Mamici de ianuarie-februarie 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Irina, Ursoaica de ce meci vorbiti? Ma duc sa dau o fuga pe gazeta sau prosport sa vad despre ce e vorba.

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica- am inca punctesa revin al cacaniu, dar mai pest eo saptamina cand schimbam tema serii, nu?
Diana- cam asa cu vizitele la medic, depinde cu cate intrebari te duci tu, si ce medic ai, vb de controalele la 2 sapt, eu mai merg pe 20 Dec si apoi la saptamina, sa vezi atunci
Irina-vrei sa iasa flacaul azi, de aia intri in poarta

Denisa
33+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Gata, am vazut ca e handbal. Dar vad ca stam binisor, asa ca nu te enerva Ursulina.
Mama ce dor imi e si mie sa mai vad un sport european ca americanii astia in afara de fotbalul lor american nu stiu nimic. Bleah.

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Handbal cu ale noastre fete cu mare.
Irina 37+

Mergi la inceput

Stam bine? La grasime poate. Stai sa vezi ca e un gol diferenta. Problema noastra in fiecare an .Nu mai spun nika.
Bine ca mi_am bagat tvul pe calc ca e mai simplu acum.
Irina 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Dana mercic. Nu m-am gandit la asta.

Mai, sunt penale fetele astea (la meci ma refer).

Denisa am fost la ele doar la seniori juniorii in alta parte. Si sincera sa fiu nici eu nu le suportam, cel putin pe junioare... Ca sa-ti dau un indiciu am fost in generatie cu Mihaela Ciobanu (am avut profesor bun) ultimii ei 5 ani acolo. Ma opresc caci altfel povestesc pana nasc si poate nu intereseaza pe nimeni.
Si ma enerveaza rau messul ca merge din 2 in 2.

Ursoaica 36

Mergi la inceput

Monica m-a busit rasul. Auzi, dupa o saptamana devine matasoasa...
Nici mie nu imi plac barbosii, adica unii imi plac, dar sa nu ma pupe.
Dar in liceu eram ferm convinsa ca imi plac. Si asta datorita profului de mate care arata beton cu barba. Dana, iti amintesti de nenea Enescu?

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Irina, lasa ca suntem experti sa stam cu inima cat un purice pana in ultimul minut. Dar eu chiar credeam ca suntem tari dupa turneul de saptamana trecuta si dupa primele meciuri. Deh, vise de...roman.

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Penale, doar penale? Pai lasa ca iti zic eu dupa meci.
Irina 37+

Mergi la inceput

Ursoaica, eu in vremurile demult apuse faceam site-uri cu netscape-ul. Nu era greu, dar pierdeam ceva vreme. Si construiam pe angelfire ca aveau spatiu maricel. Dar de doi ani de zile nu prea m-a mai preocupat problema.

31+ si 04/25/2000

Mergi la inceput