Mamici de ianuarie-februarie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
DANA e super calutul ala! Si eu m-as da hutza cu el! Si cum se face premergator...?
Da' si Vladimir e super...incepe serialul peste 1 h si 45 de min. Va fi pe post de premiu daca termin pana atunci ce mi-am propus la conta 
URSOAICA super cu motanul ala si eu le faceam din astea!
Si la culoarea mea...degeaba ! La mine ma vad albastru marin pe roz
si nu cacaniul Irinei!!!
MONI 35+ si bebelina DIANA
marchplayer spune:
Ce roz ma Monica? Are dreptate Irina, si eu tot un fel de orange spre maro vad (ca sa nu-i zic KK-niu
).
Si eu astept cu nerabdare vesti de la Ioana. A mai sunat-o cineva? Nu ar fi trenuit sa vina acasa?
daniela 31 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
Mai, ce chestie!!!!!
Stiti ca eu am doua harduri puse pe computer acum sunt pe ala de contabilitate si am intrat pe net de-aici si acum vad si eu ...negru pe portocaliu!!!!! Pe celalat hard se vedea albastru pe roz!
Am pus doua ca am zis ca de pe asta nu intru pe net sa nu iau ceva virusi si sa nenorocesc toata baza de date contabile...cu antivirusi cu tot.Dar cine poate sta departe de voi????
Bee spune:
Dana, bine ca intri si tu in concediu. Multam si pt lamurirea cu Vladimirul Monicai. Moni, dar eu imi inchipuiam ceva mai macho, mai o barba ceva, pt genul asta de barbati, cred ca Max-ul lui Maraki e mai
yammi.
Maraki spor la treaba.
Ursoaica, mie-mi place glow-ul tau "polar". E fff reusit. Cat despre al Monicai, eu il vad ca Irina: albastru inchis cu cacaniu.
Rali, daca mai tragi de volan, inseamna ca te simti bine! Macar s-o tii tot asa.
Bee
si Fetitza
Ursoaica spune:
Monica s-ar putea sa fie si de setarile placii video sau a tubului de la monitor. Placa daca este setata cu 16 bit mai scoate din culori, daca ai placa video buna baga 32 bit. Sper ca nu te-am bagat in ceata
. Dar sa nu faci asta daca nu stii sigur, caci daca monitorul nu suporta degeaba ai placa video buna. Sotul tau stie?
Iar pe Irina eu o vad pe galben.
Am si eu o lacuna... Cine stie sa faca un site? Se face greu? Exista vreun site care sa te invete cum se face? Dana...?
Ursoaica
36
maraki spune:
Fetelor cred ca maine vine Ioana acasa cu Razvanel, poate o suni tu Monica si ne spui ce noutati are.
Alina pai ai uitat?
Eu am pomenit de sorici prima
acum cateva zile! Pe 27 dec. vine Robert cu amandine, asta daca nu ma uita![]()
Fetele care se uita la Lacrimi de iubire, am o intrebare: este o reclama la suc de portocale in Ro cu un tip care se scoala noaptea, se duce la frigi si bea din sticla, intre timp se tot deschide usa frigiderului din cauza unui pom
E...tipul ala din reclama nu este cel care lucreaza pt. Varlam?Mi se pare ca seamana
Denisa tie ti s-a parut ciudatenie serialul pt. ca nu l-ai urmarit, cred ca e cel mai tare din Ro la ora actuala!
33+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
URSULINA ha! ha! sotul meu e paralel cu PC-ul si cu tehnica in general
Macar nu ne batem pe PC!
Nu ma pun sa umblu la setari ca mie-mi place albastru+roz! Iar la cacaniul asta nu modific pentru ca-i conta aici...pe hard
Bine ca acum stiu ca n-am devenit daltonista de roz bombon ca numai eu vedeam, asa!!!!
Denisam spune:
Neata schimbul II si naziau schimbul I,
Vad ca sunteti tare vioaiei azi, eu cam adormiat desi am mai furat 1h de somn in plus,dar imi beau cafeaua cu rom ca si Monica
si imi revin repede.
Dana cred ca o sa stea Oana numai pe calut- e superb.Stai sa vezi cand o sa vina Roxanica, o sa fie asa de fericita!
Sper de lunisa fim colege de asa zisul'prenatal' in cazul meu medical.Peste 4 h merg lamedci si sper sa ezolv cu medicalul.
Daniela- iti urez sa il vezi pe Vladimir calacrimiel alea de iubire sunt ciudate,nu au nici un tip mai frumusel, poaet Lucian Viziru ala dar nu m-a convins![]()
Ursulina- bine ai revenit!
Maraki- bafta cu inscrierea si eu am dus hartiile ieri si mi-a zis tipa ca ma pune pe lista de asteptarela camera privata si dc nu vor fi urgenzte mai mari ca mine ma baga in semi-privata, ceea cee ok.
Irina e la shopping!
Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
dana_ene spune:
Ursoaica, eu site-ul il prelucrez in FrontPage (o componenta a Microsoft Office). E usor de invatat, mai ales pentru cine a lucrat cu alte aplicatii Office.
Monica, zau ca nu-mi dau seama de ce spun aia ca se face premergator.
Talpa aceea pentru balansoar se da jos si raman rotile. Poate asta inseamna pentru ei ca e premergator.
Dar oricum noi avem premergator, pe care tocmai l-a redescoperit Oana in debara.
Bineinteles ca l-a vrut afara, sa se joace. Intra singura in el si se plimba prin casa mai mult in "mersul piticului". Iar cand intalneste vreun obstacol, se ridica in picioare, salta premergatorul ca pe o rochitza si trece mai departe.
Va puteti convinge : poze decembrie
Daniela
(30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Ursoaica spune:
Bee
si mie imi place, l-am vazut intamplator la o fata si m-am gandit (mai fac si acest efort
) sa il pun si eu. La glow ma refer
.
Baiatul acela este prea tinerel si finut pt mine.
Bee deci iti plac barbatii cu barba si mie imi plac
. Si moare soacramea ca nu-l las pe fisu' sa se barbiereasca
.
Ursoaica
36