Mamici de ianuarie-februarie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 5
Denisam spune:
VAd si eu prima data secevnte din telenovela lui MAraki-lacrimile alea de iubire..o ciudate
nie..
Mi-a adus Dragos ciocolata pt 1 an, Monica nu vrei cu amandine, cu alune, cu caramel, bomboane de toate tipurile- cica erau la fabrica proaspete si mai ieftine - se cheama Hershey!Mie imi plac cele cu menta dsi cea alba si cu lapte.
Merg si eu la nani!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Neata fetelor
....iaca si eu pe aici...aseara aceleasi vesnice dureri de sold, m-am vaitat de l-am trezit pe Dan si a inceput sa ma maseze si sa ma consoleze ca mult nu mai este...eu abia astept sa nasc, ca, sincer, trim. asta mi se pare atit de dificil ca nu mai am rabdare
...peste zi dorm ok, chiar de 2 sau 3 ori, exact ca si tine Alina, pentru ca daca dorm numai cite o ora nu ma apuca durerile de sold...dupa o ora incepe calvarul...si mie mi-e somn de pic...as dormi tot timpul, daca as putea! Monica felicitari pentru bebelina
...auzi eu cind am luat Gynypral imi dadea niste palpitatii de credeam ca o ia razna de tot inima...scrie si pe prospect...daca Doamne fereste patesti asa, rupele in jumatati si ia cite jumate de pastila...asa mi-a fost mai bine
Si apropo de tensiune...eu in general o am mica...la fel si inainte de sarcina...cam 9 sau 10, cu 5 sau 6, dar am observat cind ma doare capul seara am tensiunea ca tine...11 cu 6,5...tu ai cu 7...nu este cam mare mica? Nu ai dureri de cap? Eu am sa-l intreb pe doctor luni cind merg, ca mi-a zis sa-mi urmaresc tensiunea seara cind ma apuca durerea de cap!
Azi am o zi "misto"
....vin astia cu gazele si s-ar putea sa fie tambalau cu schimbatul conductei...misto, nu?
Vine si o femeie sa-mi spele geamurile si faianta...eu am inceput sa bag in masina, pe rind, toate jucariile de plus ale Biei sa le spal sa fie curate ( please, nu ma luati cu sarbatoarea, ca la mine se mai intimpla sa am treaba taman acum,ce sa fac?
)Asa ca azi o sa am o zi plina!
Oscilez intre a-l lasa pe Dan sa plece sapt. viitoare 4 zile in Austria si a-l tine linga mine...oi vedea si cum ma simt...mi-e frica numai sa nu ma intepenesc din cauza soldurilor si sa ma trezesc ca nu pot face nimik, dar daca ma simt bine si zice si doctorul luni ca totul este ok, probabil ca ii voi zice sa se duca...mai ales ca ne aduce si cadouri pentru amindoua!
Oi vedea!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
33 si 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
dana_ene spune:
DING-DONG ! 
SCHIMBUL DE DIMINEATA !
Mai, dragelor, eu una m-am tavalit pe jos de ras
.
Schimbul 2 e haios rau de tot.
Si ma gandeam ca de saptamana viitoare si eu voi trece tot in schimbul 2, ca abia seara o sa pot intra pe net, asa ca trebuie sa fac ceva antrenament cu fetele astea haioase
!
Monica, trebuie neaparat sa ma uit si eu putintel la serialul ala rusesc. Vad ca mama il urmareste. Am trecut si eu de cateva ori pe-acolo, in fuga cu telecomanda (ca noi suntem fani desene animate SENE MATE - ce sa facem ?) si am vazut numai femei frumoase, da' de barbati nu m-am uitat
.
Dar sunt foaaaarte curioasa sa-l vad si eu pe Vladimir. Sa ma vedeti deseara ce o sa ma protapesc in fata ecranului
, sa-l pandesc.
M-am mai uitat eu odata la un film pentru copii de pe un post italian - Fantaghiro, parca - fiindca-mi placea de tipul rau
- Tarabas: http://tarabas.turmalino.de/details.php?image_id=28.
