Sezatoarea canadiana (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Spre rusinea mea habar nu am, dar am impresia ca Sibi le-a scris scrisoare, si acum e la fac. sa invete. O sa-i sun, dar nu am inteles f bine, tu ai primit sau nu ai primit de o saptamana ? Ai fost si tu in aceeasi situatie, cu schimbare de cont ?

Merci.

Ok, l-am sunat pe cell, deci a trimis scrisoare, insa daca ei nu stiau nimic nu ne opreau alocatia din contul initial...Insa ei ne-au oprit-o si din contul vechi, dar nici nu ne-au dat-o in contul nou. Cred ca le ia ceva timp, o sa mai astept vreo 2 zile pana sa sun.

Laura, Carmen are dreptate, sa stii ca recent a fost un caz aici de masina furata cu copil uitat inauntru - final fericit, copil gast in cateva ore, dar parintii cred ca au pierdut 10 ani din viata.....dar daca baietelul se trezea si traversa singur strada in cautarea parintilor ? Sau daca se speria groaznic vazandu-se singur ?

Mon pays c'est l'hiver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Da, am primit alocatia de la federali de o saptamana. Mai exact in data de 13. La noi a fost problema cu shimbatul de adresa, noi ne-am mutat acum cateva luni, si am anuntat pe internet ... si cu toate astea toate plicurile veneau tot la adresa veche . Si uite asa a trebuit sa ii sun ... altfel tot la blocul vechi ar fi trebuit sa merg si acuma sa imi ridic corespondenta.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Copii mici de Canada, bagati un oki aici http://ca.music.yahoo.com/launchcast/stations/default.asp apasati pe traditional Christmas, dati drumul la luminitze in casa, beti un cioco cald si......uitati-va la fulgii mari de zapada de pe langa geam.....

...mmmm ? .....simtiti fericirea cum va invaluie ?

I'm dreaming of a white Christmas....

Edit : Valeu, in Cot de nej s-a oprit ninsoarea, se reia programul diseara precis, am vazt yo la meteomedia. Orisicum, ie suficient de alb, zic io.

Mon pays c'est l'hiver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Multumesc Ira!esti o draguta ca de obicei!

Din cate inteleg tu stai in Cote de Neige,nu?Esti multumita?Eu vreau si metrou pe aproape!

Ce bine ca la voi ninge!In Romania nu e pic de zapada si cred ca va fi un Craciun fara zapada!Dupa sarbatori probail ca va veni si zapada ca in fiecare an dealtfel!Sper sa fie ultimul Craciun in Romania!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Doamne, cat de frumos ninge afara! Ma uit pe geam si vad casele vecinilor, pomii desfrunziti, ninge cu fulgi mari si totul e alb. Parca sunt undeva la tara, e liniste deplina, cumparaturile sunt facute, vine Craciunul, bradul miroase asa frumos! Gata, diseara ma tratez cu un vin fiert.
Tocmai ce vizitai topicul vecin, cu "help" in titlu, si ma gandesc cu tristete la autoare. Probabil ca ii e chiar greu sa se bucure de frumusetea din jur daca n-are pace in suflet. Pacat.

In alta ordine de idei, Denisa de ce n-a mai aparut pe aici? O fi nascut?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ninge la voi? O ajunge si la noi in seara asta, oare? Fi-miu abia asteapta zapada, daca ar fi dupa el ar fi minunat daca am tine-o tot intr-o ninsoare.

Corina
Cumparati o felicitare pentru George!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

La noi ninge, ninge, ninge...e frumos !!!
Fetelor, nici nu am curaj sa-i spun fetei asteia ca e posibil sa-i ia copilul...Doamne, poate politistul asta se gandeste si el ca lumea face de sarbatori prostii si-si pierde capul si nu-i raporteaza mai departe...sper din tot sufletul pt ea , ca sigur nu va mai face niciodata asa ceva !!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Laura, n-o sa-i ia nicodata copilul pt. asa ceva. Am auzit de un caz in w island - Mtl un caz de araboaica tampita care si-a incuiat copilul in casa si s-a dus si ea ca o floare la piata....Copilul s-a aruncat de la et 4, a vrut sa evadeze, normal...nu si-a rupt decat un picior, dar nimeni nu i-a luat copilul...poate ca la a 2-a abatere da...

