaai , pai ci ti faci daca arunca sotul vreun oki pe pagina ? Uh, uh !
Mon pays c'est l'hiver
carmen77 spune:
I'm safe , nu se uite pe DC decat fff rar, si aia numai daca las eu deschisa pagina ... altfel no way.
Succes cu surpriza maaare .
POZE NOI