AnaM, imi pare rau de vestea primita de mama ta.
Dar, stai linistita, fiindca e o boala care se trateaza. Si soacra mea are diabet, dar cu regim se simte foarte bine.
Monica si Ursoaica, sa va stapaniti sanatoase culorile 
.
Monica, am trecut si greutatea Dianei in listutza.
Alina, am primit de la Diana fisierul cu toate urarile si acum sunt si pe site.
Hei !
Noi aseara, dupa ceva drumuri, am reusit sa gasim calutul mult dorit de Oana.
Eram amandoi asa de fericiti de parca ne cumparasem casa, nu altceva.
Abia astept sa-i vad reactia cand l-o vedea sub bradutz.
Daniela
(30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Florinini spune:
Mai fetelor da tare mult fun ati mai avut, asta nu e rau inseamna ca sunteti bine si asta e cel mai important
.
Eu ma stradui sa tin pasul cu voi, va citesc zilnic dar numai spre seara, cand nu mai e nimeni pe aici asa ca nu am cu cine sa chat. Mai scriu si eu cate un mesaj, insa nu prea am lucruri noi de spus, cam toate sunt la fel.
Dana, ce frumos arata site-ul felicitari.
Inca nu am spalat lucrurile lui bebe, poate o sa o fac acum joi, in schimb mi-am facut bagajul de spital ptr. mine si joi o sa-l termin adaugand lucrusoarele lui bebe.
Sa vedeti ca i-am vopsit camera lui bebe intr-o culoare asa de turbata e un portocaliu de-ti ia ochii
, eu am ales culoarea si tare mult imi place. In schimb sotul zice ca e ca la gradinitele de pe vremuri din RO. Si ce ca mie imi place si numai ma umplu de bucurie cand intru acolo si-i vad patutul si lucrusoarele.
Mai fetelor la mine bebe sughite asa de mult,
cam de vreo 3-4 ori pe zi in reprize de pana la 10 minute, la voi se intampla asta?
Si o surpriza neplacuta ptr. mine de cateva zile am inceput sa simt ca parca imi vine sa vomit, adica imi vine pana in gat ciudatenia aia si se duce inapoi, nu mie greata deloc ci pur si simplu imi vine asa din senin in special spre seara. Si cand simt asa ma gandesc numai la biata Maraki care tare chinuita a fost cu greturile si varsaturile. Este foarte neplacut
, dar nu mai este mult pana la capat asa ca poate sa ma apuce orice, bebe sa fie bine.
Pup
Florinini
si
bebe David 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Florinini spune:
Hei Dana ce scumpa e Onuta ta si ce limbaj dulce are. Imi place la nebunie cum ii zice lui Roxana- Sansana, si-mi aduc aminte ca-mi spunea mama ca eu cand eram mica si ma uitam la desenele alea cu Mihaela, cica nu le spuneam desene animate ci "dragi copii", iar cand se terminau cele 10 minute de program si cumva uitam sa-i fac pa pa lui Mihaela plangeam de mama focului si stigam sa vina fetita inapoi ca am uitat sa-i fac pa pa. Si dupa mine incepea la urlat frate-miu si apoi sa te tii bine la concert, ne povestea mama. Asa ca asta ar fi un aspect la care sa te astepti, cica daca plange ala mai mare inpece sa planga si ala mic
Sa o iei la goana nu alta ...
Florinini
si
bebe David 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Florinini spune:
Hai ca vad ca inca scimbul I nu a facut ochi, iar schimbul II doarme dupa hazul de azi noapte.
Ma duc si eu sa-mi "chinui"
un somn si poate reusesc sa pacalesc cateva ore de ameteala si perpeleala. De dormit doarme "buna a batrana si stirba" ca eu stau cu ochii in tavan si sper ... aproape in fiecare noapte
.
