Mamici de ianuarie-februarie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 7
ralirali spune:
Salutare, burtici!
Cu greu am reusit sa dau gata tot ce ati scris din urma si acum nu mai stiu ce si cui voiam sa zic
.
Noi ieri am avut o zi tare faina, am reusit sa iesim din ritmul de zi cu zi: am condus aproape toata ziua prin oras si imprejurimi, iar seara am avut musafiri de ziua lui Ovi. In afara de febra musculara la maini(de la volan ca acum cu burtica e mai greu
) si cateva incercari de contracii pe parcursul zilei ne simtim ok, dar azi recuperam cu statul in pat.
Dana, ma bucur ca intri in prenatal, asa scapi si tu de stresul de la munci, dar speram sa nu ne uiti si sa mai intri pe la noi sa ne mai povestesti una alta.
Acina, Janina, bafta si voua cu prenatalul, veti vedea ce bine e sa stati acasa..e mult mai liniste.
Ralu 35+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
monica70 spune:
HOP SI EU!
Tocmai am papat ceva si acum imi beau cafeaua...de dimineata ![]()
Ma bucur ca nu v-a cine stie ce citind aiurelile de azinoapte dar vad ca mai intra lumea in prenatal
si poate mai veniti...si voi la schimbul 2!
BOMBONICA ma bucur ca te-ai distrat!
DENISA poate ca ciocolatile alea ti-or ajunge tie un an...dar vezi ca eu am alte unitati de masura in ce priveste ciocolata
Ne vedem diseara, nu?
CATA mersi de sfat sa stii ca Gnipyralul asa a si zis medicul sa iau cate o jumatate dimineata, jumatate seara. Tensiunea nu-i mare ,stai linistita!Iar cu semnele de nastere prematura...si eu tot le-am urmarit dar amajuns la concluzia ca devin obsedata, sas ca m-am calmat.Rezist eu pana de ziua sotului ..in 11 ianarie! Apropo de sot bine ca-l lasi sa plece, mai iti aduce una-alta! Si spune-i sa faca o halta prin Arad la intoarcere sa mai lase din ciocolata aia
...e prea grea, sa nu fac spondiloza...
![]()
FLORININI deci ai zugravit camera ...sper sa nu fi iesit ...CACANIU
...IRINA se pricepe...la nuante...
DANA ma bucur ca ati gasit calutul...ce-o sa se bucure OANA ! Si vezi caserialul cu Vladimir e la 16,45 pe Antena 1.Am citit ca-i sex-simbol la rusi la ora asta, e un pustan frumusel foc,are doar 30 de ani. Mersi si ca ai pus-o pe DIA pe listuta! Sper ca daca intri in prenatal vi si tu la ![]()
trupa de noapte!
ACINA mersi de felicitari,vezi si tu cu tensiunea aia, chiar asa oscileaza? Ai luat-o bine? Las' ca daca intri in prenatal se mai domesticeste ea!
BEE pacat ca n-ai intrat azinoapte...dar diseara ce faci? ![]()
MONI 35+ si bebelina DIANA
acina spune:
Alina
, merci mult pt analize . Tu la ce clinica le-ai facut? Imi pare rau ca te dor toate dar lasa iubita ca mai e putin .
Dana am inteles ca pot lua prenatal de la 7 luni si 10 zile deci pot sa intru chiar de luni.O sa vad ce mai zice si ea azi.
Monica , da am luat-o bine la interval de cateva ore, asta ma sperie si pe mine.Sper sa se regularizeze ...
Ralu 
Anca
30+
Pozele Noastre
Burtici
monica70 spune:
ALINA mersi de felicitari!
Asa-i daca stai mult in pat si pe mine ma dor toate cand stau in pat...e mai bine pe scaun! Hai mai des pe net!
MARAKI spor la curatenie!
RALU ma bucur ca esti ok! Si da, e mai bine acasa...uite stau pana la 2,00 pe net si ma trezesc la...12,00!!!
Ma pun si eu pe treaba...ar trebui sa merg la ora 15,00 la intrunirea lunara a expertilor contabili sa fac macar prezenta (sant in stagiu...) dar nu prea am chef,vad eu!
Mai intru ca-s la PC m-apuc de conta!
a pup!
MONI 35+ si bebelina DIANA
marchplayer spune:
Mai monica, nu se poate asa ceva..plec aseara si te las aici si te gasesc tot pe baricade...nu mai spun ca lectura a fost destul de placuta, m-am distrat mai ales cand a venit Ursoaica si nu pricepea nimic din povestile voastre. Nu ca eu as fi priceput mare lucru
. Vladimir...mda, arata bine..sa-mi povestesti si mie odata ce-i cu incalceala aia de femei frumoase ca eu de cate ori ma pun sa-l vad adorm!
