Mamici de ianuarie-februarie 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Buna burticutze

Mai intai sunt datoare cu niste informații pentru fetele care s-au aratat interesate de Scoala parintilor la Municipal. Cursurile nu mai incep de maine, ci doar din ianuarie, asa ca unele dintre noi nu vor mai apuca sa se scoleasca. Poate fetele care vor naste in februarie.
Apoi, pentru fetele din București, dar nu numai, ci si pentru celelalte fete daca apreciati ca merita osteneala deplasarii. Maine incepe la Romexpo „Targul Kidex 2005”, de unde mai putem face cumparaturelele care ne-au ramas, poate vor fi si ceva reduceri promotionale, ca de obicei. Pentru detalii, vedeti aici http://www.kidex.ro/
Ursoaico, mie imi place tare mult numele Thea. Ar fi fost o posibila varianta si pentru bebica noastra, daca nu ne-ar fi placut mai mult Ilinca Ioana.
Si Vladimir e tare frumos. Suna …nobil.
Luni am fost si noi la eco, totul e bine, colul e inchis, cu o lungime de 37-38 mm. Ilincutza are 2150 gr., e deja in blockstart (cu caputul in jos) si e … tare frumoasa. Niciodata nu mi s-a parut atat de frumoasa.
Maine mergem la consultatie la doctorita noastra.
Azi terminam cu zugravitul in camera Ilincai. Am facut doi pereti rozulii (foarte pal, nuanta florii de maces) si doi pereti galben pai (la fel de pal). O sa fac niste pozici sa va dati cu parerea dupa ce luam si perdelutele.

Va pupacesc.

Irinel si bebe Ilinca Ioana 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ralu- ma bucur c aati petrecut fain ieri!
Acina si JG-bafta cu prenatalul!
Moni- nu te mai bag in ceatza si eu cu tehnica, dar e mai fain as cu glow-ul, lasa sa aiba culori diferite pe cele 2 hard-diskuri, ca e mai fain, nu zici, mai clatesti ochiul

Eu cred ca imi schimb glow ca cel al Ursoaicei, ca e de sezon si e fain
Trebuie sa termin o chestie f. grea dupa sedinzta de ieri si nu am chef de ea, dar sper sa ma mobilizez, ca maine nu vreau sa dau in stres total si e posibil sa fiu fara baba deci e pacat sa nu profit sa ii termin din 'treburile ciudate pt ea'

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Mi-ar fi placut si mie un calut din ala cand eram la varsta Oanei!

Maraki hai sa ne luam de mana ca noi nici acum nu am terminat curatenia de dupa amenajari-nu stiu cand vom reusi.sper ca in 2005.ca eu mare lucru nu pot sa fac, iar cristi mai are de vopsit bucataria-ca degeaba stralucesc taote de noi, daca nu e zugravit..si nu numai acolo mai sunt chestii de facut...

Sotii- al meu da tel peste tel, daca sunt plecata in oras singura.pe aici mereu se opresc metrourile: ba un accident, ba un colet suspect, ba lesina cineva.......si el intra in panica si incepe sa ma sune......Sunt si ei parinti responsabili si grijulii!

Chiar daca nu am mai scris de vreo 3 zile, de citit mi-am facut timp noaptea ......ziua. Mai ales ca am vazut ca ati prin ideea cu felicitatu si ma gandeam sa nu ziceti ca arunc pastilute si am dau la fund apoi, dar am vazut ca Diana s-a apucat serios de treaba si m-am linistit.........Am avut niste zile cumplite, ieri chiar m-a busit plansu de somn........efectiv eram cheauna si nu puteam sa dorm, iar bebe isi vedea linistit de tumbe......Am inceput de sambata noaptea- 3 ore de somn presarate cu vreo4 cosmaruri din care m-a trezit Cristi ca tipam. Si cu astea 3 ore m-am distrat in fiecare noapte, daca nu ma trezeam de la o lovitura puternica, era un cosmar, daca nu un carcel si tot asa.......Duminica de furie m-am apucat sa fac prajituri-ma deconecteaza-acum sa reusim si sa le mancam:eclerurile s-au dus imediat, dar acum ne luptam cu placinta de mere si tortul.Luni am fost la scoala toata ziua si seara in oras cu o prietena ca vopsea cristi tavanul in hol, iar ieri a fost cumplit-de oboseala imi tremurau toate cele si somn pauza.......mi-a venit doar in metrou cand ma duceamla banca , unde normal ca n-am putut dormi cu toate ca imi promisesem ca oriunde si in orice pozitie ma apuca dorm..........de frica ca adorm la intoarcere am preferat sa mai lalaiesc o jum de ora in plus ca sa ma pot intoarce cu cristi acasa ........si mi-a prin bine ca am gasit un super cadou de casa noua, ca mergem la niste prieteni sambata: un serviciu de espresso pentru doi foarte design, combinatie inox si sticla. Nu stiu ce fata aveam, dar sotul meu a decretat ca mancam ceva in oras, ca altfel lui ii e frica ca pic pe drum ......n-o mai lungesc, dar pe la 11 seara tot treaza eram cu un curs in mana si aici s-a rupt filmul pana la 4.30 dimineata.n-am mai dormit atat de nu stiu cand....... v-am povestit toate astea ca sa va mai incurajez-asta-i sarcina, daca nu sunta rsuri, sunt dureri de oase, daca nu insomnii si tot asa.......dar ne sustinem una pe alta si trecem peste ele......noroc ca bebeii sunt bine ca asta-i cel mai important.