Florinini
si
bebe David 34+
utocatalina spune:
Florinini si la mine Bia cred ca sughite si de 7 ori/zi...cit priveste starea de varsatura si mie imi vine citeodata in git mincarea de parca as vrea sa vomit brusc, dar nu o fac...ia vezi tu pe forum la odiseea sarcinii in 40 de sapt, ce scrie la sapt. 34..."semnele nasterii premature"...eu m-am speriat ca m-am regasit acolo si cu durerile de burta ca la ciclu si senzatia de deranjament la stomac desi nu fac vizite dese la WC...(ies cam la 2 zile)+ senzatia asta de voma brusca...dar in fine, de acum mult nu mai este si sper sa nu fie cazul la noi..decit dupa 37+
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
33 si 4 zile ![]()
utocatalina spune:
A si am uitat...cred ca am contractii foarte multe...burtica se intareste des...o sa le numar ca deja au devenit o problema in capul meu, desi nu sunt dureroase!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
33 si 4 zile ![]()
Bee spune:
Buna fetele.
Aseara eu una am disparut brusc de la distractie, convinsa fiind ca voi reveni. SI imi pare rau ca n-am facut-o nici macar la 2.30, cand ma trezisem a 2-a oara pe noapte sa merg la Wc si sa mananc un mar. Am aprins si TV-ul, dar la PC nu m-am gandit, ca eram sigura ca dormitzi!
Ana, poate totusi mama ta nu are diabet! SI daca ar avea, la varsta dansei nu cred ca e fff periculos si cu regim si ceva medicatie se rezolva! Tu sa ai grija cu tensiunea ca e mare si fugutza la spital daca ti se pare ceva dubios. La varsta asta de sarcina sa nu dai in altele,Doamne Fereste!
Dana, bine ca atzi gasit calutul Oanei! Daca-si dorea ceva mai extravagant ce faceati? Eu cand eram copil imi doream pian, adevarat! Mi-au adus ai mei unul mic de jucarie, dar nu m-a satisfacut deloc. Site-ul arata splendid. Daca spui ca de saptamana viitoare treci la schimbul II sa inteleg ca intri in prenatal?
Florini si bebelusha mea sughite de mama focului si ziua si noaptea. Cat despre intrebarea de data trecuta legata de streptococ, aici se face sau la intrarea in trim III, sau si mai bine (unii prefera asa) cat mai aproape de nastere (eu o fac sapt viitoare, la 37 +)
Catalina, tensiunea de care zici tu nu e mare, chiar daca ai fost toata viata hipotensiva. Eu toata viata 9 cu 5, acum 12 cu 8, ocazional, dar frecvent 11 cu 7. A sarit si de 12 cu 8, dar foarte rar. Nu-ti fa griji decat daca trece de 12 cu 8 (uite pe Ana au prins-o de cateva ori cu 14 cu 9 si nimeni n-a luat nici o masura). Cat despre dureri, eu le am de 2 saptamani, dupa ce contractii ioc toata sarcina! Aseara, a fost chiar de groaza, era sa-mi fortez norocul si sa incep sa le numar, mai ales ca erau dese si dureroase! Noroc ca sunt inca neregulate. Azi, vad ca m-au sarit (momentan)!
Monica si Ursoaica, sa stapaniti sanatoase glow-urile. Moni, m-ai facut curioasa cu Vladimir (minunat nume. Pe bb2 asa o sa-l cheme!
)
Irina, spor la cumparaturi! Eu harnica, cum sunt am si fost de dimineata la plimbare + cumparat mancare (mi se parea ca prea nu ma doare nimic si e momentul sa profit). Sa ne zici diseara rezultatele preumblarilor.
Maraki stiu ca tu erai cu CTP
, dar vad ca l-ai parasit pt prospaturi!![]()
Bee 36+
si Fetitza
dana_ene spune:
Bee, daaaaa ! 
De luni sunt in prenatal.
Martea viitoare merg si la medicul de familie pentru primul vaccin antitetanos.
Si Sansana mica sughite, dar parca Oana sughita si mai mult, asa cum spui si tu Flori, de mai multe ori pe zi.
Stai linistita, ca-i normal.
Daniela
(30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006