La Elvetzieni (9)
Raspunsuri - Pagina 14
Danelutza spune:
Multzumesc ca mi-ai adus aminte sa schimb ora.
Cit despre vreme, ieri a plouat, uf n-a avut Ana noroc cu vremea asta, iar azi e o zi splendida, soareeeeeeeeee, frumos de-tzi vine sa te tot duci in lume , asha ca tine Iren, dar soatza mea nu sta cu ploada, asha ca ... stau acasa , dar profit de frumsetzea primaverii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
lorelei_19 spune:
fetelor, am fost la Dane acasa si... m-am indragostit. are o fata frumoaaaaaasa ca in povesti (de 100000 ori mai frumoasa ca in poze)! si casa, wowwwwww, ca in filme, cu palmieri si cocotzata pe o colina cu privire peste intregul lac. imaginati-va: stati la masa si vedeti tot laku, ba chiar si din dormitor O familie tare dulcica si gatesc excelent. Dane, m-am simtit extra la voi si vin din nou (vezi ce se intampla daca esti asha de ospitaliera cu oamenii? nu mai scapi de ei )
pai da, cand vine Madalina (akushi-akushi) tragem o fuga la swiss-miniatur si o punem pe-o barfa pe cinste pe romaneste.
so, in rest, n-am mai scris de-o eternitate, da cumva am impresia ca nu mai sunt stapana pe timpul meu. akushi fug la un curs, maine iarasi am un curs unde de data asta predau eu, miercuri sunt invitata la o prietena acasa si joi se termina saptamana. in ultimul timp n-am avut deloc timp de mine. da cel putzin a fost tare fain. weekendul trecut am fost - joi si vineri in tessin, sambata si duminica in meran (langa venetia, in italia), iar duminica am luat pranzul in st. moritz (adelush, daca citesti, m-am gandit mereu cum imi povesteai tu cat de frumos e st. moritzul si ti-am dat 10000000% dreptate, e superb!)
so, Anita, mai povesteste-ne ce-ati mai hotarat cu parisul.
irenu'', mi-e dor de copilashi, da uite, de saptamana viitoare am concediu (de miercuri) si trag neaparat o fuga sa va vad
Dane, pupici mulzi si inca o data multe multzumiri pentru orele frumoase petrecute la voi
Ramo, aku am inteles cum e cu meseria. nu ti-e dor sa-ti practici meseria ta?
Mira, asteptam cu drag povestirile tale cand ai timp
fetelor, fug la scoala. va tzuk cu mult drag si dor si sper ca saptamana viitoare sa ne auzim mai des
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
ramona71 spune:
Buna fetelor!
E un timp de 2 lei afara si sunt intoarsa pe dos din cauza asta.Ieri era asa frumos si astazi...
Voi ce mai faceti?
Ana ,nu imi e dor de meseria mea prea mult .Imi place f mult sa fac estetica si in plus nu prea am mult timp ...Iar aici e destul de greu...
Va pup pe toate si toate cele bune!
pistachio spune:
hello, fetelor!
eu sunt racita bocna si nu mai pot..asta e..trece..
lore, pai daca ai concediu, noi cum ne vedem? cu parisul am hotarat sa-l lasam pe alex cu soacra-mea, aveti dreptate sa nu-l luam, asa nici noi n-am vedea nimic si pt el, mititelul ar fii prea stresant!oricum, nu sunt decat 3 zile!
oricum, sa va dau o veste buna: m-am hotarat sa am al doilea bebe!! in sfarsit m-am hotarat!
luna asta termin cu plasturele(anticonceptionalele) si apoi vreau sa astept cateva luni pana sa raman
ramona, inca o data la multi ani pt azi!!
mira, ce mai faceti voi? sper sa ne vedem in week-end!
va pup si noapte buna!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
lorelei_19 spune:
Anita sa fie intr-un ceas bun si sa faci o fetita cel putzin la fel de frumoasa ca Alex
Ramo- mi-a scapat ceva? e ziua ta? atunci la multi ani, berbecutzule si toate visele sa ti se implineasca. sa fii iubita, sa fii fericita, sanatoasa si sa ai mult noroc
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
pistachio spune:
lore, doamne ajuta! acuma, fata, baiat, nu conteaza sanatos sa fie! sper sa ne vedem in curand!
mai fetelor, dar se poate?!suntem pe pag 5??!
ce faceti, pe unde sunteti?
noua ne-a mai trecut raceala, asa ca e bine iar!
va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
iren spune:
Io taman ascultai This is a film din Arizona Dream pe radio, btw, e un radio care emite numa pe net, e super, www.radio3net.ro , asha ca mi-am adus aminte de Anitu, ca poate are albumu
Noi stem bine, mucioshi, da numa atit.
Ramona, La multzi Ani fericitzi , nu mai ashtept confirmarea ta
Anitu, pai da-i drumu la treaba, s-auzim de bebe
Dane, promit ca dupa ce-o da caldura o s' te vizitez, ca prea te-a laudat cumatra
Pe restu va tzuc cu patos
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
pistachio spune:
iren, un cd cu goran am daca vrei...nu e tot numai cu soundtrackul din arizona dream dar are melodii misto! mie-mi place!
vezi, cum stii tu ca eu le am pe toate!
ramona71 spune:
buna fetelor!Mi-am gasit timp sa mai intru sa mai vad ce mai e pe aici
Multumesc de urari !Intradevar pe 28 a fost ziua mea si ati fost dragute sa imi urati la multi ani
Ce mai faceti voi?Eu tot astept sa vina caldura dar cand e soare cand ploaie,mi-a racit si copilul asa ca sunt suparata pe timpul asta!
Va pup pe toate si sa aveti o sapt frumoasa si cu soare
Danelutza spune:
... iaca v-am gasit. E drept ca n-am trecut de mult pe aici, dar... recuperez daca mai scrietzi si voi.
Ana de la Isabella, esti prea dragutza cu atitea laude, astept Malina, tu si... cine mai vrea, haidetzi lista e deschisa.
Aaaa, Iren hai ca acum chiar am facut rost de caldura, roieste lumea pe aici de n-ai unde sa te invirtzi, dar acasa la mine e locshor destul.
Ramona chiar daca-i mai tirziu, itzi urez si eu din suflet "La multi ani !". Cind spuneai ca deschizi salonul in Italia si mai ales unde, ca ma inscriu pe lista. Nu le am cu cosmetica, dar sprincenele tot mi le vopsesc.
Gata, scris suficient.
la toate si Iren deschide alt capitoliu, ca asta-i gata
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami