Mamici de ianuarie-februarie 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna burtici,
Vad ca schimbul 2 se distraza copios...F bine, inseamna ca va simtiti bine
Monica felicitari pt bebelina ta , peste 3 kg... o sa fie o mancacoasa .
Alina nu am facut analizele , dar nici cu dr nu pot vorbi daca e plecata... Azi merg la medicul de familie sa vad poate imi da ea ce analize sa fac .Poti sa-mi mai spui o data ce analize ai facut tu , te rog?
MAi fetelor de 2 zile nu sunt in forma deloc, am contractii , cu tot no-spaul pe care l-am luat de 3 ori pe zi , unde mai pui ca a inceput si tensiunea sa fluctueze cand am 12.6 cand 16.8 imi creaza o stare de nervi la talpi de nu mai pot , nici nu stiu ce sa fac , sper ca bb mic sa nu iasa mai devreme...
VA pup,

Anca 30+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Acina, pai la cum te simti tu, cred ca ar trebui s intri cat mai repede in prenatal si sa stai acasa sa te odihnesti!
Cata, mi-am amintit. EU zic sa-ti trimiti sotzul in Austria, mai ales daca va cadoriseste pe voi fetele! Dupa ce nasti, n-o sa-ti mai vina sa-l lasi sa plece de langa tine. Pe principiul asta m-am bucurat si eu ca a mers al meu in Gemania sapt. trecuta. E drept ca am crezut ca nasc pana vine, asa de rau mi-a fost, dar cum a venit el, cum mi-am mai revenit. Si saracu' ma intreaba cu jale "mergem anul asta la ski?" Si i-am promis ca mergem in martie! Dar el chiar intreba de anul asta- luna asta . Si a venit asa de relaxat de la trainingul ala din Germania, incat pot sa-l chinui linistita noaptea! Se trezeste si ma intreaba mereu daca am ceva, daca mi-e rau........

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bee, chiar asta vreau sa fac , voi merge la medicul de familie ca am inteles ca ea trebuie sa-mi dea nu stiu ce hartie pt prenatal...

Anca 30+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Da Bee si la mine cu tot cu No-Spa 3/zi...degeaba, burta tot ma doare si contractiile sunt tot dese...nu vreau sa iau gynypral inca asa ca pina luni stau asa si vad luni ce zice doctorul! Am vorbit cu Dan si il las sa plece de marti pina duminica...a zis sa facem listuta cu ce ii mai trebuie Biei ca sa ia de acolo, daca este promotie...eu vreau sterilizatorul de biberoane si carusel sau cum ii zice (chiar cum ii zice?), in care sa o pun in casa si sa o iau dupa mine prin camere cind am treaba...ii zisese mamei sa stea cu mine, dar eu nu vreau ca ea are jobul tocmai la capat de Bucuresti si i-ar fi greu cu operatia prin care a trecut, sa strabata in fiecare zi orasul pina la slujba, asa ca sper sa ma descurc sigura...a...si basca ciocolatile pe care mi le aduce Dan! Sper numai sa fie ok cit timp va lispi si sa nu am emotii, cum vad ca ai avut tu cind a lipsit sotul!..Acina mie 16.8 mi se pare mult...ti-ai sunat doctorita? Daniela bravo pentru luni ca intri in prenatal!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta33 si 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Catalina, lasa ca o sa te bucure Dan cu o multime de cadouri, ia sa vezi.
Nu stiu la ce fel de carusel te referi ?
Carusel se numeste jucaria care se agata de marginea patutului si care se invarte si canta. Presupun ca nu e vorba de asta.
De premergator, cumva ????

Acina, da, medicul de familie este cel care iti da concediul pre- si post-natal.
Si eu tot de la ea o sa-l iau.
Trebuie sa o anunti din ce data vrei.

Bee, saracu' sotul tau. El tot mai spera sa ajunga la ski ?

Daniela (30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Daniela seamana cu scaunul de masina..cu o scoica, cum naiba i-o zice?

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

A...las ca si la mine zicea Dan ca de Craciun mergem in afara Bucurestiului la parintii lui, ca este si ziua lui...il cheama si Cristian si sa serbam cu ai lui, dar nu am eu curajul sa mai fac iesiri din Bucuresti...basca cine stie ce zapada va fi atunci!

Cafeluta graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Catalina, Pai, uite aici www.buburuza.com/magazindc/scripts/prodList.asp?idCategory=68" target="_blank">scaune de masina, care se pot face si cosulet.

Sau www.buburuza.com/magazindc/scripts/prodList.asp?idCategory=87" target="_blank">marsupii

Daniela (30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
ACINA, eu am facut ca analize de trimestrul III hemograma, calciu, glicemia, urina si secretie vaginala. Secretia poti s-o faci la dr. noastra cand mergi la control, iti ia ea secretie. Acum nu este in tara ca sa poti vorbi cu ea, dar eu zic ca tot analizele astea o sa-ti zica sa le faci, asa ca tu fa-le si cand mergi la ea la control sa ai si rezultatul sa vezi ce zice. Ca sa iti ia secretie trebuie sa mergi dimineata la dr. pentru ca seara nu sunt alea la laborator. Dar nu e nici o graba cu secretia, poti vorbi cu ea pe 19 Decembrie cand mergem la echo si iti zice cand sa vii. Dar restul de analize eu zic sa le faci deja. Imi pare rau ca nu te simti bine. Dar e bine ca te-ai hotarat sa intri in prenatal, tu trebuie sa stai linistita in patut. Multa sanatate !
MONICA, felicitari pentru grasunica de bebelina! Sa fie sanatoasa si ea si tu!
CATA, si eu ma vait toata noaptea, inca nu l-am trezit pe Gabi cu gemetele mele, dar cred ca in curand am sa-l trezesc pentru ca mi-e din ce in ce mai greu noaptea. Ma doare si stomacul mai nou, pe langa greturi si arsuri. Si la pipi merg acum la fiecare ora! Si de ceva vreme ma dor si picioarele noaptea si coloana. Si eu zic ca este cel mai greu trimestrul III, eu abia astept sa nasc. Chiar ma gandesc mereu la IOANA ce fericita este ca a nascut. Abia astept sa treaca timpul si sa nasc si eu!
BEE, si eu am avut vise erotice cu Catalin Botezatu pe la inceputul sarcinii, dar decand cu durerile astea si arsuri si greata nici de visat nu mai visez chestii din astea. Nu mai zic de chestii reale, saracul Gabi vad ca nici nu mai face propuneri.
DANA, am vazut ca ati gasit si urarea mea pentru IOANA, merci mult ! Ce calut i-ati luat Oanei?
Fetelor, am si eu o intrebare: mi-e foarte pofta de sorici si am facut rost de o bucata. Daca il prajesc pe tabla sa nu fie chiar crud pot sa pap? Ca mi-e foarte pofta!
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua fetele,

Alina esti o fericitaaaaaaaa!!! Nu il mai pune pe tabla, mananca-l asa ca sa simti ca lumea gustulsi gandeste-te si la mine Eu nu ma nici o sansa sa imi fac pofta asta, nu am pe nimeni la tara si Robert nu ajunge in Bucuresti deloc .Astept in schimb sa imi aduca amandineDe la inceputul sarcini ma gandesc la eleApropos....mie toata sarcina mi s-a parut groaznica, mai usor mi se pare acum in privinta mancarii
Dana cred ca o sa stea Oana numai pe calutStai sa vezi cand o sa vina Roxanica, o sa fie papusica ei vie
Va pup pe toate buticoasele, ma apuc de curatenie pt. ca mai tarziu mergem sa ma inscriu la spital

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput