Mamici de ianuarie-februarie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 12
Ursoaica spune:
Irina 
esti de belea!
Hai ma ca tu arati beton iti dai seama cum arat eu la 130kg fara exagerare.
Diana cum poti sa spui ca primele meciuri au fost bune ... au fost alea LEMN cel putin Angola (sau cum s-au numit) vai mama lor.
Si aia sa stii ca nu accepta romani sa faca echipe acolo, am vrut noi sa plecam in SUA sau in Canada si ne-au trantit ca nu au nevoie de antrenori ca au destui (cred ca nu au inteles despre ce este vorba).
Ursoaica
36
Ursoaica spune:
Dana si Diana folositi niste termeni de ma bagati in ceata. Eu nu ma pricep de loc la capitolul asta.
Ma mir ca au castigat dar vineri mancam sigur bataie cu ritmul asta de joc.
Fetelor eu ascul Enya, Faithless, Loona, Mylene Farmer apropo de ea mai are cineva ceva mel cu ea?
Tre sa ma calmez, offf chiar nu vine nimeni din urma sau nu mai au loc de jucatoarele proprii.
Ursoaica
36
diana12 spune:
Ursoaica, pai dupa rezultate ziceam si eu ca am fost bune. Ca n-am mai vazut un meci de handbal sau fotbal sau gimnastica, etc de aproape un an. Tot ce vad aici mai omenesc e baschet, in rest...
31+ si
04/25/2000
Ursoaica spune:
Diana scuze dar eram prea
. Sincera pe cel de ieri nici eu nu l-am vazut. Mie imi plac meciurile TARI, nu lalaitele astea. Dar ... pacat ca nu vezi si altceva, sunt tare patrioti
.
Ursoaica
36
irinadum spune:
Ursoaica nu merita sa iti bati capul pentru astea ca sunt vai de ele plus ca de o suta de ani nu fac decat acelsi lucru adica nimic. Uneori ma intreb cine naiba ma mai pune sa ma uit ( acum am pus pariu pe un carton de tigari ca nu luam medalie, deci...). Bun daca iti place Mylene FARMER hai aici ca mai da si concerte din cand in cand iar cd uri cu ea sunt peste tot. Si mi eimi place da rnu am cd uri cu ea.
Diana pai au jucat cu ARGENTINA si CAMERUN care cred ca atunci au vazut prima ora mingea de handbal ca e rotunda. Si tot asa ne_au dat si alea ceva boabe.
Irina 37+
toanca spune:
Salutare.
Ce faceti fetelor?
Am si eu un calculator pentru putin timp si am zis ca macar sa intru sa va zic ca totul e ok; sper ca si voi sunteti ok.
Am vazut ca deja a apartu un baietel
;
E nascut la DNP sau mai devreme ca recunosc ca nu am avut timp sa citesc tot ce ati scris
Toanca
si
Matei Alexandru 34+
poze
Ursoaica spune:
Toanca mai devreme. Este nascut la 37 sapt. Este baiatul lui T_Ioana il cheama Razvan Gabriel si a avut la nastere 2900g daca nu ma insel.
Ursoaica
36
toanca spune:
Da e adevarat ca baietii vin mai devreme....???
A nascut natural in sensul ca au apucat-o durerile pur si simplu?
Toanca
si
Matei Alexandru 34+
poze
Bee spune:
Toanca, Razvanel a venit la fix 37 saptamani.
Irinel, in ianuarie, vorba Ursulinei, cele mai multe luam lectii pe viu! Multam pt informatiile despre Kidex. Sa vad cu cxe ma deplasez pana acolo.
Andiaroro, ar trebui sa te odihnesti mai mult (asta in teorie, cu practica ....mai dificil). Si spor la curatatul post amenajari.
Diana, , cred ca eu sunt o oropsita cand e vb de
. Ce conversatie, tensiune, greutate, inima bebe. Nimic. Vara 2 degete in mine si paaaaaa! (asta la o luna). Si nici pe analizele de trim III nu s-a uitat (eu le-am facut din proprie initiativa, nu ca mi-ar fi recomandat). Eu tot mai sper ca macar saptamana viitoare, in ultimul ceas sa fie mai putin ocupat cu altele.
Irina si Ursoaica, nu va mai enervati cu meciul, ca nu va face bine.
Denisa, spor la treaba.
Bee 36+
si Fetitza
diana12 spune:
Bee, poate n-ar trebui sa ma agit asa tare ca aici iti fac toate analizele posibile si imposibile. Dar ma enerveaza ca pana acum doar la prima intalnire si-a varat niste "scule" sa imi ia secretie pentru testul papanicolau, parca asa se numeste in tara. La 19 saptamani prima ecografie si de atunci pauza. Cica abia la 36 de saptamani ma urca pe masa, iar ecografie nu imi mai face ca nu e nevoie.
Nu tu col, nu tu greutate la bebe. In fine. Dar e adevarat ca se schimba datele problemei daca ai o sarcina cu probleme.
Dar mi-ar fi placut si mie sa stiu cate grame mai are bebe, daca am colul inchis, etc.
31+ si
04/25/2000