Endometru,ovulatie,temperatri,monitorizari-88
Raspunsuri - Pagina 5
Cristinna spune:
OanaM imi pare rau ca nu a fost sa fie nici luna asta, dar sunt convinsa pe anul 2006 o sa fi o mamica fericita
.
Daca nu mai intri pe DC, atunci eu iti doresc de pe acum un Craciun Fericit si multa sanatate si un An Nou cu multe realizari
!
Cristinna
Cristinna
bubulina1 spune:
Dragemele mele, eu sunt cea mai codasa dintre voi, ieri nu am fost deloc la servici si nu am avut cum sa intru de acasa. Va rog sa primiti cu intarziere urarile de LA MULTI ANI! pentru toate cei care poarta numele de Nicoleta sau Nicolae sau au rude cu acest nume.
Draga picca, sunt inca vie si intreaga, scuze de lipsa de ieri, nu mai fac! Am citit insa tot ce ai scris, sa stii, si de abia astept sa-mi iau si eu bradut!!! Am ras cand am citit ca ti-ai vopsit geamurile, dar mi se pare faina ideea! SUPER! 
MOana si Tabitha, 

si
. Nu mai fiti suparate, va rog. Si eu cred ca ma pregatesc de ceea ce nu ne dorim, asa ca asta e, viata merge mai departe. Poate maine va rasari soarele si pe al noi.
Simo, madana, Liana, Rodica, Amely, ingeras,Lachi, Mironava pup pe toate! Mi-a fost tare dor de voi ieri, si eu sunt dependenta de 
"Speranta moare ultima"
ingeras26a spune:
Va pupic pe toate!
Piccaflor, bravo pt bradutz! si eu de-abia astept sa-l fac, dar mai asteptam putin, ca acum avem nevoie de apatiu mult in casa sa 

...
Galinarodica 
pt dintisorul nou!!!
Simo, tu in ce zi esti? Cand 
??
Eu azi, z10, maine ma duc la Moisa si poimaine la dr meu. Eco in ambele cazuri si sa vad daca zice Moisa ca-i cazul de ISA. Asta ar veni cam pe we, daca e sa fie. Daca nu,
la liber si speram!
Mi-am luat ieri o parte din rezultatele de la analizele anuale (care la mine's cincinale...) si sunt toate f bune (intre limite, nu prea aproape nici de lim inf, nici de cea superioara. Citomegalovirusul a iesit neg ![]()
. Mi-au iesit ok: VSH, transaminaze TGO, TGP, colesterol, fibrinogen, creatinina, uree, VDRL, hemograma, glicemie, uree etc.
Mai astept: estradiol, FSH si LH, progesteronul, prolactina, toxoplasma, EBV, HIV, chlamydia.
Sunt tare fericita, ma simt perfect si am inceput sa intru in atmosfera Sarbatorilor mele preferate...si daca nu e luna asta bb, tot o sa fie o luna frumoasa :)) vreau sa ma duc la schi, de-abia astept!
Pupicei multi pt toate fetele scumpe, Ingeras
Tabitha spune:
ingerash: felicitari pentru analize si tinem pumnii sa iasa bine si celelalte. Si mai ales la eco sa fie cel putin un folicul baban si endometrul sa fie bun. Si bine ar fi ca luna asta sa se lase cu bb. Oricum e luna sarbatorilor si ar fi bine sa ne bucuram de ele, ca timpul trece... (iar iarna nu-i ca vara, vorba unui mare "filosof" in viata). 
Tabitha spune:
mirona, andicu, voi ce mai faceti, fetelor, ca noi trei parca numaram impreuna, nu? azi e ziua 16, la mine luna asta e compromisa, dar macar la voi vreau sa vad un sambure de speranta. Va tin pumnii, dragele mele.
galinarodica spune:
Fetelor am o zi de tot kk. Imi veni adrewsa de la fisc ca tre sa platesc o groaza de bani pe firma in 15 zile...asa ca daca stiti firme care au nevoie de agende calendare, pixuri personalizate puneti-mi si mie o pila ca altfel e groasa daca nu fac si eu un contract 2 acolo sa mai dau din datorie. In rest va dati seama ca sunt neagra de suparare si nu ma pot gandi la nimic decat cum sa fac rost de bani.
Tabitha spune:
galinarodica: tare cu drag te-as ajuta, fata buna, dar din pacate sunt la sute de km distanta de tine, astfel ca-i mai greu sa fac o comanda la Bucuresti, iar in plus noi deja am dat comenzile si am primit materialele de sarbatori. Iti tin pumnii sa reusesti sa iesi din gaura asta neagra.
Liana30 spune:
oana cum ti-am mai spus ..nu mai zic nika doar ca
ingerasa
tabitha
asta e...
simoooam alergat muica pe la toti Nicolaiii si Nicoletele..sa le pun cadourile de la Mosu...
rodi io ma rog sa gasesti ceva sa descurci itele
olteanca
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
ingeras26a spune:
Liana, am vazut eu bineee? Test pozitiv??? Felicitari si sa dea Dzeu sa confirme dr! 

Pupicei, Ingeras