Nu stiu cine intreba de analizele de trim III, eu tocmai le-am facut si sunt urmatoarele: calciu seric, glucoza serica, R.P.R., Urina biochimie si sediment, Hemograma cu formula leucocitara cu Hb, Ht, si indici. Anti -HIV 1+2, si secretia vaginala!
Irina ai plecat la cumparaturi? Sa-mi spui daca ai gasit crema pentru sani!
Ana, nu mai fi suparata din cauza diabetului, se poate trai foarte bine cu boala asta daca tii un oarecare regim si faci tratament. Mamaia lui Robert are diabet de multi ani si a si orbit intre timp din acest motiv si de-a naibi daca tine vreun regim, are 73 de ani si scuza ei este ca oricum moare, macar cat mai traieste sa manance bine.
Maraki, te-ai apucat de curatenie? Ma bucur sa aud ca ai inceput sa mananci si tu cat de cat in ultima vreme!
Dana, cred ca o sa se bucure oana de calut foarte mult! Am vazut si eu ceva asemanator in Selgros dar cred ca era calut-saniuta!
Daniela 31 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
alina80 spune:
MARAKI, imi pare rau daca ti-am facut pofta! Eu ma gandesc ca e crud si de-aia vroiam sa-l pun pe tabla. Cand iti aduce Robert amandine? Spor la treaba!
ACINA, mie mi-a facut analizele o cunostinta, am mers acasa la ea si mi-a luat sange, i-am dus si urina si mi-a adus repede rezultatul. Asa nu stiu cat dureaza, dar eu zic sa le faci unde vrei tu, ca nu conteaza asta.
MONICA, daca stau pe scaun ma doare spatele si mai tare.
CATA, bafta cu treaba azi!
Fug sa ma epilez.
35+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
dana_ene spune:
Fetelor, uite am gasit pe net EXACT calutul-balansoar pe care i l-am luat Oanei: cal balansoar
Sigur ii va placea. E misto pentru ca are si roti si talpa balansoar.
Monica, o sa fiu si eu in schimbul 2 de saptamana viitoare. Sigur ! 
L-am gasit si pe Vladimir
: http://www.serials.ru/persons/en/Daniil_Strahov.html
Daaaaaaa, frumooooooooooos tipu' !
Daniela
(30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Ursoaica spune:
Buna ziua burtici!
Mai dar cand vine Ioana acasa? Vreau sa ne zica cum este cu bebita acasa, daca se descurca, daca se simt bine!
Fetelor este in contul nostru un mail de la Zacky Zackaria super! Ma emotionat pana la lacrimi.
Florini si bbita mea sughite mereu in reprize de 20 min, cateodata ma intreb daca si cand are de gand sa se opreasca.
Iar cu fratii asa este. Este destul sa-l vada cel mic pe cel mare suparat ca se pune pe un urlat de nu-l mai impaci, se opreste doar daca rade cel mare. Asa pateam eu cu fratemiu (el este mai mic cu 10 ani). Ah, mi-am adus aminte ce emotionat este si cu cata nerabdare asteapta nasterea primei nepotici.
Acina 16 cu 8 mi se pare enorma marea in starea noastra.
Apropo de soti lasati sa plece, dar ei chiar vor?
Ca al meu a plans cand am plecat asta vara 15 zile si sarcina era la inceput ... acum nu mai vrea sa plece nici la servici unde stie ca vine seara. Nu pot sa fac nici o miscare de el![]()
. Daca ies afara ma ia la intrebari (pana unde am fost, ce am facut) si pe urma imi tranteste un "sa nu mai ies fara sa stie el ca daca mi se face rau pe strada, de unde stie el unde sa ma gaseasca?"
Monica cica iar te-ai apucat de conta? Ha, si vrei sa o termini?![]()
Pana la urma eu asa te vad negru pe portocaliu. O fi iesit negru din cauza combinatiei albastru cu orange.
Ursoaica
36
Ursoaica spune:
Fetelor mi-am pus motanul la slabit, i-am dat o poleiala de la ciocolata si se alearga cu ea in toata casa
se da cu capul de toate cele ... dar nu renunta 
Ursoaica
36
Ursoaica spune:
Dana ma bucur ca ati gasit pt Oana cadoul mult dorit de ea. Cred ca in momentul in care o sa-l vada sub brad se blocheaza. Cred c-o sa se intrebe "mami chiar a vorbit cu Mosul?"
Ursoaica
36