La Elvetzieni (9)
Raspunsuri - Pagina 13
pistachio spune:
dragele mele, vreau sa va spun ca sunt foarte fericita pt ca sotul meu mi-a facut un cadou extraordinar pt ziua mea: o excursie la paris de 3 zile!
este cel mai scump sot din lume! bineinteles ca il luam si pe alex cu noi pt ca e cam mult 3 zile fara el..
plecam exact pe 5 aprilie de ziua mea!
danelutza, si noi platim linia la swiss com dar 25 de fr si restul pt convorbiri separat la sunrise! ciudat ca voi platiti dublu!!
va pup
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anitasteven2001/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
Danelutza spune:
S-or fi gindit ca noi avem mai multzi bani, asha ca m-am mai uitat o data pe factura sint 50 franci 50 centi (cum se spune aici).
Pistachio felicitari pentru cadou, sa te plimbi la Parigi si pentru mine
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
miraklucker spune:
Danelutza n-o fi cumva pe doua luni??
Ca si eu tot 50 platesc abonamentul dar factura vine odata la 2 luni si restul separat la sunrise asa ca Anita.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
lorelei_19 spune:
Dane, poate 50 chf cu tot cu internet??? mei, ia sa puneti sa faceti cald cand vin io in melinde, ca ma supar! pana aku v-ati lafait in caldura, stau lalelele - cum ziceai tu de 11 cm si aku e vreme urata? eeee, faceti soare si vreme faina, ca vine io
Anita, sa-ti traiasca sotzioru, woww, asemenea cadou, mai mersi! m-a termiat, nu alta
eu zic insa sa-l lasati pe Alex acasa, Paris e un orash romantic, unde trebuie sa mergi in baruri, trebuie sa vizitezi muzee, sa te plimbi pe champs elisee, etc, iar Alex o sa fie obosit si crede-ma, nici voi n-o sa intelegeti mare lucru, si pentru copilashii mici e mai bine sa ramana acasa, e doar obositor pentru ei. Da eu va urez in orice caz, distractie maaaaaaaaaxima. PS: nu-i da si lu' barbatu-miu ideea cu Parisu de ziua mea?
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
Danelutza spune:
Ana am facut rost de soare, asha ca am tras o plimbare la lac sa vad lebedele.
Abonamentul e 50 de franci pe luna, Neptun, Saturn....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Danelutza spune:
Internetul e la Tele 2
ramona71 spune:
buna fetelor!!!
Astazi este o zi superba!Soare si caldSper sa profitati de soare si sper sa nu mai vina frigul ca m-am cam saturat si am observat ca nu sunt singura.
Pistachio cred ca ana are dreptate in legatura cu al lua pe Alex cu voi...Eu ti-am zis la fel.Mai ales ca ai unde sa il lasi profita de aceasta ocazie!Noi am fost si ti-am spus sunt f multe de vazut si e pacat sa nu vizitezi tot ce poti iar Alex nu va rezista.Nu se stie cand mai ai ocazia sa te duci
Ana mersi pt nr am sa incerc azi sa vad daca merge ca m-am cam saturat sa platesc cu sutele de franci la telefon.Nu ma pot abtine sa sun acasaIn ceea ce priveste meseria mea ai ghicit.In ro am terminat dreptul dar m-am reprofilat de cand am venit aici .Asa ca am facut scoala de cosmetica pt ca e ceva care mi-a placut mereu.Am intentia sa imi deschid salonul meu in Italia peste vreo 2-3 ani.Intre timp fac acasa in privat asa ca cine e interesata cu cea mai mare placere.
Va pup pe toate si o duminica placuta!!!!!!!!!
miraklucker spune:
Mai fetelor, unde ati disparut?????? In ceata ??? Credeam ca numai aici la mine in Arbon e ceata!!
abia va mai gasesc, pe pagina 6!!!!
V-as povesti mai multe dar m-am ingrozit cat de tarziu e! Acusi se trezeste printesa!!
Va pup si noapte buna!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Danelutza spune:
Buna dimineatza, un vikend plecut
Dar unde sintetzi cu toatele... aha, am ghicit
Abonamentul e pe doua luni 50 de franci, m-a luminat soatza, iar Ana m-a ajutat cu telefonul... adicatelea vorbesc si eu in romanica mai ieftin.
Ana multzumesc
O zi buna
iren spune:
Neatza, mindrelor!
Io ma pregatesc sa ies in orash singurica, pe tati-l pedepsim sa stea cu plozii, vai de capu lui!
In rest nika, ajtept sa iasa primavara din birlog, shi nu uitatzi sa va modificatzi ora in noaptea asta, cu una inainte parca.
pup la voi toate
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.