La Elvetzieni (9)
Raspunsuri - Pagina 12
lorelei_19 spune:
Danelutza, uite numerele astea le formezi:
- pentru fix: 0900 22 33 04
- pentru mobil: 0900 22 33 13
deci: formezi de exemplu pt fix: 0900 22 33 04, cand incepe ala sa vorbeasca formezi numarul din ro: 0040... si la urma # si astepti. Uneori dureaza mai mult pana se face legatura. tariful e acelasi zi si noapte.
Mira, asha au astia mici toane, da le trece. Cred ca oricum esti o mamica tare mandra, nu? in privinta scolii: daca poti, fa scoala, orice-ar fi! intotdeauna o diploma in plus nu strica. da incearca sa cauti o sponsorizare, sunt programe la gemeinde de ajutorarea sotziilor ausländeri si sprijinul sunt cursuri platite de stat, vezi si tu ce si cum. si zi-mi si mie daca afli vreo solutie.
Ramona, da tu ce meserie ai, mama? sa nu-mi spui ca esti cosmeticiana
Va tzuk pe toate si va urez o seara faina
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
miraklucker spune:
Ana, eu formez cu * (steluta) nu diez dupa ce incepe ala sa vorbeasca si apoi nr din ro. Adica intre cele doua numere pun * si merge. dar asa trebuie sa astepti putin, apoi iti spune si tanti aiai sa astepti si apoi suna.... Danelutza incearca si asa cine stie
eu vorbii mai inaite in Franta si merge.... vorbesc de mai bine de un an asa.... si e tareeee bine!!
ana, dar sotul meu e elvetian nu auslendär. Nu cred ca primesc ceva am fost si la RAV eventual un curs de germana dar si tipa de acolo a zis ca nu am nevoie! Pentru altfel de cursuri trebuie sa fi lucrat 1 an inaite sa fi somer si apoi.... O sa mai vad, ceva trebuie sa fac altfel o sa inebunesc in curand acasa!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
lorelei_19 spune:
Mira, m-am exprimat gresit, sponsorizarea este pentru sotziile care sunt ausländer. nu conteaza ce natie e sotzul. stiam ca sotzioru' tau e elvetian
fetelor, asta-noapte au fost -29.5 grade in elvetia!!!! e un frrrrig de nu se mai stie. azi voiam sa ma duc la plimbare, da la vremea astaaaaa...
Danelutza spune:
LA mine tot nu vrea sa functioneze telefonul, termina ala de vorbit si dupa aia vine ton de ocupat. Nu vrea nici cu stelutza, nici cu diez.
Ana vina la mine si te plimba ca aici e cald, soare, e asha frumos, dar eu nu pot profita ca stau precum copii obraznici in casa, sint racita bocna si nu-mi trece deloc, asha ca mai rau imi face soarele asta.
Va trimit soare si caldura de la mine.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
lorelei_19 spune:
Daneluuutza, aku stiu de ce: tu nu esti client de la swisscom si uite-asha trebuie format: intai 10753, apoi iti vine tonul si formezi numarul ala care ti l-am scris mai sus si abia dupa ce vorbeste omu' ala formezi numarul de ro cu # la coada. incearca asha.
miraklucker spune:
Ana, o sa ma interesez daca plateste ceva primaria. Daca imi trebuie ceva cursuri de germana o sa mai merg din nou la RAV, aia zicea ca-mi platesc evental.
Danelutza imi pare aru ca nu merge telefonul tau , de ce oare??
Si noi suntem raciti toti, eu ce sunt mai bine, doar imi curg ochii, mama cica e la rad. cu vremea asta nici nu e de mirare!! Azi parca s-a mai muiat putin cel putin nu mai e inghetat si e soare.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Danelutza spune:
Ana platesc 50 franci/luna abonamentul la Swisscom, am incercat cum mi-ai spus tu dar nu merge. Itzi spun eu nu vrea si gata, lasa ca atunci cind vii tu la Lugano o sa functzioneze, ii spui ceva in germana si dupa aia ... surprize ...
Miraklucker la mine e rau, am capul infundat, toata raceala de fapt e la bibilica asta a mea si cind vad ce frumos si cald e afara... Sanatate si tzie si ai grija de ochishori.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
lorelei_19 spune:
Dane, da de ce platesti asa de mult abonamentu? nu mi-ai spus la tel ca ai teledue, ca si mine? eu platesc la swisscom 25 chf si la tele2 numai convorbirile. si dupa 9 seara e gratis
iren spune:
Dane, io platesc abo la fel ca Lorelei, 25 de franci, ce servicii ai tu extra pen' 50 de franci, ha, cumva itzi aduce fun chipändel factura la usha shi-tzi lustruieshte sh-o bara de banii ajtia?
Io spalai pin-acu fo 4 mashini de rufe, mai am shi miine doo, shi scap, ca acu-s in postu Sfintei Leni shi m-apuc de restu trebii dupa ce-mi trece lenea, pardon, postu
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Danelutza spune:
Buna dimineatza,
Fetelor mi-a explicat soatza, cica aia 50 de franci sint pentru ca sintem conectatzi ca sa zic asha, se plateste linia telefonica. Abonamentul pentru ceea ce trancanim e cu TELE2, altzi bani, alta distractzie.
Iren imi aduce factura da' postasul, de lustruit imi lustruiesc mustatza dupa ce platesc
Cum e vremea la voi, la mine e uriiiiiiiiiiiittttttttttttttt, ploua, umed, am facut focul in semineu si... stau cu o cafelutza alaturi ca sa nu-mi cada okii in gura, ca iar n-am dormit, iar n-a iesit dintele... iar, iar...
O zi buna.