Ureaza-i curaj si sarbatori fericite din partea mea....si sa nu-si mai lase copilul singur in masina nu de frica autoritatilor....ci pentru el insusi.

Mon pays c'est l'hiver

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

salut la toata lumea !!!
aici e caaald si frumos, azi a fost soare, si acum sint 5grd.
intreba cineva de busuioc: se gaseste - "basil" ii zice. il gasesti proaspat (aici e ambalat asta proaspat) sau uscat in zona condimentelor
si mai intreba cineva de foi de placinta: se gasesc si alea, sint in frigider, ar trebui in zona in care e frisca, cred....in orice caz, pe acolo pe undeva
iar ref la copil...fratele unui var de-al meu a patit acelasi lucru, copil de vreo 8 ani lasat singur, tata plecat sa ia piine. a venit politia in 10 min. i-a despartit imediat si au interogat copilul si tatal in camere separate (ca ma-sa era la serv) timp de nu stiu cite ore. pina la urma s-a terminat ok.
chiar imi aduc aminte de un caz din edmonton intimplat asta-vara. copil lasat singur la gradinita, pentru ca educatoarele nu au mai verificat dormitoarele inainte sa plece. culmea e ca a stat asa copilul vreo citeva ore bune, pina s-a gasit patronul sa vina cu cheia. eu i-as fi dat in judecata, ca nu au spart usa la timp. copilul s-a ales cu o usoara deshidratare si atit. insa...i-as fi zgiltiit rau de tot, pentru ca si ei la rindul lor sint in stare sa "iti dea la cap". o fi bine, o fi rau....una peste alta sistemul asta canadian...citeodata nu-l inteleg.
cit despre cumparaturi pe net, ce sa zic ... eu am un card cu limita mica, vreo citeva sute, si il folosesc pe ala. asta ar fi una dintre masurile de siguranta. eu printre altele mai verific si firma la BBB (daca e canadiana. alea americane nu stiu unde sa le verific) plus ca de curind am cumparat ceva pe net si am platit pay pal. nu am primit coletul, iar aia de la paypal m-au despagubit cu contraval prod + banii pentru transport.la 2 zile am primit mes de la tipul cu produsul in care imi spunea ca din cauza mea el nu mai are dreptul sa trimita comenzi in canada, ca s-or fi luat aia de la paypal de el. acu...ce sa ii fac ? ghinionul lui

acum am si eu doua intrebari pentru voi:
1. aveti idee daca se gaseste amoniac ? din ala de prajituri. oricum in engleza (conf dictionarului) ii zice cam la fel. stiti voi vreo alta denumire ?
2. care ma intereseaza de fapt mai tare: ce sa ii iau sotului, ca sint intr-o pana de idei, din aia...cum nu am fost niciodata. am colindat mall-urile pina mi s-au umflat picioarele. copilul cind va fi mare cred ca o sa imi dea cu car-seat-ul in cap, ca na...l-am tirit si pe el. miine e ultima zi in care pot sa ma mai misc, ca dupa aia vine acasa si adios surprizos...

spor la cumparaturi si sarbatori fericite !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hei, ma speriati de-a dreptul!
Noi il lasam de citeva luni pe R. singurel in casa, cam o ora, poate una si jumatate, el se da in vint dupa asta, se umfla cu bomboane si casca gura la tv, noi ne miscam mai repede prin magazine... Sigur ca-mi trec tot felul de ginduri idioate prin cap, de genul: daca ia casa foc, dar ma tot silesc sa le uit, doar tot copilul sta singur in casa la un moment dat, nu vreau sa incep cu noi, cind eram mici, dar, ori si cit, ne incalzeam singuri mincarea, incuiam, descuiam... Vreau sa zic ca ei sint capabili sa se descurce, intr-un fel noi le oprim evolutia din punctul asta de vedere, le tot virim in cap ca e periculos sa faci aia, ailalta...
Donia, daca ma insel cu scuze!, tu ai scris ca ai stat in Racadau? Unde? Hai, spune ca am fost vecine :) La aceeasi scoala n-am fost, sau poate am fost dar in generatii muuult diferite. Totusi, e tare placut sa constati ca lumea e, de fapt, mica!
Pupici acum, incepe ziua de munca...
Simona

Mergi la inceput