Mamici de ianuarie-februarie 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Nici mie nu-mi plac barbatii cu barba sau cu mustata.
De gustibus...

Monica, mersi .

M-am uitat mai devreme cu Cosmin la pozele lui Razvanel si el, saracu', s-a speriat: cica e asa de micutz!
Eu abia astept sa inceapa valul de nasteri, sa va vad comorile.

Andiaroro, de acord ! Important e sa fie bebeii bine, trece si perioada asta de sarcina.

Daniela (30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa si Monica: in primele zile normal ca inteapa barba, dupa vreo saptamana e matasoasaSpor la treaba si tie Denisa March si eu ce mare scofala am facut:am pus glow si tot degeaba ca la mine nu se vede nici o culoare, nici de la mine, nici de la fete, nu stiu ce glow-uri si fonduri vad fetele

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina mercic mi-ai adus aminte, ca uitasem de meci. Si iar ma stresa barbatemiu ca de ce nu m-am uitat.

Ursoaica 36

Mergi la inceput

Maraki ai un mov frumos la glow.
Si ce marfa este barba cand te gadila pe burtic. Fetele carora nu va plac barbosii sa nu va suparati pe mine.

Ursoaica 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki
Ursulina - hai sa vedem dc am reusit culoarea de la glow- blue light am ales!
Daniela- hai ca-ti dau eu niste puncte, vrei?
Irina--ai luat ce iti trebuie pt la spital- tu esti cu meciurile, sa ma tzii la curent si pe mine, ca uite nu sunt deloc productiva cu documentul ala de la job..

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by maraki

March si eu ce mare scofala am facut:am pus glow si tot degeaba ca la mine nu se vede nici o culoare, nici de la mine, nici de la fete, nu stiu ce glow-uri si fonduri vad fetele

33+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Maraki, tu esti colorata intr-un MOV tare !

Si mie-mi place foarte mult glow-ul Ursoaicei .
(Da senzatia de ursoaica polar )

Daniela (30+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Irina din 3 portari nici unul nu este capabil sa apere. OOOOOFFFFF ce tie si cu meseria asta. Avem numai antrenori capatanosi si nici unul de portari, m-as duce eu dar la mafia din federatie mai bine imi bag un bat in . Scuzati dar m-am enervat...de aceea nu ma uit la meciuri...

Ursoaica 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna burticutze!
Iar ati scris o groaza, vad ca ati avut si fun, ce mai...frumos. Pacat ca nu pot tine si eu pasul cu voi, dar tare mi-ar placea...
Nici nu mai stiu cui trebuie sa-i raspund, dar asa se intampla cand scrieti mult.
Ana, sanatate multa mamicii tale. Cam asa se intampla dupa o anumita varsta te pricopsesti cu toate bolile. Dar partea buna e ca un diabetic poate trai fumos daca este atent la regimul care i se impune. Capul sus si nu iti mai face grij, tu trebuie sa ai grija de tine si bebe.
Catalina, cred ca tu vorbesti despre www.burlingtoncoatfactory.com/IWCatProductPage.process?Section_Id=9624&pcount=&pn=1&Product_Id=172200&SearchedProduct=t" target="_blank">bouncer sau www.burlingtoncoatfactory.com/IWCatProductPage.process?Section_Id=12923&pcount=&pn=1&Product_Id=394618&SearchedProduct=t" target="_blank">swing.
Daca m-am inselat, sorry.
Dana tare frumos calutul. Va fi Oana tare bucuroasa cand o sa il vada sub brad. Si iti inteleg sentimentul pe care l-ati avut dupa ce ati cumparat calutul. Si noi de multe ori cand luam ceva si stim ca Ecaterina va fi foarte fericita ne apuca asa o stare de multumire si fericire de nu pot descrie.
Monica, felicitari pentru bebelina Diana. Ma bucur ca totul a fost bine la control.
Denisa si pentru tine ma bucur. Oare si la voi controalle astea la doua sptamani sunt doar...conversatie? Neglijez faptul ca iti ia tensiune, urina, te cantareste si asculta inima lui bebe.

Pe mine de ieri m-a apucat o durere de masea groaznica, asta ca tot va spuneam ca ma simt excelent. Si acum ma mai doare si am o stare nasoala. L-am pus pe barbate-miu sa vada ce am, eu doar vedem gingia umflata si...surpriza...imi iese maseaua de minte. M-am crucit si eu si barbate-miu ca deh taman acum cand sunt insarcinata s-a gasit sa iasa. In fine, sper sa supravietuiesc.
Astazi mergem la banca unde avem cont sa il vedem pe Mos si sa ne pozam cu el. Adica mandra, nu noi.
Mai citesc din urma si sper sa mai revin si sa nu adorm intre timp.

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Sau eu in poarta ca sigur nu mai intra nici o musca din cuaza gabaritului.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA nici eu n-am fost productiva azi,sper sa recuperez in seara asta!
FETELE cu barbosii stiu ca gadila
Merg sa aprind TV-ul ca imediat incepe serialul...si poza aia e nimic! Sa vedeti ce zambet are VLADIMIR
DENISA blue ai tradat cacaniul???? acum te confund cu URSULINA!!!

MONI 35+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput