buna mamici! va rog sa mi spuneti care este sistemul medical dun elvetia, de fapt ma intereseaza sa stiu daca persoanele fara acte beneficiaza de servicii medicale gratuite.eu sunt acum in spania , dar ajunsa in saptaman a21 de sarcina am ramas singura. pirtenul meu nu vrea sa si mai asume nici o responsabilitate. iar eu aici nu am acte, deci atunci cand nu voi mai putea sa muncesc nu voii mai putea sa ma intretin si voi fi pusa in situatai de a ajunge pe strada. in elvetia am un prieten care mi a spus sa merg la el pana nasc dar ca din pacate nu stie daca voi putea sa raman sa nasc acolo pt ca cei fara acte , crae nu au asigurare, nu beneficiaza de serviciimedicale , trebuie sa plateasca . iar eu nu ipot cere sa mi plateasca spitalizarea. el a zsi ca nu e sigur dar din cate stie el cam asa stau luicrurile. v arog, daca cineva stie ceva, spuneti mi.
multumim din suflet.
irina 21 + MARIA-ANASTASIA
Maria, tzi-am raspuns la subiectul tau.
Pentru moderatori: va rog sa inkidetzi acest subiect, ca-i antic shi de demult, dupa cum se vede :)))
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
scuza ma iren, dar nu am inteles. unde si ce mi ai raspuns?
irina 21 + MARIA-ANASTASIA