Sa stiti ca mi-am tinut promisiunea si in fiecare noapte am verificat.......daca are nevoie cineva de incurajari suntpe baricade....dar sper ca mai incolo va fi nevoie....cu scrisu e mai greu ca sunt cam ametita noaptea si nu prea imi vine la socoteala sa vorbesc de una singura ca pe la schimbul 3 nu prea e lume.

iar am scris un roman.............ma duc sa mai fac nitica treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursulina si Bee, avem aceleasi gusturi Nici mie nu mi-a placut Vladimir Ursulino aceeasi problema o are si socrosenia mea, nu il las pe fii-su sa se barbiereasca prea des
Irinel felicitari pt. bebelina Ilinca ma bucur ca merge totul bine cu sarcina
Fetele sa nu dati cu rosii: Vladimir era maidanezul de la blocul meuDe cate ori aud numele asta imi imaginez catelul de la bloc

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irinel ba da mama o sa ne scolim ... pe viu
Denisa vezi ca eu am pus glow ala cu light (cred ca asa se scrie) si cu nr 6 sa nu pui mai mic. Daca te hotarasti sa-l schimbi desigur.

Ursoaica 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Andiaroro eu nici amenajarile nu le-am terminat mai avem patutul de montat, dupa care mutari de sifoniere ( asta nu imi place deloc pt. ca trebuie sa scot tot din ele )De zugravit nici nu ma gandesc pt. ca s-ar putea sa ne mutam la anul si nu are rost.Imi pare rau ca ai insomnii la greu, eu ma uit la tv cand nu am somn noaptea si il programez sa se inchida singur in caz de ma i-a somnul.Pe net nu intru ca am cablu in sufragerie.

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI fain cu maidanezul ala
MARAKI,BEE,URSULINA eu nu suport barbosii si nici mustaciosii!
Sotul era cu mustata si inainte cu doua saptamani de nunta si-a dat-o jos (cat l-am stresat eu si mami)! Arata ca un tigan unguresc cu ea !!! De barba nu mai zic ca se barbereste dimineata si seara e deja aproape crescuta...si de lene se mai barbiereste doar odata la 2-3 zile fac cu nervii! poat de aia imi place VLADIMIR ca-i mai puiutz, nu macho,desi si aia imi plac cateodata! Da' la genu puiutz e super!
DANA e super scumpa OANA si in pozele astea!
IRINEL,ANDIARORO etc.
Plec sa lucrez ca ma corupeti tot timpul!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Uau iar ati scris . Bun asa. Hai ca ma uit la meci si intru apoi.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ursulina-mersi de pontul pt glow.Ma duc sa vad dc il schimb acuma..
Mie nu-mi plac barbatzii cu barba,eu pe Dragos nu il las nici amxim 3 zile, ma zgaraie si ma gandesc cum e sa ii pupe pe copii asa ca un arici, dar e chestiune de gust si asta este.
Andiaro- sa dormi mult si a te odihnesti,bafta cu amenajarile ca si tie Maraki!

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Hm, al meu sot are cioc si plete...de marinar! dar cred ca si daca si-ar lasa barba nu m-ar deranja prea mult, bine sa-i stea!
Si eu am predilectie spre numele astea rusesti, am si eu un pisoi maidanez pe care l-am numit Ivan!
Mai ce va mai laudati cu glow-rile astea...eu n-am "bani"...trebuie sa stau mai mult pe net, poate ma mai colorez si eu!

daniela 31 fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput